Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Sarah Connor Chronicles
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ades
Lipnik


Liitunud: 21 Nov 2006
Postitusi: 28

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 3:11 pm    Teema: Sarah Connor Chronicles Vasta viitega

Mis te sellest asjast arvate. Sai piloot osa ära vaadatud ja üldiselt oli päris kõva asi.
http://www.imdb.com/title/tt0851851/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Okt 26, 2007 10:20 pm    Teema: Vasta viitega

Esiteks pandi jälle timeline'iga metsa. Teine film toimus 95. aastal ja algne Kohtupäev pidi aset leidma 1997.
Sarjas, aga väidetakse, et teise filmi tegevus toimus 97. aastal ja seriaal hakkab pihta 99. aastal. Kas oli siis nii raske näiteks öelda, et teise filmi tegevus toimus 95. aastal (4 aastat enne seriaali algust)? Kõik fännid märkasid selle vea kohe ära. Ehk parandatakse see viga lõplikus pilootosa versioonis.

Esimene osa oli üldiselt nagu väga odav T2: Judgement Day koopia. Hoolimata sellest leian, et tulevikus võib seriaal väga huvitavaks ostuada. On ju sarja tegijad juba muutnud timeline'i, 'Terminator 3'e tegevust on ju täielikult ignoreeritud. Cameron (Summer Glau) on samuti uus huvitav terminaator (ta näeb värvides, sinised silmad ja endoskelett on arvatavasti sarnane TX'i omaga). Mõned arvavad, et Cameron on ehitatud inimeste poolt. See seletaks tema üpris inimlikku käitumist ja

seda kuidas tema ülesandeks on aidata Sarahl ja Johnil Skynet hävitada (kui eelnevate mudelite ülesanne oli neid ainult kaitsta). Muidugi, T800 (Schwarzenegger) teises filmis aitas neil Cyberdyne'i õhku lasta, aga algselt see ei olnud tema ülesanne.

Praegu veel küll ei ütleks, et on "päris kõva asi".

P.S. See isotoobirelv oli ikka tasemel. Sellel T800'l (Cromartie), kes neid tapma oli saadetud, lendas pea otsast (ja ära põles ka osa bioloogilist "katet" skeleti pealt), kui Sarah teda sellega tulistas. Smile Näitlejatevalikuga olen ka täitsa rahul. Lena Headey on üpris hea Linda Hamiltoni asendus. Thomas Dekkerit tean Heroesist ja Summer Glaud olen Fireflys ja Serenitys väga palju näinud (sest olen seriaali ja filmi mitu korda üle vaadanud Smile

Edit: üleval on ka nüüd ametlik kodulehekülg. http://www.fox.com/terminator/home.htm
Ametlik Wiki: http://sarahconnor.wetpaint.com/


Viimati muutis seda SinkaVonka (Esm Jan 14, 2008 7:31 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shadowman
Veteran


Liitunud: 11 Jan 2005
Postitusi: 645

PostitusPostitatud: Püh Nov 11, 2007 3:43 pm    Teema: Vasta viitega

Vaatasin ka piloodi ära. Midagi erilist ei olnud, aga pilootosa kohta täitsa OK. Eks näis, mis sarjast edasi saab, keskpärase piloodi põhjal järgnevate osade kohta ennatlikke järeldusi teha pole mõtet.

Natuke häirib see filmide timeline'ist kõrvalekaldumine. Kui sellist üllitist nagu Terminator 3 poleks olemas, siis oleks kõik veel enamvähem korras (see aastaarvude segaminiajamine mind ei häirinud; õigupoolest ma ei märganudki seda)... aga kuna selline üllitis nagu Terminator 3 on olemas ja vähemalt praegu liigub sari sellisel kursil, mis kogu seal toimuva peale lihtsalt sülitab, siis ei ole võimalik, et sellest midagi head välja tuleks. Lõpuks on ikka vaja kuidagi otsad kokku tõmmata ja ainus lahendus, mis ma praegu näen, on see, et sarja lõpus tehakse midagi, mis muudab kogu sarjas toimunu olematuks. Küll ajamasinad on head asjad, teevad stsenaristide elu nii mugavaks.

