Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

SS Doomtrooper (2006)

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmefilmid
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Laup Jan 20, 2007 9:06 pm    Teema: SS Doomtrooper (2006) Vasta viitega

SS Doomtrooper on USA Sci-Fi Channeli tehtud film, mis räägib sellest, kuidas rühm Ameerika sõdureid saadetakse natside loodud supersõdurit hävitama.
http://www.imdb.com/title/tt0795457/

See oli küll väga halb film. Very Happy Olgu, mitte nii halb nagu Star Hunter, mida siin foorumis ka mõni aeg tagasi käsitletud on, aga siiski täiesti naeruväärne.
Kohe ei teagi, millest alustada. Räägiks siis tegelastest. Ainuke tuttav näitleja oli minu jaoks USA sõdurite rühma juhti mänginud Corin Nemec, kes Stargate SG-1'e 6. hooajal mängis Jonas Quinni ja ühtlasi oli ta ka ainuke enam-vähem usutav tegelane, kes näidelda oskas. Ülejäänute puhul oli tegemist väga hallide kujudega, kes pealegi olid väga stereotüüpsed. Esiteks muidugi oli rünnakrühm kokku pandud erinevates kuritegudes süüdi mõistetud ja vanglas istuvatest sõduritest - ei oska küll hetkel sobivat analoogiat tuua, aga niisugust või sellele sarnaseid võtteid on ka enne kasutatud. Et tiimi natuke rahvusvahelisemaks muuta, siis oli kaasatud ka kaks britti, kes mõlemad olid oma veidrustega. Siis muidugi vapper Prantsuse vastupanuliikumise naisvõitleja ja samuti üks meessoost prantslane, kes oli ülbe ja kelle põhiliseks fraasiks oli "stupid American." Very Happy Rääkimata muidugi hullust natside teadlasest, kes selle supersõduri üldse loonud oli ning oma projekti kaitseks kohalikud SS-i ülemused, kes projekti lõpetada tahtsid, maha lasi ja filmi lõpus loomulikult surma sai.

Väga naljakas oli ka "sakslaste" ja "prantslaste" pingutatud aktsent, mis eriti juba mainitud hullu teadlase puhul kõrva torkis. Samuti tõi näole muige see, kuidas üks vapper ameeriklane aga kuulipildujast tulistas ja Saksa sõdureid langes nagu loogu, aga lõpus sai üks ameeriklane mitu kuuli kerre ja töötas rõõmsalt edasi. Sakslaste tankina kasutati millegipärast Vene päritolu T-34 tanki, mida Prantsusmaal minu teada sakslased küll ei kasutanud, kuigi seda viga ei saa ehk nii suureks pidada, kuna keskmine filmivaataja ei tee tõenäoliselt nagunii Teise maailmasõja aegsel T-34'l ja moodsal M1A2 Abramsil mingit vahet.

Väga oluliselt rikkus filmielamust ka CGI-supersõdur ise - nii amatöörlikku tööd pole ma ammu näinud, isegi tänapäeva sarjades on paremini tehtud kollid ja kui arvestada, et selline film nagu Final Fantasy: The Spirits Within tehti juba 2001. aastal, siis 5 aastat hiljem valminud filmi kohta oli sooritus lausa kohutav. Mitte üheski stseenis ei tundunud ta reaalsena.

No ja lõppude lõpuks ei olnud see teos ka eriti huvitav, nii et hindeks tuleb 3/10. Väga halb, aga on veel palju halvemaid filme. Very Happy
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Jan 21, 2007 1:11 pm    Teema: Vasta viitega

Oh jeerum... 2006 ja sellised eriefektid... See on ju hullem kui low graafika Medal of Honor: Allied Assault'is. Film ise ka suhteliselt igav.

T-34 oleks nad saanud ju Tiigri sarnaseks muuta, nagu seda tehti "Saving Private Ryan"-is. Filmi re¾isöör (vist?) vabandas välja, et raha oli vähe ja pidid võtma T-34 Panteri või Tiigri asemele.

Ka odavalt saab häid asju teha (Star Warsi fännifilmid, Star Wreck jne).

Näitlemine oli kuidagi liiga puine, alguses need "ülemused" nagu oleks otse tuimalt oma sõnad maha lugenud...

2/10
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 03, 2007 1:48 pm    Teema: Vasta viitega

Vaatasin ka selle filmi lõpuks ära.... Shocked shoot to kill
Üle pika aja sai jälle üks soperdis ära nähtud... CG-efektid olid tõesti nagu külge liimitud ja ei paistnud üldsegi reaalsed olema.

pointse siis 2/10
_________________
Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmefilmid Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group