Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Lost - 2x14 "One of Them"

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi?
10
18%
 18%  [ 2 ]
9
45%
 45%  [ 5 ]
8
18%
 18%  [ 2 ]
7
18%
 18%  [ 2 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 11

Autor Teade
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 10:41 am    Teema: Lost - 2x14 "One of Them" Vasta viitega

Episood on eetris teisipäeval, 5. detsembril 2006 kell 20:30 Kanal2's

"Üks nendest"
Rousseau juhatab Sayidi salapärase vangini dzhunglis. Kas tema on üks saare algasukatest? Sawyer saab teada Hurley suure saladuse ja otsustab teda shantazheerida, et üheskoos üks raskesti tabatav saareolend kinni püüda. Pärast Suni ründamist on paljud kindlad, et üks uutest ellujäänutest peab Teistega mestis olema.


_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.


Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 4:58 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 10:23 pm    Teema: Vasta viitega

Hmm, mis ajast Danielle ka teiste saareelanike kohta "nemad" ütleb - varem olid need ju tema jaoks "teised" - ning kokkupuuteid meie kangelastega pole tal ju vahepeal olnud. Razz Very Happy

Aga igatahes see osa mulle meeldis, sest Sayid on selles sarjas üks huvitavamaid tegelasi ning flashbackid tema minevikust olid kaasahaaravad ja hästi lavastatud. Päris ebameeldiv elusaatus oli tal, eriti kui arvestada, et ta endale korduvalt lubas, et enam kedagi rohkem ei piina. Päris vastik tunne võis olla. Razz Kuigi jah, nagu ta ise tunnistas pärast, ei tundnud ta seda tüüpi pekstes mingit süütunnet, sest ta teadis, et see mees valetas. Ise arvan ka, et valetas, nii et kahju, et Jack õigel ajal vahele sai. Razz

Nüüd me teame, miks Hurley kogu selle aja peale ikka veel kõhnemaks pole jäänud. Very Happy

Ei saanud päris hästi aru, kuidas sai üks konn nii kaugelt kosta ja miks oli üldse ainult üks konn? Very Happy Loogiliselt võttes peaks nende asustustihedus ikka väheke suurem olema. Aga Sawyer krt... miks ta pidi konna ära tapma, eriti peale seda, kui Hurley lubas ta mujale viia. Peab ütlema, et on see Sawyer siiani teinud mis ta on, aga selle teoga muutus ta tõsiselt vastikuks. Ei ole ilus viha endast nõrgemate peale välja valada. Yelling

8 punkti.
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jaz
Kapten


Liitunud: 28 Okt 2005
Postitusi: 145
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Dets 06, 2006 8:34 pm    Teema: Vasta viitega

Igati hea osa oli.
Sayidi flashbackid olid ka tõesti huvitavad. Samuti olin ka mina kohkunud Sawyeri konnatapmisest. Laughing Pigem oleks võinud ta kuhugi ära viia, sest üldiselt ühe konna tapmine ei muuda midagi. Kindlasti on neid seal veel ju kõvasti:P Very Happy

8/10
_________________
Lost
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
AlienX
Veteran


Liitunud: 17 Aug 2005
Postitusi: 975
Asukoht: Dimension Third Earth

PostitusPostitatud: Kolm Dets 06, 2006 9:11 pm    Teema: Vasta viitega

Nõustun sellega, et hea osa oli. Sayidi flashback oli hea ning tore, et tema tegelast üldse näidati, kuna viimasel ajal on ta väga harva ekraanile hirmunud. No eks ta leinab ikka veel Shannonit. Üldse on ta mu lemmiktegelane. Ning näidati ka tema julmemat poolt. Ning see on absoluutselt kindel, et too mees "Teine" on. Kui ta juba vaatas Sayidi sellise pilguga, kui Jack sisse tuli, siis tähendab see kindlalt seda. Muidu nõustun jällegi, et Sawyeri poolt kilpkonna tapmine oli väga julm tegu ning tema tegelane hakkab juba vastikuks muutuma. Hurley oli ka väga hea, et talle vastu hakkas. Loodan et Sawyer saab aru, et ta ei saa igavesti teisi santa¾eerida. Osa tipphetkeks pean müstiliste märkide ilmumist "kaunterile". Üks oli lind ja teine rakett, ei tea mida need võisid tähendada. Nagu ikka, oli see ses suhtes lostilik, et antakse väike palukene ning kunagi ei anta suutäit! Kahjuks hakkab see juba ära tüütama.