Sellest hoolimata on minu kui igipõlise Terminaatori fänni jaoks tegu kohustusliku vaatamisega. Kõigest hoolimata oli pilootosa ikkagi parem, kui ma loota julgesin. Ootan huviga järgmiseid osasid. Ja kui see sari ei lähegi paremaks, siis vähemalt silmailu on Summer Glau näol ikka garanteeritud.
_________________
Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Nov 11, 2007 3:59 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Lõpuks on ikka vaja kuidagi otsad kokku tõmmata ja ainus lahendus, mis ma praegu näen, on see, et sarja lõpus tehakse midagi, mis muudab kogu sarjas toimunu olematuks.


Tänu ajamasinatele on Terminaatori universumis palju alternatiivseid ajaliine (ok, tunnistan, et ma ei suuda seda ära seletada ja korralikku põhjendust anda Smile ). SCC ignoreerib täielikult T3'e ja ei proovi ka ennast selle filmiga siduda. Neil pole mingit vajadust seriaali tegevust olematuks muuta.
Muidugi, teades FOX'i, jääb SCC 1. hooaeg seriaali viimaseks Sad
Tegijad ütlesid, et kolmeteistkümnest osast on praegu valmis ainult 5 (piloot+4osa). Streigi pärast ei ole hetkel võimalik episoode juurde ka teha. Siin on pilt SCC meeskonnast stsenariste toetamas:



Viimati muutis seda SinkaVonka (Reede Nov 16, 2007 12:16 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Nov 15, 2007 8:11 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.ew.com/ew/article/0,,20160052,00.html

4 uut (ja väga lahedat) postrit.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Jan 14, 2008 7:53 pm    Teema: Vasta viitega

Terminator: The Sarah Connor Chronicles - 1x01 - Pilot



7 punkti annan Smile Olen natuke vastuvõtlikumaks muutunud seriaali suhtes oma viimasest "arvustusest" saati.
Ehk on asi selles, et nüüd tulevad kohe uued osad peale (täna õhtul on jälle USAs uus osa, edaspidi hakkab iga esmaspäev 1 osa olema). Igastahes jäi mulle see kord parem mulje hoolimata sellest, et väga palju erinevusi ei olnudki juulis internetti lekkinud screeneri ja nüüd väljalastud versiooni vahel.

Väga meeldis mulle Bear McCreary poolt tethud soundtrack (eriti lugu täitsa osa lõpus). Tema BSG soundtrackid on ka väga tasemel.

Pean ka parandame siinkohal eelnevalt postitatud informatsiooni ja teatama, et valmis saadi enne streiki 9 osa ehk peale tänast (1x02) episoodi on veel 7 osa.

Loodetavasti hakkab nüüd rohkem inimesi siin kommenterima ja oma muljeid jagama. Ja äkki võiks teema ümber nimetada, näiteks 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles arutlusteema' või midagi sellesarnast?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 5:34 pm    Teema: Vasta viitega

Terminator: The Sarah Connor Chronicles- 1x02 - Gnothi Seauton



5 punkti. Rõõmustasin vist natuke liiga vara. Olin nõus esimesele osale järeleandmisi tegema, sest tegu oli ikkagi pilootosaga, mida võib tihti lugeda seriaali BETA versiooniks, aga 2. osa jättis ikka kõvasti soovida ja mõned asjad ei istu kohe üldse:

1) Sarah Connor on liiga normaalne. Arvestades tema seisundit T2's on ta liiga rahulikuks muutunud (see häiris ka eelmises episoodis). Kuidas ta saab üldse enam millegisse uskuda? Arvata, et tal on võimalus tulevik peatada, kui see tal T2's ebaõnnestus? Ta peaks olema meeleheitel. Ta peaks olema psühhootilisem ja tugevam. Siin on tõesti seriaali tegijad mööda pannud ja raske on uskuda, et tegemist on sama naisega, keda me oleme tundma õppinud James Cameroni filmides.

