Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Lost - Esimese hooaja statistika

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 10:30 pm    Teema: Lost - Esimese hooaja statistika Vasta viitega

Otsustasime teha kokkuvõtte sellest, mida arvasid Ulmefoorumi kasutajad seriaali "Teadmata kadunud" (Lost) nüüdseks lõppenud esimesest hooajast.
Lisatud on episoodide lühikokkuvõtted, samuti võite episoodi nimel klikates suunduda otse selle episoodi arutelu juurde.

Arvutamisel on arvesse võetud hääled, mis on antud ajani kuni 21:00 10. mail 2006

1x01 - Pilootosa, 1. jagu
Reisilennuk kukub üksikule troopikasaarele. Maailmaga igasuguse sideme kaotanud 48 ellujäänut peavad jõud ühendama. Seltskond on aga äärmiselt kirju ja nii mõnigi katastroofist eluga pääsenu varjab ohtlikke ja räpaseid saladusi. Paljusid haarab paanika, samas tõusevad esile liidrid, kes suudavad tervet mõistust säilitada. Lisaks näib, et see saladuslik saar on kõike muud kui turvaline elupaik.

Episoodi hindas 22 liiget
10 punkti - 5
9 punkti - 14
8 punkti - 1
7 punkti - 2
Keskmine hinne: 9

1x02 - Pilootosa, 2. jagu
Saarele kukkunud reisijad üritavad raadio tööle saada ja abi kutsuda. Pinged on haripunktis, sest paljud usuvad, et tegu oli terrorirünnakuga ja terrorist on pääsenute seas. Tuleb hakata mõtlema ka sellele, kust leida toitu ja peavarju.

Episoodi hindas 17 liiget
10 punkti: 8
9 punkti: 8
8 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,41


1x03 - "Tabula Rasa"
Jack ja Hurley avastavad Kate'i kohta käiva hirmsa saladuse, sellal kui ¹erifi elu veel juuksekarva küljes ripub. Ekspeditsioonil käinud seltskond ei julge ülejäänud hädalistele raskest olukorrast veel tõtt rääkida. Kuid kas valed pole liiga läbinähtavad? Michaelile ei meeldi, et Walt Locke'iga sõbraks on saanud, kuid poisi koer on ikka veel salapäraselt kadunud.

Episoodi hindas 20 liiget
10 punkti: 2
9 punkti: 9
8 punkti: 5
7 punkti: 2
6 punkti: 1
5 punkti: 1
Keskmine hinne: 8,3


1x04 - "Walkabout"
Keset ööd tabab pääsenuid ootamatu üllatus - nende laagripaika tungivad metssead. Kate ja Michael suunduvad koos Locke'iga toitu otsima ja mehe kohta tuleb ilmsiks ¹okeeriv saladus. Jacki plaan lennukirusudesse jäänud laibad kokku koguda ja ära põletada äratab teistes vastuseisu. Kes pääsenute seast oli varem jalutu, aga suudab nüüd käia?

Episoodi hindas 16 liiget
10 punkti: 6
9 punkti: 7
8 punkti: 3
Keskmine hinne: 9,19


1x05 - "White Rabbit"
Jack on unepuudusest rampväsinud, pealegi painavad teda sündmused, mis ta Austraaliasse ja seeläbi ka saarele tõid. Boone'i elu satub ohtu, kui ta üritab päästa ujuma läinud naist. Lapseootel Claire vajab hädasti vett, aga keegi on pannud pihta viimased veevarud.

Episoodi hindas 16 liiget
10 punkti: 6
9 punkti: 5
8 punkti: 5
Keskmine hinne: 9,06


1x06 - "House of the Rising Sun"
Kõiki ¹okeerib see, kui Michael jõhkralt peksa saab, kuid rünnaku tegelikke korraldajaid teavad vaid Jin ja Sun, kes ei oska sõnagi inglise keelt. Tüli õhutab hädaliste laagri asukohavalik - kas peaksid nad jääma randa, kus neid on kergem märgata, või suunduma sisemaale värske vee varude juurde? Locke saab Charlie saladuse jälile.

Episoodi hindas 17 liiget
10 punkti: 6
9 punkti: 7
8 punkti: 4
Keskmine hinne: 9,12


1x07 - "The Moth"
Charlie alustab ränka uimastitest võõrutamise protsessi. Salapärasel kombel aitab teda selles Locke, kelle tagamõte jääb mõistatuseks. Jack jääb koopavaringusse lõksu ja teised üritavad ta sealt välja päästa. Keegi näib saboteerivat plaane selgitada välja prantsusekeelse hädakutsungi asukoht.