7,5/10.
_________________
http://www.last.fm/user/Hauatagune/

http://raidoukuzunoha.wordpress.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Olorin
Veteran


Liitunud: 4 Veeb 2005
Postitusi: 527
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Dets 07, 2006 12:03 am    Teema: Vasta viitega

Kes on see uus mees? Mis numbrid need olid? Mina ei oota igatahes mingeid vastuseid. Sisu oli väga tihe, pingeline ja põnev ning muud ma ei osanud soovidagi.

Sayidi flashbackid, eriti ootamatu lõpp, olid väga head minu meelest. Mehe peksmist ma talle ka väga pahaks ei pane, sest kui oled juba mitu kuud saarel, kus mingid värdjad Teised võivad iga hetk inimesi röövida/tappa, siis ei ole su pea täiesti selge võõrastega läbirääkimiseks. Pingeline olukord ja isolatsioon peavadki juba mõjuma hakkama, ma imestan, et keegi täitsa hulluks pole seal veel läinud. Osa oli minu meelest päris perfektne, Locke'i ja Jacki võitlus tõi pingeid sisse ning need imelikud märgid (meenutasid Egiptuse hieroglüüfe) panid südame tõeliselt põksuma.
Kolmas lugu rääkis Hurleyst ja Sawyerist ning seegi polnud igav, kuigi mind huvitab, kas sellel ka mingid tagajärjed on.
Kokkuvõttes pea täiuslik osa. Isegi kui nad seletavad terve episoodi lahti, mis see must suits on, aga igavalt ja aeglaselt, siis ta ei saaks kindlasti maksimumi. Kuid see osa...

10/10
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Wendelh
Veteran


Liitunud: 19 Jan 2005
Postitusi: 633

PostitusPostitatud: Nelj Dets 07, 2006 5:40 pm    Teema: Vasta viitega

Locke on vist ainuke inimene saarel, kes on tuttav peaaegu kõigi saare müsteeriumitega. Nägi ta ju oma silmaga salapärast 'saarekoletist', tõmmati selle poolt isegi maa alla, teab tõenäoliselt kõige rohkem luugist ja selle päritolust, numbritest, - ja arvatavasti tunneb ka kõige paremini ellujäänuid. Selline intuitiivne tüüp ta ju on. Tuleb praegu meelde, kui millalgi sarja alguses kaks tegelast vahetasid mõtteid selle kohta, kuidas Locke saare kõige usaldusväärsem ja targem inimene on, kelle kätesse kõigi elud ja pääsemislootus usaldada.

Kuigi osa oli hoopis Sayidist. Väga traagiline minevik, nagu kõigil teistel saareelanikel. Sayidi tegelane on aga hämmastav inimtüüp. Nii rahulik, vaoshoitud, külma närviga. Taob inimese vereklombiks silmagi pilgutamata. Aga jah, seda sõda teeb. Nagu Sayidki ütles - ta oli kunagi hea mees. Tema flashbackides oli mindud veelgi rohkem tagasi, täitsa alguse juurde, ma isegi ootasin varem näidatud naist, kelle pilti Sayid kaasas kandis, kuid nägime hoopis USA sõdureid, keda oli kujutatud üllatavalt objektiivselt, kuid tüüpiliselt 'patriootlikult' - ainsaks mureks oma mees koju tagasi saata. Mis on loomulikult igati õige tegu.
Sayid ise oma aktsendi ja piinlikult korrektse inglise keele ja reserveeritusega mõjub aga tohutult usaldusväärsena. See, kes parandab kõike, teab kõike ja osaleb kõiges.