2) Terminaatori pea ei saa läbi aja rännata, kui see pole kaetud elava koega, veel absurdsem on see, et Terminaator on võimeline liikuma ilma peata. Kas on nii raske selliseid reegleid meeles pidada? Sama hästi oleks võinud asja lahendada nii, et Terminaator oleks kuskil lihtsalt 8 aaastat oodanud ja siis uuesti aktiveerunud.

3) Kuigi T2 sündmustega lükati Kohtupäev edasi ja ajaliin on selle tulemusel muutunud, on ikkagi raske uskuda, et Vastupanul on nüüd tulevikus ajamasin, millega nad saavad pidevalt inimesi tagasi saata. Nad said tulevikus enda kontrolli alla ühe ajamasina väheseks ajaks ja saatsid Kyle Reese'i aastasse 1984 (sest Skynet oli sinna just esimese T-800 saatnud) ja ümberprogrammeeritud T-800 aastasse 1995 (kuhu Skynet oli saatnud T-1000'e).
Minu mäletamist mööda oli Vastupanu sunnitud ehitise/ajamasina peale seda õhku laskma. Kas on võimalik, et nüüd muudetud tulevikus on inimestel tõesti ajamasin mida nad saavad lõputult kasutada? Nad saatsid ju väidetavalt inseneri, kes ehitas meie ajas saadaolevatest materjalidest ajamasina panka. Seda trikki hakatakse lihtalt liiga palju kasutama. Ma võin veel uskuda, et nad said Cameroni ajas tagasi saata, aga et ka mitmeid inimsõdureid?


Ma loodan, et järgmised osad kvaliteedilt paranevad. Seriaalile ei tule kasuks ka see, et esimese ja teise osa vahel oli vaatajate arvu langus 45%. Kui reitingud ka edaspidi langevad, viskab Fox TSCC prügikasti, see on kindel.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ades
Lipnik


Liitunud: 21 Nov 2006
Postitusi: 28

PostitusPostitatud: Nelj Jan 24, 2008 11:21 pm    Teema: Vasta viitega

Ei ole suuremat sorti kirjamees, et põhjendada miks ja milleks, aga mulle nn. teine osa meeldis. Mitte midagi pole täpselt nii kuis peaks ja see selle asja huvitavaks ajabki. Kohe kibeleb, et teada saada kuidas see asi edasi edeneb.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 30, 2008 6:35 pm    Teema: Vasta viitega

Sai ka kolm esimest osa ära vaadatud ja ütleks - lahja. Lahja selles mõttes, et sellel on ikkagi teleseriaali maik küljes ja ei avalda nii palju muljet kui filmid, kuid samas on sari vaadatav ja lahutab meelt täitsa OK'lt. Paistis, et tõesti on jäetud 3 film ajaliinist välja, kuid seda annab minu arvates kahte moodi vaadata:

1) tegijad on tõesti ignoreerinud 3. filmis olnut;

2) see oli lihtsalt üks versioon lähitulevikust, kus Sarah Connor on surnud ning Skynet haaras võimu ülemaailmselt. Mõtleme nüüd edasi kaugemasse tulevikku, kui inimesed saavad enda käsutusse uuesti ajamasina ning programmeerivad ümber jällegi uue terminaatori, kelle saadavad John'i kaitsma. Ainuke aga on see, et miks see terminaator (Cameron) saadetakse aega pärast 2. filmi tegevust ja mitte mingisse teise aega. Ajahüpe 2007. aastasse aga muudab sel juhul tõesti 3. filmi tegevuse olematuks.


