Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Nov 29, 2006 7:08 pm Teema: |
|
|
Linkin Park, Rammstein, Fort Minor ja Tokyo Drifti soundtrack on ipodi playlistis... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Nov 30, 2006 8:16 am Teema: |
|
|
motörhead, the darkness
the darknessi poolt on aga halb uudis see, et laulja lahkus bändist _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 2:09 pm Teema: |
|
|
Darknessi esimene plaat oma häbitu campi ja klishee seguga oli päris muhe, teine tundus juba laibamõnitamisena. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Maahaata Nooremleitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 14, 2006 9:29 pm Teema: |
|
|
Lemmikuks on 70. ja 80. aastakümne rockmuusika - sellised suured nimed nagu Aerosmith, Guns N'Roses, AC/DC, Def Leppard ja veel muud. Peale selle olen paadunud Red Hot Chili Peppersi kuulaja ning ka The Doors on väga hingelähedane.
Uuema aja rock väga ei köida, Nickelback on ehk erandiks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Dets 18, 2006 3:59 pm Teema: |
|
|
Maahaata kirjutas: |
Lemmikuks on 70. ja 80. aastakümne rockmuusika - sellised suured nimed nagu Aerosmith, Guns N'Roses |
Täpselt minu maitse.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Esm Dets 18, 2006 4:09 pm Teema: |
|
|
Ma olen viimasel ajal kuulanud peamiselt rootsi melodeathi, rootsi proge metalit ja rootsi math metalit ehk siis In Flamesi, Opethit ja Meshuggah'd. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Esm Dets 18, 2006 7:21 pm Teema: |
|
|
Kuna avanes võimalus olen viimasel ajal peamiselt Italo discot ja 80-te sündimuusikat ( Koto ) kuulanud. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
valge roos Lipnik

|
Postitatud: Teis Dets 19, 2006 8:11 pm Teema: |
|
|
Mina kuulan igasugust jama,põhilised lemmikud on aga Evanescence,Enya,Nightwish,Dido ja Sarah Brightman |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 4:28 pm Teema: |
|
|
minu lemmikute seast kõige eredam on vast Enigma, aga ka R.E.M., Linkin Park, Puddle of Mudd, David Gray ja palju muud, kuna söön igasugu suppi, mida ka raadiost tuleb  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 4:39 pm Teema: |
|
|
Kill hannah on kah suhteliselt hea  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:24 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
minu lemmikute seast kõige eredam on vast Enigma, aga ka R.E.M., Linkin Park, Puddle of Mudd, David Gray ja palju muud, kuna söön igasugu suppi, mida ka raadiost tuleb  |
esimese hooga unustasin ühe lemmiku kohe ära: Depeche Mode  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 1:26 am Teema: |
|
|
Mina kuulan täitsa seinast seina muusikat, vastavalt tujule ja olukorrale.
Mõni näide ka siis:
Cranberries, Placebo, R.E.M, Linkin Park, Metallica, Evanescence, Red Hot Chili Peppers, Enigma, Eros Ramazzotti, ammusest ajast ka Savage Garden/Darren Hayes külge jäänud, Terminaator (eriti vanemad lood), Dagö, Jää-äär/Jääboiler/Inboiler, aga sellega muidugi asi ei piirdu...  _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas!
Viimati muutis seda Chained Lady (Kolm Jan 24, 2007 10:49 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Nelj Jan 18, 2007 12:00 pm Teema: |
|
|
Mul on viimasel ajal olnud soome laine peal. Mängija peal seisavad hunnikus 4 Kotiteollisuude plaati, kaasa arvatud sügisel ilmunud viimane, "Iankaikkinen"; siis paar kogumikku laulukirjutaja ja esineja J. Karjalaise paremate lugudega. Hunnikus on veel The Hauntedi viimane, "The Dead Eye", Triviumi "The Crusade" ja Best of Jethro Tull (2001). Ootan kannatamatult uut Viikate kauamängivat, mis ilmus eile (17.01.) ja mis peaks minu kätte jõudma järgmine nädal. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 1:31 pm Teema: |
|
|
Lordi tuleb veebruaris saku suurhalli!
kel huvi, minge
Minu arvates on lodri vägagi alla käinud! _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 1:35 pm Teema: |
|
|
Lordi on alaealistele _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jon Snow Kommodoor

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 3:34 pm Teema: |
|
|
Pidasin silmas nende suhteliselt magedat muusikat, aga see-eest seda vägevamaid latekskostüüme, mida saab nautida ikka väga lapsemeelne.
Mis aga puutub muusika jaotamisse ala- ja üleealistele, siis jah, kui see sulle uudiseks on, igal muusikal, igal bändil on oma sihtgrupp, kellele ta seda teeb. Lordi oma igatahes ei hiilga kõrge keskmise vanuse poolest, olgu saladuskatte all öeldud. Nagu ka erinevad poistebändid, tüdrukutebändid, whatever bändid. Ivo Linnal on omad kuulajad, Metsatöllil omad, Terminaatoril omad. _________________ Lord Jon has spoken! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|