Ka mina arvan, et uustulnuk on spioon. Ebausutav lugu ja keelevääratus, kui oma rikkustest minevikus rääkis. Ja loomulikult see kerge evil look, mis ta Sayidile ukse pealt saatis. Kuid kes teab, äkki jälle lihtsalt mängitakse vaatajaga ja tõde paljastatakse siis, kui vaene mees juba lint¹itud saab.

Sawyer tundus hetkeks juba sõbralik(um), kuid jah...
Muidu oli aga hea osa.

9/10.
_________________
To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
casaya
Viitseadmiral


Liitunud: 29 Jan 2006
Postitusi: 217
Asukoht: Nõmme

PostitusPostitatud: Reede Dets 08, 2006 8:17 pm    Teema: Vasta viitega

9 punkti

Väga hea osa oli. Sayidil oli tõepoolest kurb ja traagiline minevik, kuid seda oli huviav vaadata. Sayid, kes oli korduvalt lubanud, et ta enam kunagi kedagi ei piina, ometi tegi seda jälle, kui saarele ilmus salapärane võõras. Veel korraks aga flashbackide juurde tagasi pöördudes huvitab mind, et kas ka Teie panite tähele, et Kate'i isa oli selles osas üks ohvitseridest. Ta rääkis vahepeal Sayidiga ja kui ma ei eksi, hoidis ta viimases flashbackis enda käes ka Kate'i pilti. Igatahes oli see huvitav kõrvalteema.
Tore oli jälle Rousseaud näha, kellest polnud kaua kuulda olnud. Huvitav oli näha ka uut tegelast Henry Gale'i, kelle Rousseau d¾unglist leidis. Tema jutt tundus olevat algul üsna usutav, kuid osa lõpuks oli selge, et tema peab olema üks Teistest.
Huvitav oli vaadata Jacki ja Locke'i konflikti, sest nende suhted lähevad ikka aina jahedamaks. Huvitav oli näha ka neid hieroglüüfide moodi sümboleid, mis tekitasid muidugi küsimusi juurde, aga selline see Lost juba kord on.
Sayidi tegelaskujule keskenduti põhjalikult ja sai selgeks, et ta endiselt põeb oma mineviku pärast ja igatseb väga Shannonit taga. Osa kõige pingelisem hetk oli see, kui ta Henryt piinas.
Siin osas oli väga palju meeldejäävaid momente ja seetõttu on see osa igati ka üheksat punkti väärt.
_________________
The devil is real. I know, I built his cage.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
becks7
Admiral


Liitunud: 22 Jan 2005
Postitusi: 271
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 08, 2006 10:17 pm    Teema: Vasta viitega

casaya kirjutas:

Veel korraks aga flashbackide juurde tagasi pöördudes huvitab mind, et kas ka Teie panite tähele, et Kate'i isa oli selles osas üks ohvitseridest. Ta rääkis vahepeal Sayidiga ja kui ma ei eksi, hoidis ta viimases flashbackis enda käes ka Kate'i pilti. Igatahes oli see huvitav kõrvalteema.

Panin küll jah, aga see mees oli ka kuidagi tuttav, kes Saydi hiljem vabaks laskis ning paar dollarit andis Razz Idea
_________________
...KeepB5AlivE...

"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Olorin
Veteran


Liitunud: 4 Veeb 2005
Postitusi: 527
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Dets 08, 2006 10:44 pm    Teema: Vasta viitega

becks7 kirjutas:
casaya kirjutas:

Veel korraks aga flashbackide juurde tagasi pöördudes huvitab mind, et kas ka Teie panite tähele, et Kate'i isa oli selles osas üks ohvitseridest. Ta rääkis vahepeal Sayidiga ja kui ma ei eksi, hoidis ta viimases flashbackis enda käes ka Kate'i pilti. Igatahes oli see huvitav kõrvalteema.

Panin küll jah, aga see mees oli ka kuidagi tuttav, kes Saydi hiljem vabaks laskis ning paar dollarit andis Razz Idea

Oot-oot, kes ta siis oli või keda meenutas?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Dets 08, 2006 11:39 pm    Teema: Vasta viitega

Minu poolt 7 punkti.

Episood oli tõesti eelnevatest mõnevõrra parem ja taastas lootuse, et äkki saab Lostis veel mõnda korralikku osa näha.
Eelkõnelejate juttu ma kordama ei hakka, toon lihtsalt paar asja välja.