Episoodi hindas 15 liiget
10 punkti: 4
9 punkti: 6
8 punkti: 5
Keskmine hinne: 8,93


1x08 - "Confidence Man"
Shannoni astmarohi saab otsa, aga Boone on kindel, et Sawyer on mingi tagavara oma asjade sekka peitnud. Sawyer keeldub neid üle andmast ja seetõttu kasutavad Jack ja Sayid piinamisvõtteid, et ta keelepaelad avada. Tuleb välja, et Sawyer pole sugugi see, kes ta on väitnud end olevat.

Episoodi hindas 19 liiget
10 punkti: 4
9 punkti: 7
8 punkti: 6
7 punkti: 2
Keskmine hinne: 8,68


1x09 - "Solitary"
Sayidi elu on suures ohus, kui ta satub salapärase prantslanna teate allika peale. Danielle on veel täiesti elus ja terve ning üllatab sellega hädalisi. Hurley leiab lennukirusudest golfikepid ja üritab elu saarel tsiviliseeritumaks muuta.

Episoodi hindas 15 liiget
10 punkti: 10
9 punkti: 4
8 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,6


1x10 - "Raised By Another"
Claire näeb hirmuunenägu sellest, kuidas tema tulevane laps röövitakse. Selgub ka, kuidas Claire sensitiivi nõuandel saatuslikule lennule sattus ja kelle lapsega on tegemist. Hurleys tekitab segadust see, et lennuõnnetuse üle elanud Ethan ei esine reisijate nimekirjas.

Episoodi hindas 15 liiget
10 punkti: 3
9 punkti: 5
8 punkti: 3
7 punkti: 4
Keskmine hinne: 8,47


1x11 - "All the Best Cowboys Have Daddy Issues"
Keegi ei mõista, miks on Charlie ja Claire röövitud - ja kes seda teha võis. Ühiselt minnakse neid ohtlikku dzunglisse otsima. Kõige rohkem kahtlustatakse Ethanit, kelle nimi reisijate nimekirjas ei esinenud. Boone ja Locke avastavad veel ühe saare saladuse, aga Jacki vaevavad isaprobleemid.

Episoodi hindas 14 liiget
10 punkti: 8
9 punkti: 5
8 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,5


1x12 - "Whatever the Case May Be"
Jack, Kate ja Sawyer võitlevad äsja avastatud lukustatud metallkohvri pärast, mis varjab endas ilmselt Kate'i mineviku saladust. Sayid palub Shannonil tõlkida prantslannalt võetud märkmed. Ookeanivesi hakkab tõusma ja ähvardab lennukikere ja rannalaagri enda alla matta.

Episoodi hindas 14 liiget
10 punkti: 6
9 punkti: 6
8 punkti: 2
Keskmine hinne: 9,29


1x13 - "Hearts and Minds"
Kui Locke avastab, et Boone tahab nende saladusest Shannonile rääkida, annab ta talle õppetunni. Selgub Boone'i ja Shannoni sünge minevik. Ka Kate avastab, et Sun oskab inglise keelt. Hurley keeldub Jini toorest kalast ja põhjustab sellega ta pahameele.

Episoodi hindas 16 liiget
10 punkti: 5
9 punkti: 9
8 punkti: 1
6 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,06


1x14 - "Special"
Salapärane saarekoletis ilmub jälle välja ellujäänuid kimbutama. Michael ja Locke pööravad tülli Walti kasvatuse pärast. Charlie tahab lugeda kadunud Claire'i päevikut ja Sayid palub Shannonil deshifreerida prantslanna kaardi.

Episoodi hindas 15 liiget
10 punkti: 8
9 punkti: 4
8 punkti: 3
Keskmine hinne: 9,33


1x15 - "Homecoming"
Claire ilmub tagasi, aga ei mäleta isegi seda, et ta oleks allakukkunud lennuki peale läinud, rääkimata hilisemast. Jack ja Locke arutavad, kuidas tegeleda tema salapärase röövijaga, kes ähvardab kõik hädalised ükshaaval tappa, kui ta Claire'i tagasi ei saa.

Episoodi hindas 16 liiget
10 punkti: 6
9 punkti: 8
8 punkti: 2
Keskmine hinne: 9,25


1x16 - "Outlaws"
Kate ja Sawyer paljastavad teineteise süngeid saladusi, kui jälitavad metssiga, kes Sawyeri kinnitusel just talle hammast ihub. Kõik on mures Charlie pärast, kellel toimus kokkupõrge Ethaniga. Selgub, et Sawyer ja Jack olid omavahel seotud juba enne lennuõnnetust.

