Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 8:21 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Ei ole küll päris kindel, aga ega see ei ole üks Species-seeria filmidest, esimene siis täpsemalt? |
Nii ta on, aga minu andmete järgi on see pilt pärit 2 osast. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 8:34 pm Teema: |
|
|
Njah, ma ei tea, päris õigesti ma siis ei vastanud, aga et sa ka õige vastuse andsid, siis panen ikkagi uue pildi.
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 1:18 am Teema: |
|
|
It Came from Outer Space  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 1:19 am Teema: |
|
|
On küll jah.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 3:21 pm Teema: |
|
|
Nagu varem sai hirmutatud, pilt ühest animest:
 _________________ Take me out to the black
|
Tagasi üles |
|
 |
Elanus Lipnik

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 3:40 pm Teema: |
|
|
Räägitakse ikka, et see mõte mis esimesena pähe tuleb on tavaliselt õige. Vaadates mida shadowman välja pakkus karjus peas hääl, "Naruto" |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 4:11 pm Teema: |
|
|
Ei ole Naruto.
(Naruto pilt alles hiljuti oli siin üleval) _________________ Take me out to the black
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 4:33 pm Teema: |
|
|
Kuhu jäid Star Trek ja Star Wars ja Stargate ja Starship Troopers.
Mitte et ma tegelikult kurbust tunneks, sest pole saladus, et animed meeldivad mulle rohkem, aga viimasel ajal pildimängus vaid neid ongi pakutud. Sci-fi ja see väike hulk fantasy'd on kadunud kuhugi nurga taha. Ulmefoorum indeed. Kuid, jah, ma ei virise. Nüüd on ka pildivalik suurem, esimeste piltide puhul võis tõesti esimese pähetuleva nimega skoorida, kuid nüüd mitte. Naruto ja Naruto.
Et siis mitte väga offtopicuks minna, vastuseks on Death Note. Pildil L. Death Note on geniaalne anime (manga), mida ma julgen soovitada vist igaühele, hoolimata tema ¾anrieelistustest. Psühholoogilise põneviku fännile soovitan igal juhul. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 4:56 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Kuhu jäid Star Trek ja Star Wars ja Stargate ja Starship Troopers.
Mitte et ma tegelikult kurbust tunneks, sest pole saladus, et animed meeldivad mulle rohkem, aga viimasel ajal pildimängus vaid neid ongi pakutud. Sci-fi ja see väike hulk fantasy'd on kadunud kuhugi nurga taha. Ulmefoorum indeed. Kuid, jah, ma ei virise. Nüüd on ka pildivalik suurem, esimeste piltide puhul võis tõesti esimese pähetuleva nimega skoorida, kuid nüüd mitte. Naruto ja Naruto. |
Kus viga näed laita, seal tule ja aita. Pane järgmisena ise mõni pilt sci-fi filmidest või sarjadest.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 5:45 pm Teema: |
|
|
Päh, ei taha.
Ja shadowmanil ma ei lase öelda, et mul õige vastus oli, postitan parem kohe uue, siiski mitte anime.
Minu Aasta Oodatuim Film. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 9:02 pm Teema: |
|
|
Õigus õigus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 11:47 pm Teema: |
|
|
Ma saan aru küll, et paljud siinses foorumis on arvuti meedia kasutajad ja arvatavasti mingit Hollywoodist välja smuugeldatud screenerit juba mitmeid kordi vaadanud või sõitnud maailma teise otsa test-screeningule. Mina käin kohalikus kinos ja vaatan ametlikult reliisitud dvd-sid. Olgu, "300" pilt on ka mulle tuttav, kuid leian, et pannes veel linastumata filmide screene ei ole aus kõigi foorumi liikmete suhtes. _________________ Iron Man transforms into cyberkinetic gun.
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 12:48 am Teema: |
|
|
 _________________ If hope is the engine of soul,
Then duty is the navigator...
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 21, 2007 10:24 pm Teema: |
|
|
Aeg vihjeteks? _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 22, 2007 5:32 pm Teema: |
|
|
Tegu paari aasta vanuse anime seriaaliga mis põhineb Alexandre Dumas raamatul "Krahv Monte Cristo". _________________ If hope is the engine of soul,
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 7:23 pm Teema: |
|
|
Paistab, et tegu on vist paraja pähkliga kõigi jaoks.... Kain peaks vist panema siia kaadri, kus on selle anime pealkiri peal  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 7:40 pm Teema: |
|
|
Ma ei tea küll animetest suurt midagi, aga otsing internetist antud vihjete alusel andis tulemuseks sellise nime: Gankutsuou. Kas on õige?  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Kain Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 8:54 pm Teema: |
|
|
Täpselt, väga laheda pildikeelega anime. _________________ If hope is the engine of soul,
And love is the fuel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|