Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tume Torn Nooremleitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 7:12 pm Teema: Kahekordne postitus |
|
|
vabandan kõigi ees tehtud tplina pärast mul IE natike jupsis ja postitas osad mu teemad 2 korda.Kõik. _________________ Its fangs are in your flesh before its hiss leaves your ears. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 8:52 pm Teema: Re: Kahekordne postitus |
|
|
Tume Torn kirjutas: |
vabandan kõigi ees tehtud tplina pärast mul IE natike jupsis ja postitas osad mu teemad 2 korda.Kõik. |
Eino sellepärat pole vaja vabandada, aga ma pole küll märkand, et oleksid kusagil topelposte teinud, aegajalt IE jah paugub nagu oleks topelt postid, aga neid saad tuvastada postituse id järgi (PID) kui on sama, siis pole topelt posti ja kui on erinev siis on topelt
Btw, kasuta Firefoxi  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 7:43 pm Teema: |
|
|
Pole märganud , et siin topeltpostitajate suhtes väga karm oldaks. On foorumeid , kus moded on momentaalselt kõris kinni. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 8:32 pm Teema: |
|
|
Eks selliseid asju ikka juhtub.
Me üritame asja siiski mõistusega võtta ja sellised nähtused ilma suurema kärata ära koristada.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|