Episoodi hindas 16 liiget
10 punkti: 5
9 punkti: 5
8 punkti: 5
7 punkti: 1
Keskmine hinne: 8,88


1x17 - "... In Translation"
Saareasukate ehitatud parv põleb salapäraselt maha ja Michael on veendunud, et selle saboteerijaks on Jack. Sun jahmatab teisi ellujäänuid üllatava paljastusega. Ilmsiks tuleb uus info tema karile jooksnud abielust Jiniga. Boone hoiatab Sayidi oma kasuõe Shannoni eest.

Episoodi hindas 17 liiget
10 punkti: 6
9 punkti: 10
8 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,29


1x18 - "Numbers"
Hurley läheb dzhunglisse prantslannat otsima ning teised peavad omakorda talle järgnema. Selgub ka üht-teist Hurley minevikust - nimelt on mees võitnud loteriil suure summa, ent pole sellega õnne leidnud. Võitnud lotonumbritel näib koguni olevat salapärane seos saarega... Locke palub Claire'il ehitada midagi salapärast.

Episoodi hindas 21 liiget
10 punkti: 13
9 punkti: 4
9 punkti: 3
7 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,52


1x19 - "Deus Ex Machina"
Locke arvab, et ta teab, kuidas salapärane luuk avada, kuid teel selle juurde tekib tal ootamatult taas probleeme kõndimisega. Jack pole eriti abivalmis, kui Sawyeril algavad peavalud ja ta vajab prille. Boone saab tõsiselt vigastada.

Episoodi hindas 18 liiget
10 punkti: 11
9 punkti: 4
8 punkti: 1
7 punkti: 1
4 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,17


1x20 - "Do No Harm"
Jack tegeleb tõsiselt viga saanud Boone'iga, abiks Suni ravimtaimealased teadmised. Sayidil on Shannonile romantiline üllatus. Claire'il algab metsas ootamatult sünnitus, kuid Jacki pole abiks. Locke haihtub tekkinud kaoses metsa.

Episoodi hindas 19 liiget
10 punkti: 10
9 punkti: 5
8 punkti: 4
Keskmine hinne: 9,32


1x21 - "The Greater Good"
Pärast järjekordseid matuseid hakkavad ellujäänud üha enam üksteist kahtlustama. Sayid ja Locke mängivad kassi-hiire mängu ja selgub, kuidas iraaklane lennukisse sattus - mängus on nii CIA kui enesetapupommipanija. Claire ja Charlie üritavad rahustada vastsündinud last.

Episoodi hindas 19 liiget
10 punkti: 3
9 punkti: 13
8 punkti: 2
1 punkti: 1 (et see isik pole kommenteerinud, siis me seda hinnet igaks juhuks ei arvesta)
Keskmine hinne: 9,06


1x22 - "Born to Run"
Jacki kahtlused tärkavad taas, kui parve ehitav Michael haigeks jääb. Kahtlusalused on Sawyer ja Kate, sest mõlemad ihkavad viimast parvekohta endale. Ka Jack näeb salapärast luuki ja otsustab selle avada. Walt hoiatab, et seda ei maksa teha ja tunnistab üles oma saladuse.

Episoodi hindas 19 liiget
10 punkti: 2
9 punkti: 4
8 punkti: 10
7 punkti: 3
Keskmine hinne: 8,26


1x23 - "Exodus", 1. jagu
Prantslanna Danielle jahmatab kõiki ellujäänuid, kui ilmub nende laagrisse ja hoiatab neid "teiste" eest. Ühiselt hakatakse minema Musta Kalju juurde ja teel toimub kokkupõrge koletisega. Parv on teelesaatmiseks valmis ja sinna jagatakse viimaseid kohti. Selgub nii mõndagi kõigi tegelaste kohta enne lennukile minekut.

Episoodi hindas 22 liiget
10 punkti: 14
9 punkti: 7
8 punkti: 1
Keskmine hinne: 9,59


1x24 - "Exodus", 2. jagu
Luugi avamine osutub saarele jäänutele tõsiseks pähkliks, kuni leitakse dünamiiti. Kohtutakse ühe salapärase "teisega". Tundub, et parvega teele asunud pääsevad saarelt edukalt minema.

Episoodi hindas 15 liiget
10 punkti: 5
9 punkti: 5
8 punkti: 5
Keskmine hinne: 9


1x25 - "Exodus", 3. jagu
Parvega teele läinud seltskond puutub esimest korda kokku "teistega" ja sellel on hirmsad tagajärjed. Sureb veel üks ellujäänu. Danielle muutub ohtlikuks Claire'i pojale, sest otsustab ta röövida ja "teistele" viia...

