Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Jedi Riddick Viitseadmiral
|
Postitatud: Nelj Veeb 10, 2005 7:29 pm Teema: Freelancer |
|
|
Kas keegi mängib või mängis ka seda?
Sa oled Edison Trent intergalaktiline "jack-of-all-trades". Sinu missioon: Ükskõik mida tahad. Hakka salakaubavedajaks või halastamatuks kosmose röövliks. Laevastiku kangelaseks või kaubavahetajaks. Põikle läbi asteroidi pilve oma eliit kosmoselaevaga.
Märul ning põnevus on lõputu. Seikle läbi 48 teatud tähe süsteemi.Ahnus, kaastunne, viha... Mis iganes sind motiveerib, dünaamiline universum vastab sellele.
Mäng meeldib väga, just selle suurte võimaluste. Kosmos on tehtud lihtsalt nii loogiliselt. Ainult mängu stoori jääb nõrgaks. Ning väga hea on ka võrgusmäng!
Aga ikkagi, soovitan. |
|
Tagasi üles |
|
|
Equ Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Reede Veeb 11, 2005 11:11 am Teema: Re: Freelancer |
|
|
Jedi Riddick kirjutas: |
Kas keegi mängib või mängis ka seda?
Sa oled Edison Trent intergalaktiline "jack-of-all-trades". Sinu missioon: Ükskõik mida tahad. Hakka salakaubavedajaks või halastamatuks kosmose röövliks. Laevastiku kangelaseks või kaubavahetajaks. Põikle läbi asteroidi pilve oma eliit kosmoselaevaga.
Märul ning põnevus on lõputu. Seikle läbi 48 teatud tähe süsteemi.Ahnus, kaastunne, viha... Mis iganes sind motiveerib, dünaamiline universum vastab sellele.
Mäng meeldib väga, just selle suurte võimaluste. Kosmos on tehtud lihtsalt nii loogiliselt. Ainult mängu stoori jääb nõrgaks. Ning väga hea on ka võrgusmäng!
Aga ikkagi, soovitan. |
Jah täitsa mänginud..ja mängin ka hetkel..ütleme nii, et on pooleli pikka aeg kuna tegemist on väga mahuka mänguga ja see nõuab kõik aega . Juba ammustest aegadest saadik kui tuli välja selline mäng nagu Privateer, olen ma seda tüüpi mänge vaikselt ikka piidelnud. Kes teavad need teavad. Freelancer on Privateeri kloon heas mõttes - suurem, parem graafika. Igatahes "valik" neile kes seda tüüpi mängudest lugu peavad.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Reede Veeb 11, 2005 1:57 pm Teema: |
|
|
Freelancer on üks mu lemmikutest ja ma ei mõista kuidas ma sain unustada sellest teema teha
Igatahes mulle meeldis Freelancerit moodida ka . Siis kui Stargate Atlantis välja tuli ja seal neid Atlantise inimeste Puddle Jumpererid ja nende relvi näitas, moodisin Freelanceri raketid ka lõpututeks (olgugi, et SGA's ei olnud neid lõputult) ja hakkasin kõike purustama . BTW mu nimi, FLT, on ka Freelanceri järgi (Freelancer Tom <---Tom on mu õige nimi ) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
tint Veteran
|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2005 11:49 pm Teema: |
|
|
Mängu mänginud ei ole, kuid kas see sarnaneb EOSile? IW osadel on alati lugu ka taga olnud, ja seal on tegelikult kindel ülesanne ka, kuigi ringi saad vabalt liikuda. Põhiline millele on rõhku pantud, on kosmoselaeva simulatsioon, seda on lihtsalt võimatu ilma joystickuta mängida, ning viimane on vibraga veel eriti hea. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Nelj Märts 03, 2005 6:40 am Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Mängu mänginud ei ole, kuid kas see sarnaneb EOSile? IW osadel on alati lugu ka taga olnud, ja seal on tegelikult kindel ülesanne ka, kuigi ringi saad vabalt liikuda. Põhiline millele on rõhku pantud, on kosmoselaeva simulatsioon, seda on lihtsalt võimatu ilma joystickuta mängida, ning viimane on vibraga veel eriti hea. |
Freelanceris on kosmoselaeva juhtimine toimub hiire abil. Lahendus on väga hea tegelikult. Peale Freelanceri läbi tegemist tahtsin kõigis kosmosemängudes laeva hiirega juhtida _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
|