Sayidi flashback oli seekord väga hea ja kindlasti üks parimaid terves hooajas, need flashbackid hakkasid viimasel ajal juba üldiselt väga igavaks muutuma. Muidugi oli antud olukord väga sarnane praegusele Iraagis ning seega oli lool veel suurem kaal.
Siiski pingutati natuke selle uue tegelase piinamisega üle, Sayid lihtsalt ei oleks selliseks asjaks oma eelneva käitumise järgi võimeline olnud, aga see selleks.
Isiklikult olen samuti veendunud, et uue tegelase näol on tegu ühega "Teistest", kuid võib arvata, et teda hakatakse juba vahepeal usaldama ning alles hiljem tuleb tõde välja.

Sawyeri konna tapmine oli aga muidugi väga häiriv, kuid tuleks samas ära märkida, et Sawyer tahabki vihatud olla ning kuna Hurley teda veel ei vihanud, siis tuli see asi ka korda ajada. Wink
Eriti ma siiski aru ei saa, mis plaan tegijatel Sawyeriga on. Razz

Nojah, rohkem pole midagi öelda.
Päris põnev oli, aga mitte päris minu maitse.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
becks7
Admiral


Liitunud: 22 Jan 2005
Postitusi: 271
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Dets 09, 2006 12:35 am    Teema: Vasta viitega

Olorin kirjutas:
becks7 kirjutas:
casaya kirjutas:

Veel korraks aga flashbackide juurde tagasi pöördudes huvitab mind, et kas ka Teie panite tähele, et Kate'i isa oli selles osas üks ohvitseridest. Ta rääkis vahepeal Sayidiga ja kui ma ei eksi, hoidis ta viimases flashbackis enda käes ka Kate'i pilti. Igatahes oli see huvitav kõrvalteema.

Panin küll jah, aga see mees oli ka kuidagi tuttav, kes Saydi hiljem vabaks laskis ning paar dollarit andis Razz Idea

Oot-oot, kes ta siis oli või keda meenutas?

Uurisin just praegu järgi kes ta on, ei taha spolida, aga jätke see nägu meelde Twisted Evil



_________________
...KeepB5AlivE...

"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jaagup
Kaptenleitnant


Liitunud: 9 Nov 2006
Postitusi: 108

PostitusPostitatud: Teis Dets 12, 2006 11:21 am    Teema: Vasta viitega

Numbrite sisestamiest. Oli siis nii, et aeg jõudis nulli minna. Seega eelnevat arvestades pidanuks kohe see kõige kohutavam (mis siis iganes) juhtuma. Sissejuhatusselleks pildikeste ja kahtlaste helide ) vist ka värinate) näol hakkas juba juhtuma. Siis sai Locke nubrid sisestatud ja kõik taandus tagasi.
Siit tekib tekib kahtlus, et tegu oligi lihtsalt psühholoogilise eksperimendiga. Samas säilib võimalus, et mingi oli antud mingi lisaaeg, et eeldatatav plahvatus ei toimuks.

Seda kinnipüütud tegelast saab nii uskuda kui ka mitte. See jutt haigusest oli eelnevaid asju arvestades usutav. Samas igati usutav ta ka nagu ei paistnud.

Kui ta oli 1 Teistest, siis kuidas esimest korda 12 aasta jooksul sattus keegi neist tarkadest Teistest siis nii labaselt sellesse lõksu? Ning kuidas tema kaaslased teda kohe kiirelt ei vabastanud? Nagu Ethani puhul oli, agsasti pidi tal keegi abiks olema Charliet ja Claire röövides.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Wendelh
Veteran


Liitunud: 19 Jan 2005
Postitusi: 633

PostitusPostitatud: Teis Dets 12, 2006 4:36 pm    Teema: Vasta viitega

Kui võõras on tõepoolest üks Teistest, siis vaevalt, et ta lõksu kukkus. See oli arvatavasti petekas, ta ise ronis sinna sisse, et siis keegi laagrisolijatest ta ära päästaks.
_________________
To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group