Episoodi hindas 21 liiget
10 punkti: 19
9 punkti: 2
Keskmine hinne: 9,9



Kokkuvõte:

Esiviisik:

Populaarseim episood oli 1x25 - "Exodus", 3. jagu, mis kogus keskmiseks hindeks 9,9 punkti.
2. 1x09 - "Solitary" - 9,6 punkti
3. 1x23 - "Exodus", 1. jagu - 9,59 punkti
4. 1x18 - "Numbers" - 9,52 punkti
5. 1x11 - "All the Best Cowboys Have Daddy Issues" - 9,5 punkti


Ebapopulaarseim oli episood 1x22 - "Born to Run", mis kogus keskmiseks punktisummaks 8,26.



Oodatud on kommentaarid. Avaldage arvamust, kas esiviisikusse saanud episoodid on need, mis seda väärt on või kas viimaseks jäänu ikka on selle koha ära teeninud. Ükskõik, mis mõtted pähe tulevad. Smile
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.


Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 4:56 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Mai 10, 2006 10:50 pm    Teema: Vasta viitega

Olen tulemusega täitsa rahul, enda eelistuse järele oleks enam-vähem samasuguse TOP viie koostanud. Lisaks siiski, et kuna sarja episoodid on omavahel nii tihedalt seotud, siis on neid tegelikult päris raske nüüd eraldiseisvana meelde tuletada.
Nagu näha, tulemused näitavad, et foorumlastele meeldib sari väga ning tegelikult hinnatakse sarja tervikuna äärmiselt kõrgelt. Ükski episood pole saanud keskmist hinnet alla 8 palli. Wink
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Sigma
Veteran


Liitunud: 4 Okt 2005
Postitusi: 613

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 7:55 am    Teema: Vasta viitega

Minu Top5 oleks natuke teine. Esiviisik oleks
1. 1x19 "Deus Ex Machina"
2. 1x04 "Walkabout"
3. 1x16 "Outlaws"
4. 1x25 "Exodus" (part3)
5. 1x11 "All the Best Cowboys Have Daddy Issues"

Nõrgimat osa ei oska öelda. Sellest on juba oma aeg, kui sa vaadatud. Arvatavasti olen nõus foorumi keskmisega, 1x22 "Born to Run" kuulub ka minu arvates nõrgimate hulka.
_________________
Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
casaya
Viitseadmiral


Liitunud: 29 Jan 2006
Postitusi: 217
Asukoht: Nõmme

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 4:16 pm    Teema: Vasta viitega

Olen selle TOP 5-ga üsna rahul. Minu oma oleks selline:

1. "Do No Harm"
2. "Special"
3. "Exodus", 3. jagu
4. "All the Best Cowboys Have Daddy Issues"
5.-6. "Numbers" ja "Solitary"


Kõige nõrgemaks episoodiks pean "Tabula Rasat", seal ei toimunud peaaegu midagi huvitavat ning osa oli igav.
_________________
The devil is real. I know, I built his cage.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Wendelh
Veteran


Liitunud: 19 Jan 2005
Postitusi: 633

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 4:45 pm    Teema: Vasta viitega

Väga õnnestund valik, või siis peaks ütlema - tulemus. "Exodus" loomulikult mahtus igale poole, kuigi seda täiesti ausalt - oli ju tegu peaaegu et perfektse hooaja lõpetusega. Isiklikult topiks kuhugi vahele veel 1x04 "Walkabout"-i, mis teistkordsel vaatamisel veel parem tundus. Ja "Numbers"-i tõstaks vast teiseks või isegi esimeseks.

Muidu olen isiklikult tulemustega rahul. Smile
_________________
To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Olorin
Veteran


Liitunud: 4 Veeb 2005
Postitusi: 527
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 7:23 pm    Teema: Vasta viitega