See ajas rändamisega on üldse võimalik asju keerata nii pea peale, et keegi ei saa enam aru, mis on toimunud ja mis mitte. Hetkel muidugi nii hull asi veel ei ole, kuid sündmuseid on juba muudetud ja 4. film, mida hetkel tehakse, peaks arvestama seigaga, et Sarah Connor on nüüd elus ja ta elab tegelikult kauem, kui oleks elanud 3. filmi sündmuste põhjal. Saame näha, mida ja kuidas välja mõeldakse.
_________________
Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Veeb 01, 2008 3:31 pm    Teema: Vasta viitega

Artzz kirjutas:

See ajas rändamisega on üldse võimalik asju keerata nii pea peale, et keegi ei saa enam aru, mis on toimunud ja mis mitte. Hetkel muidugi nii hull asi veel ei ole, kuid sündmuseid on juba muudetud ja 4. film, mida hetkel tehakse, peaks arvestama seigaga, et Sarah Connor on nüüd elus ja ta elab tegelikult kauem, kui oleks elanud 3. filmi sündmuste põhjal. Saame näha, mida ja kuidas välja mõeldakse.


Kusjuures 4. film jälgib ikka T3'e sündmusi ja ei arvesta seriaaliga absoluutselt. SCC'd hoitakse filmidest lahus.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Sept 01, 2008 2:35 pm    Teema: Vasta viitega

Heh, pean oma eelmist kommentaari muutma ja ütlema, et tegemist on ikkagi väga toreda sarjaga. Kahju, et esimene hooaeg nii lühikeseks ainult jäi. Vaatasin kõik osad ära ja mida episood edasi, seda põnevamaks on suudetud ajada sü¾eed ja.... c'mon, milline cliff-hanger ikka jäeti hooaja lõppu. Lihtsalt ei jaksa ära oodata, millal saab näha uusi osi. Smile
_________________
Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
ordzo
Lipnik


Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 31

PostitusPostitatud: Teis Sept 16, 2008 9:19 pm    Teema: Vasta viitega

eks sa nüüd vaata edasi...hakkas 2 hooaeg käima.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 18, 2008 10:29 pm    Teema: Vasta viitega

ordzo kirjutas:
eks sa nüüd vaata edasi...hakkas 2 hooaeg käima.


Tänan vihje eest. Kaks osa juba väljas ja esmaspäeval tuleb ka kolmas episood, nii et tuleb vaatama hakata Wink
_________________
Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
velz83
Veteran


Liitunud: 18 Jan 2005
Postitusi: 556
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Sept 19, 2008 8:30 am    Teema: Vasta viitega

Vaatasin 2 esimest osa teisest hooajast ära ja tuleb öelda, et mingit erilist uuendust ei olnud, suhteliselt sarnane eelmisele hooajale, tuleb tunnistada, et kõige rohkem meeldis mulle eelmisel hooajal just muusika valik ja ka see hooaeg tegi sellega hea alguse. Selle tele hooaja ulmeseriaalide koha pealt on antud seriaali algus minu arust seni kõige tugevam olnud. Kuigi ma pole otseselt kunagi selle sarja fänn olnud, meeldib see mulle antud juhul tunduvalt rohkem kui näiteks SGA(tõsi küll viimane osa oli ka seal päris ok).
_________________
Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
LiveForThis
Leitnant


Liitunud: 27 Sept 2008
Postitusi: 71

PostitusPostitatud: Laup Sept 27, 2008 7:19 pm    Teema: Vasta viitega

Praegu jälgin suure innuga.
Iga osaga läheb aina paremaks.
See et aastad sassi aeti on jah natuke häiriv, aga elab üle.
Cameroni rollivaliku üle imestan ma siiamaani.
Summer Glau -ise nii kaunis ja veel Terminaator ka pealekauba Laughing
Tänu T:TSCC ehk tänu Summer Glaule hakkasin jälgima ka Fireflyd.
Nüüd ostsin ka Firely DVD-le. Arvan, et sellist kulda peab omama.

Praegu enam-vähem iga nädal ootan uusi osi kannatamatult.

