Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

nuBSG - 3x19 "Crossroads" 1. jagu

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi?
10
0%
 0%  [ 0 ]
9
50%
 50%  [ 3 ]
8
16%
 16%  [ 1 ]
7
33%
 33%  [ 2 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 6

Autor Teade
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2007 7:53 pm    Teema: nuBSG - 3x19 "Crossroads" 1. jagu Vasta viitega

Kohus Baltari üle ohustab terve laevastiku stabiilsust. Lee aitab Lampkini Baltari kaitses.
Mõned laevastikust usuvad, et Baltar on Õnnistatud, kuigi ta ise seda ei usu, arvab Kuus, et tema järgjad teavad tema kohta rohkem kui ta ise.
Tigh tunnistab oma naise surma asjus


Üpriski hea episood, annan 9 puntki. Korra hakkasin isegi arvama, et Tigh pannakse kohtu alla pommi plahvatuste korraldamise eest, aga tundub, et nii asi ei lähe.
Päris uskumatu, et inimesed arvavad, et Baltar on "Jumal", see on umbes sama, et Osama või Saddam on jumal, või Bush.
Kas Roslin valetas oma seisundi kohta?
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2007 8:46 pm    Teema: Vasta viitega

9 punkti. Väga hea osa oli. Mahutati sisse palju uut infot ja materjali. Baltari kohtuistung oli huvitav, aga puudus erileine pinge, sest oli kohe algusest peale teada. et see läheb järgmises osas edasi.
Esimene asi, mis kohe tähelepanu köitis osa juures oli Roslini unenägu. Hetkel me võime muidugi ainult oletada, mida see tähendas, aga minule jäi miskipärast sellien tunne, et Hera tegelik ema on siiski Number Kuus (ehk siis see keda Baltar peas näeb ja kes on ka väitnud et Hera on nende tütar) sest jooksis ta ju tema juurde ja võib arvata et kuju Kuue selja taga oli Baltar (seda järeldasin ühe pildi järgi viimasest osast).

Peale selle hakkas mind osa jooksul piinama see muusika, mida Tigh raadiost kuulis, hiljem kohtusaalis ja siis oma toas. Mõtlesin, et ta on täitsa ära keeranud, aga Anders kuulis kah seda (tuleb välja et väga tähtis, hiljem seletan mida ma mõtlen, ei spoilerda).


Nüüd on ka Cylonid jälle tagasi. Kui nad ikka 5 Basestari saatsid, siis neil on vist tõsi taga. Razz Arutleksin siin selle üle, et kas Lee plaan Cyloneid eksitada läheks läbi, aga kahjuks ma juba tean sellele vastust.
Baltari advokaat on väga huvitav tegelane ja teeb oma tööd efektiivselt. Lee käitumine ei ole minu jaoks väga mõistetav. Dee ei saanud sellest hästi aru ja ei saa minagi. Ainuke asi, mis tundus ebaloomulik oli see, et Lee niimodi presidendile käkki keeras. Mis toob meid selleni, et Roslin on jälle haige. Tõesti ei tea mida siis nüüd ette võetakse. Kas kasutatakse uuesti Hera verd? Ise sellist sündmustekäiku ei eelista, sest siis on juba nagu mõnikord SG-1s, kus leitakse alati mingi pääsetee või imerohi viimasel hektel.

Hetkel ei ole kindel kas ma suudan järgmise nädala episoodi ära oodata. Very Happy Nimelt saatis SciFi reklaami ja arvustuste saamiseks välja mõnedele inimestele selle hooaja 2 viimase osa DVD-d (eilne episood ja järgmise nädala oma). Seega paar päeva tagasi postitati netti kõik tähtsamad sündmused, mis meid järgmine nädal ees ootavad. Ma soovin, et ma ei oleks neid lugenud, aga kahjuks ma tegin seda. Seepärast mainisn ka ,et see muusika on tähtis.

Link spoileritele. Ain't it cool news artikkel Leheküljel on veel ka hoiatus ja te peate spoilereid sisaldava teksti highlightima, et lugeda. Ise ei soovita, aga kui tõesti tahate teada, siis see on teile kohustuslik. Very Happy
BTW, ma kirjutasin 'Maelstromi' teemasse oma teooria Kara "surma" kohta. Am I right or am I right? Tegelt ma panin natuke mööda, aga siiski. Smile

PS: Mul on maniakaalne vajadus teisi spoilerdada ja keksida sellega, mida ma tean. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Märts 20, 2007 8:56 pm    Teema: Vasta viitega

7 punkti.

Suhteliselt hea osa oli, natuke sündmuste vaene ja kohati isegi veidi igav, aga üldjoontes võib rahule jääda. Lihtsalt kohtustseene annaks teha oluliselt paremini kui seda BSG's seekord tehti.

Alustaks siis sellest, et mina sain omamoodi Lee käitumisest aru ja vastupidi näen ma, et Roslini ja Adamaga on midagi lahti ja mitte ainult nüüd ei ole midagi lahti, aga on juba ammu olnud. Ma ei tea kas asi on lihtsalt selles, et näitlejad on niimoodi mänginud või peavadki nad sellised tegelased olema. Mulle tundub, et nad on mõlemad mentaalselt ebastabiilsed. Eriti kummaline tundub mulle admiral, kes ei tea isegi mida ta tahab (see on juba mitmes kord kui ta Lee eemale ajab). Lisaks on näha, et Roslin ja Adama ei hooli enam reeglitest absoluutselt. Baltarile kohtuistungi korraldasid, aga nüüd tahavad, et asi ruttu läbi saaks ja Baltar lüüsist välja lendaks. Lee sai aga sellest aru ja üritab aidata üleval hoida seda viimast seaduseraasu ja põhimõtteid, mis pärast sõda alles jäid.
Roslinist on mul üldse mulje jäänud, et ta võib röster olla, aga elame näeme. Need unenäod tundusid küll sellele viitavat.
Baltar võib veel lõppkokkuvõttes normaalsem olla kui Roslin ja Adama kokku.

Seega mõnes mõttes oli natuke kummaline osa, tegi mulle teatud tegelased veelgi ebameeldivamaks. Razz
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Laup Märts 24, 2007 10:58 am    Teema: Vasta viitega

Põhimõtteliselt pole eelmistele kommenteerijatele midagi vastu öelda; episood meeldis mulle, kuigi oli natuke igav liiga rahulik, aga paistab, et see on tüüpiline "ettevalmistav" osa, mis loob pinnase suurejooneliseks hooaja lõpuosaks.

See, et Baltari kohtuprotsessis pole paljud huvitatud selle aususest, oli juba ammu teada, kuid nüüd mõjus mõnede tegelaste, eriti Adama, kui ta nõudis Roslini küsitlemise lõpetamist, päris haigena. Miks siis üldse protsessi tarvis on, kui nad isegi ei vaevu näitlema, et ollakse õiglusest huvitatud? Arusaamatuks jäi natuke ka kohtusüsteemi ülesehitus - mingit peakohtunikku ma ära tabada ei suutnud, kuid too blond naiskapten pani mitu korda Adama paika; kui nad peaks võrdsed olema, siis kas ta saab ikka nii teha? Üldse mulle tundus, et tema näol on tegu Baltari sümpatiseerijaga ja poleks ime, kui Adama ja Roslin talle väikese õnnetuse korraldavad. Very Happy

Tore, 7 punkti.
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group