Olen rahul tulemustega ja tänu peab avaldama ka Enterprise-ile, kes palju vaeva nägi. Pidi ju kõik need arvud välja otsima, arvutama ja teemad url-ima. See oli kindlasti vaevarikas, kui just adminnidel mingeid erinuppe statistika korjamiseks pole. Mõtlesin kusjuures ise seda teha juba siis, kui viimane episood sai näidatud, aga jäi tegemata, sest ma polnud veel keskelt väga mitut osa näinud ja ei näinud seetõttu ka skoori (polnud hääletanud). Need osad on mul kahjuks ikka veel vaatamata, sellepärast ei saa ka täpset edetabelit koostada.
Igatahes:
Esimesel kohal oleks "Exodus 3." - väga hea lõpp väga heale hooajale
Teist-kolmandat kohta jagaks "Numbers" ja sellele järgnenud "Deus ex machina"Esimene paelus just oma müstilisuse poolest, teine aga oli üks parimaid draama-episoode. Mäletan, et tundsin Locke´ile kaasa - väga kurb oli.
Need kolm episoodi olid ka ainukesed, millele ma kümme punni andsin ja veel täitsa ilma süümepiinadeta.
Kuna ma kõiki episoode ei ole näinud, siis ei saa öelda, et ülalnimetatud ka tegelikult parimad on. Samuti ei saa ma valida halvemat, aga "Born to Run" sai minu käest ka 8, sest Kate ei meeldinud (ja ei meeldi ikka veel).
Ülejäänud said minu käest omal ajal 9, mõnel juhul ka 8. Alla selle vist ei hinnanudki.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 9:04 pm    Teema: Vasta viitega

Olorin kirjutas:
Olen rahul tulemustega ja tänu peab avaldama ka Enterprise-ile, kes palju vaeva nägi. Pidi ju kõik need arvud välja otsima, arvutama ja teemad url-ima. See oli kindlasti vaevarikas, kui just adminnidel mingeid erinuppe statistika korjamiseks pole. Mõtlesin kusjuures ise seda teha juba siis, kui viimane episood sai näidatud, aga jäi tegemata, sest ma polnud veel keskelt väga mitut osa näinud ja ei näinud seetõttu ka skoori (polnud hääletanud). Need osad on mul kahjuks ikka veel vaatamata, sellepärast ei saa ka täpset edetabelit koostada.


Aitäh. Smile Oli küll tükk tööd jah, eriti nende linkide tegemisega. Ja statistikat pole ka oma tahtmise järgi tõmmata, keskmised tuleb ise arvutada. Very Happy
Aga peaks olema ju võimalik vaadata hääletuse tulemusi, minu teada on küsitluse all selle jaoks väike link. Razz

Enda arvates tuli paremusjärjestus täiesti sobiv, kuigi mul on episood 1x07 - "The Moth" nägemata. Aga kuna selle keskmine hinne jäi alla 9, siis ma vist millestki väga suurepärasest ilma ei jäänud.
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jaz
Kapten


Liitunud: 28 Okt 2005
Postitusi: 145
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 9:47 pm    Teema: Vasta viitega

Ise olen ka selle TOP listiga täitsa rahul. Mingit enda isiklikku listi mul polegi. Razz

Kusjuures nõusse jään veel sellega, et sarja ''Lost'' on tõepoolest väga kõrgelt hinnatud ning nagu näha meeldib sari vaatajatele väga, kaasa arvatud ka mulle endale. Very Happy Sari on tõesti väga hea ja kõrged punktid täiesti ära teeninud!!
_________________
Lost
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
velz83
Veteran


Liitunud: 18 Jan 2005
Postitusi: 556
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Mai 11, 2006 11:48 pm    Teema: Vasta viitega

Wendelh kirjutas:
Isiklikult topiks kuhugi vahele veel 1x04 "Walkabout"-i, mis teistkordsel vaatamisel veel parem tundus.


Jah ise topiks ka selle kuhugi vahele, antud osa oli üks esimese hooaja lemmikuid.

Aga üldiselt tabeliga rahul.
_________________
Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Sigma
Veteran


Liitunud: 4 Okt 2005
Postitusi: 613

PostitusPostitatud: Reede Mai 12, 2006 8:16 pm    Teema: Vasta viitega

TrekRanger kirjutas:
Nagu näha, tulemused näitavad, et foorumlastele meeldib sari väga ning tegelikult hinnatakse sarja tervikuna äärmiselt kõrgelt. Ükski episood pole saanud keskmist hinnet alla 8 palli. Wink

Ega sari ilmaasjata Emmy't võitnud. Selgelt on näha, et sari pole põlveotsas tehtud - need miljonid dollarid mis tootmisse on pandud, paistavad välja ka ekraanilt. Olen kindel, et kelle nimi sarja tiitrites jookseb, on oma tööturul nõutud kaup. Alles hiljuti lugesin, et üks sarja produtsentidest pikendas lepingut telekanaliga, saades selle eest seitsmekohalise numbri dollareid.
_________________
Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Okt 19, 2006 9:26 pm    Teema: Vasta viitega

Polegi seda teemat varem märkand, kuupäeva vaadates on ka selge miks...

Nagu näha on ikka Losti 1 hooaeg väga tugev, päris mitmed episoodid said üle 9 puntki.
Peaks SG1 ja SGA kohta ka midagi leiutama.
Enterprise, tubli töö, kindlasti võttis palju aega ka.
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group