Igati rahul, et T:TSCC jälgima hakkasin.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
LiveForThis
Leitnant


Liitunud: 27 Sept 2008
Postitusi: 71

PostitusPostitatud: Teis Sept 30, 2008 11:47 pm    Teema: Vasta viitega

ei no jah, 2 hooaja 4 osa pani imestama päris palju. Uus suur liin sees ja puha.
See Cameroni seotus tuleviku Johniga ja viis kuidas ta endale üldse oma välimuse sai ning tänu kellele ta selle sai tõstis huvi märgatavalt lakke Wink
Jah lõpp oli ka üpris kõhe Confused
_________________
http://liveforthis90.blogspot.com/

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Okt 01, 2008 8:12 am    Teema: Vasta viitega

indeed, tõesti huvitav osa oli ja imelik ka... pani imestama, et miks Cameron seda üldse mäletas. Kas tema mälestustest tehti mingi koopia ja istutati Cameroni mällu ning nüüd ujus see mälestus imelikul põhjusel pinnale. Kas lõpp-eesmärk Cameronil on siiski tappa John või mitte ja mida ta saavutab sellega, et kaitseb teda praegu? Asi on ajatud ikka suhteliselt keeruliseks ning on üritatud jälgi segada, mis lõpp-kokkuvõttes siis ikkagi saab. Smile
_________________
Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
LiveForThis
Leitnant


Liitunud: 27 Sept 2008
Postitusi: 71

PostitusPostitatud: Nelj Okt 02, 2008 3:43 pm    Teema: Vasta viitega

Mälestus tõusis esile vist ikka kiibi kahjustuse pärast. Kuigi kui Cameron ümberprogrammeeriti, siis pidavat tema endine mälu ka kustunud olema.
ju siis vana mälu läks äkki Recycle Bin-i Smile
Ja nüüd tänu kahjustusele tuli esile ainult salvestus Allisoni ülekuulamisest ja enese teadmata elas selle kõik enda peal välja.
Tänu psühholoogile sai Cameron tagasi endaks, aga mingi jälg tema muutusest jäi ikka vist sisse.
Tundub et tal pole plaanis Connori elu kallale minna, aga paistab, et ta kipub tihtipeale segaduses olevat.

Oh jah, palju mõtteid tekkis sellest osast. Wink
_________________
http://liveforthis90.blogspot.com/

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Okt 04, 2008 9:33 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ei ole ammu siit läbi astunud, aga olen jälginud seriaali algusest peale ning ka mina arvan, et asi läheb aina huvitavamaks. Esimese hooaja alguses kippusin pidevalt filmidega võrdlema ja mõned ilmselged stsenaristide apsakad käisid närvidele, aga varsti harjusin seriaali formaadiga ära.
Isegi väga on hakanud TSCC mulle meeldima ja nii kahju, et FOX ei pruugi isegi teist hooaega ära lõpetada (22 osa asemel 13 ja kõik). Mad
Tegemist muidugi jälle vigase reitingusüsteemiga, mis jälgib ainult 1.8% kogu USA vaatajaskonnast.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hyperion Endymion
Viitseadmiral


Liitunud: 9 Mai 2007
Postitusi: 233

PostitusPostitatud: Laup Okt 04, 2008 9:43 pm    Teema: Vasta viitega

SinkaVonka kirjutas:
Ma ei ole ammu siit läbi astunud, aga olen jälginud seriaali algusest peale ning ka mina arvan, et asi läheb aina huvitavamaks. Esimese hooaja alguses kippusin pidevalt filmidega võrdlema ja mõned ilmselged stsenaristide apsakad käisid närvidele, aga varsti harjusin seriaali formaadiga ära.
Isegi väga on hakanud TSCC mulle meeldima ja nii kahju, et FOX ei pruugi isegi teist hooaega ära lõpetada (22 osa asemel 13 ja kõik). Mad
Tegemist muidugi jälle vigase reitingusüsteemiga, mis jälgib ainult 1.8% kogu USA vaatajaskonnast.


Kahjuks jah USA telekaniltele see iseloomulik et kõik vähegi sellised vaadatavad ulmesarjad canceldakse tihtipeale ära Confused
_________________
He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.

And...he`s wonderful.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group