Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

TNG - 2x14 "The Icarus Factor"

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Star Trek Sarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi?
10
0%
 0%  [ 0 ]
9
0%
 0%  [ 0 ]
8
20%
 20%  [ 1 ]
7
20%
 20%  [ 1 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
40%
 40%  [ 2 ]
4
20%
 20%  [ 1 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 5

Autor Teade
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Veeb 26, 2007 8:35 pm    Teema: TNG - 2x14 "The Icarus Factor" Vasta viitega

Episood on eetris esmaspäeval, 26. veebruaril 2007 kell 00:05 ETV's

"Ikarose faktor"
Kui Rikerile pakutakse kaptenikohta tähelaeval Aries, suundub Enterprise Montgomery tähebaasi, et Riker saaks oma tulevase tööandjaga ettepaneku üle arutleda. Baasi jõudes tabab Rikerit tõsine vapustus, kui selgub, et tal tuleb läbirääkimisi pidada oma lihase isa Kyle Rikeriga, keda ta pole 15 aastat näinud. Samal ajal üllatab Worf Enterprise'i meeskonda üha vaenulikumaks muutuva suhtumisega, mil ei näi mingit põhjust olevat. Kui Wesley Worfi ootamatu käitumise tagamaid asub uurima, selgub, et meest vaevab talumatu igatsus klingonite järele, kelle seast ta pärit on.


_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 9:12 am    Teema: Vasta viitega

Seekord pakuti siis Rikerile jälle kapteni auastet ja omaenda tähelaeva. Meenutagem, et sama võimalus anti talle ka enne Enterprise'ile asumist ning ka siis lükkas ta selle pakkumise tagasi. Seetõttu tundus, et võib-olla pingutati tema otsustamatusega natuke üle, sest vähem kui kaks aastat hiljem ta vaevalt meelt muutnud on. Nüüd natuke kriitikat ka Frakesi näitlemise aadressil: kordagi ei tekkinud episoodi vaadates tunnet, et ta tõsimeeli Enterprise'ilt lahkumist kaalub, isegi stseen Troi juures jättis kuidagi kuiva mulje. Aga võib-olla on see kõik Rikeri tegelaskujus kinni ja ta ei näitagi emotsioone eriti välja. Kuigi teisest küljest jälle oli ta oma isa peale üsna pahane ja nähtavasti õigusega.
Alguses tundus Kyle Riker küll üsna meeldiva tegelasena ning seetõttu jäi Willist kuidagi ebameeldiv mulje, aga kui Kyle oma tõelise pale Troi juures paljastas, siis sain ma muidugi aru.

Väga lõbus oli see, kui Worf Wesleyle peale karjus ja ta minema ajas. Hämmastav oli see, et Wesley aru ei saanud, mis Worfi häiris - tema ise loomulikult! Very Happy Nali naljaks, aga järjekordselt imestasin ma, et kuidas võib üks tegelane nii tüttu olla. Muidugi oli tema roll ju positiivne, aga mulje jäi suhteliselt negatiivne. Natuke imestama pani ka see, et kuna klingonid peavad traditsioonidest ja ehedusest väga lugu, siis Worf aktsepteeris väga kergesti holoteki-simulatsiooni sellest riitusest - mina oleksin arvanud, et ta hoopis vihastab, et talle sellist võltsi asendust pakutakse. Very Happy Aga noh, iseenesest oli ju tore klingonite kohta jälle natuke rohkem teada saada.

Hinne: NCC1701D NCC1701D NCC1701D NCC1701D NCC1701D
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 28, 2007 5:20 pm    Teema: Vasta viitega

Tuleb tõdeda, et Enterprise tõi välja just need seigad, mida minagi välja tuua tahtsin, kuid episood meeldis mulle natuke rohkem. Jah, kahtlasi seiku oli küll palju, aga episoodi oli võrdlemisi põnev vaadata, sest erinevalt paljudest teistest teise hooaja episoodidest oli seekord sündmusi väga palju.
Ka mina pidasin seda väga naljakaks, kui Worf Wesley peale karjus, mõtlesin ka just, et lõpuks ühel inimesel viskas ära. Very Happy Samas kategoorias meeldis mulle väga see, kui Data läks Worfi juurde küsima, et äkki ta tahaks rääkida, mille peale Worf tal "viisakalt" uttu käskis tõmmata. Laughing
Worfi suhtumine holodecki simulatsiooni oli aga tõesti suhteliselt kummaline, sest kui ta oleks sellise variandiga nõus olnud, siis oleks ta ka ise selle peale tulnud, kuid ega see ka väga häirinud. Razz

Rikeri ja tema isa näitlejatöö tundus alguses veidi liiga emotsioonitu, kuid hiljem hakkas mulle nende suhtlemine üha rohkem meeldima. Rikeri isa lihtsalt oli selline inimene, kellel on nö. kõva kest ümber ning kahtlemata leiab selliseid palju ka elus. Võiks isegi öelda, et lõppkokkuvõttes tegi mõlema käitumine loo isegi palju usutavamaks. Väga hea idee oli ka see võitlus episoodi lõpus. Smile

Mis puutub Rikeri üleminekusse teisele laevale, siis tundus see algusest peale kuidagi pealesurutuna ja kahtlemata oli ka selle aja Treki vaatajale selge, et nii tähtis tegelane ei lahku sarjast. Siiski aitas see sündmus meid veidi paremini kurssi viia Enterprise'i tähtusega. Picard toonitas kui tähits on Enterprise ning olla selle esimene ohvitser on isegi mainekam, kui olla kapten mingi teisejärgulise laeva sillal. Selline informatsioon kulub alati ära. Cool

7 punkti, olin väga rahul selle osaga, põnevust jagus, isegi teist korda vaadates.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Star Trek Sarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group