|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Mai 16, 2005 7:18 pm Teema: Boogeyman / Tont (2005) |
|
|
Niisiis, käisin seda filmi vaatamas ja ootaks ka teie arvamusi nimetatud linateose kohta.
Üldmulje jäi kuidagi väheütlevaks, okei, mõned korrad ma ikka ehmatasin ja selle pärast ma ju kinno läksingi, aga mingit erilist pointi nagu polnud. Ehmatuskohad olid kahjuks jälle põhiliselt heliefektidele üles ehitatud, kui ikka mingi räige kärakas käib, siis võpatad küll korra. Kaameratöö iseenesest oli hea, üks paremaid osi selle filmi juures.
Algus oli üsnagi tugev ja andis lootust tunduvalt tõsisemale filmile, kui tegelikult oli. Lõpus läks asi päris komöödiaks kätte ära, kui see tont pmst valguse kätte toodi. Üsna hale tüüp oli, väikesi lapsi võib-olla hirmutab, aga mulle meenutas ta rohkem mingit koomiksi-pahalast.
Edit: Täiendus, 17. mai 2005
Mainiks veel seda, et mulle meeldis filmi juures, et kogu aeg oli tunne, et midagi võib juhtuda. Mingeid ootamatuid arenguid juhtus pidevalt ja alati täiesti ootamatult. Muidugi, selline asi võib pika peale tüütuks muutuda.
Samas, mis veel ei meeldinud oli see, et filmis oli suhteliselt palju arendamata jäänud algusi, mis kõik kuhugi suvaliselt ära hajusid.
Näitlejate valik oli suhteliselt hea, sellised omamoodi, "kiiksuga" tegelased kõik.
Nujah, aja surnuks löömiseks kõlbab küll, kui rahast kahju pole.
5/10 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 8:19 pm Teema: |
|
|
Meelde jäid üksikud kaadrid, süzheest endast jäi meelde vähe. Kogu film nagu ootas äratust voolates vaikselt lõpu poole.
Ilusatest kaadritest ja värvilahendusteks jääb siiski väheks ja uuesti vaatama ei kutsu. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Püh Veeb 04, 2007 9:16 pm Teema: |
|
|
Sellest filmist tegi seesama kamp, kes kaks tagumist maatriksit üheks lõikas, oma versiooni... seda reklaamiti, et uus lõpp ja nüüd on ometi ka film õudne...
Mina vaatan muidugi ka seda algset filmi veel mitu korda, sest ilus pilt on alati ilus vaadata... _________________ Alles saad millegagi tegelema hakata, kui juba mõni pajatab sulle niisugust lora, et käed langevad iseenesest rüppe.
-- Sever Gansovski «Vincent van Gogh»
http://ulmeguru.blogspot.com/
http://ulmeseosed.blogspot.com/
http://tumetund.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Spellbound Nooremleitnant

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|