Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Lost - 3x12 "Par Avion"

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi?
10
0%
 0%  [ 0 ]
9
14%
 14%  [ 1 ]
8
57%
 57%  [ 4 ]
7
28%
 28%  [ 2 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 7

Autor Teade
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Nov 26, 2007 4:12 pm    Teema: Lost - 3x12 "Par Avion" Vasta viitega

Episood on eetris teisipäeval, 27. novembril 2007 kell 20:30 Kanal2-s
Episoodi korratakse pühapäeval, 2. detsembril kell 10:00


"Lennupost"
Claire'ile tuleb mõte, kuidas ülejäänud maailmale sõnum saata. Charliele see idee ei meeldi ja Desmond üritab plaani lausa saboteerida. Claire üritab nende vastuseisu mõista ja meenutab traumaatilisi sündmusi oma minevikust. Päästjad satuvad samal ajal ohtliku takistuse peale.


_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
jaagup
Kaptenleitnant


Liitunud: 9 Nov 2006
Postitusi: 108

PostitusPostitatud: Kolm Nov 28, 2007 3:50 pm    Teema: Vasta viitega

Enne esimest reklaamipausi oli väga hea, pärsat kiskus jamaks, lõpukaadrid oluid taas huvitavad. Very Happy

Enamus rahvast suvitab rannas, paar meest siis, Locke ja Sayid tegutsevad. Paar naistegelast on neil ka ballastiks kaasas, neist üht, kelle nime ei taha enam nimetadagi, kedagi eriti ogar-agarat, peavad nad kogu aeg ohjeldama, et see nende asukohta ei reedaks või ta ise kogemata surma ei saaks.... Kuidas nad ikkagi (kaks miinus ühekesi) mõtlevad avastatud Teiste pealaagrit vallutada, et Jack tagasi tuua?

Jack ise tundus ka juba "korrast ära" olevat. Nagu juba tuttav Claire ja Michaeli, samuti vahepeal ka teiste korraks näidatud röövitute puhul. Mängib oma vaenlastega palli, lõbus olla, vahva, eks.

Peamine peamees äkki polegi Ben, tema vahest nii opmanni rollis, härra ise pole veel end näidanud. Kas kunagi mainitu Jakob?`Muidugi, see "putinlane" võis ka valetata. Vaheldumisi ta ju niigi tõtt ja valet rääkis, et oleks usutavam..

Et need Desmondi nägemused taas siise toodi, see polnud just parim. Ning et Jacki isa on ka Claire isa - ei ütleks, et pani vaimustusest õlle järele haarama. Pigem masendusest...

Locke lasi siis Leegi jaama meelega õhku. Ilmselt selleks, et Teised ei saaks oma süsteeme niipea korda, kuna kaablid just sinna kokku jooksid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
rincewind
Veteran


Liitunud: 12 Sept 2005
Postitusi: 559
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Nov 29, 2007 8:03 pm    Teema: Vasta viitega

See "kasarmute " ümber püstitatud "helitara" koos ümbritseva maastikuga tekitas minus deja vu tunde. Kui mitmendat korda leidsin ma Lostis ühiseid jooni "Jurassic pargiga". Silm otsis teisel pool tara mõnd ringi loivavat sauropoodi.
Kolmese seltskonna päästeoperatsioon on jah arusaamatu, olgugi Danielle kaasas, kuid temagi ümbrust ei tunne ja on endalgi oma kinnisidee ratsionaalset mõtlemist segamas.
Ben ei ole minu arvates peamine paha, aga lihtne opmann ta ka pole, pigem midagi kohaliku Papa Doci või shamaani laadset.
Ja Locki plaanidest saab minu meelest ainult tema ise aru. Kohati.
7/10.[/i]
_________________
Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski-
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Wendelh
Veteran


Liitunud: 19 Jan 2005
Postitusi: 633

PostitusPostitatud: Reede Nov 30, 2007 5:56 pm    Teema: Vasta viitega

Mul on tunne, et Jacki päästmisoperatsioonil on nad kõik kaasas oma põhjustel, ainult Kate tahab vast tõepoolest (süütundest) Jacki päästa.
Ma ei taha öelda, et Locke on südametu, kuid venelase selline tapmine oli... - parema sõna puudumisel - kohatu. Kahtlemata pidi keegi proovima, kas tõke ikka funktsioneerib, kuid tundus, et mees oli just jutukamaks muutunud ja Locke lihtsalt tõukab ta sinna sisse ja pärast hooletu 'sorry' pillab. Aga küllap tal on oma põhjused... või vähemalt meeldib mulle seda mõelda, sest ta on jätkuvalt üks tugevamaid karaktereid saarel, nüüd kui Jack mängust väljas on. Viimast, muuseas, tahaks väga loota, ei ole õnnestunud Teistel ajupesta. Ehk mängib ta lihtsalt kaasa ja tal on plaan? Või on ta lihtsalt oma saatusega leppinud ja leidnud, et niimoodi ongi parem. Kuidagi ebajackilik, ütleks, kuid inimesed muutuvad. Sellel saarel igatahes.

Charlie-Desmondi-Claire'i teema ei ole minu jaoks nii huvitav, kui see tõenäoliselt olema peaks. Claire'i ja Charlie suhe on kuidagi liiga segane, Desmondi sinna pilti toomine ei teinud asju just paremaks. Claire'i mõte oli aga leidlik küll, kui see ainult ka meie omasid kuidagi aitab...

7/10.
_________________
To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Dets 01, 2007 11:51 pm    Teema: Vasta viitega

Tahtsin 8 panna, aga panin kogemata 9, kuid polegi eriti vahet, mulle see episood meeldis. Smile

Üllatused olidki minu arust selle episoodi parimaks pooleks. See, et Claire on üldsegi Jacki õde ei ole nüüd küll mingi eriliselt oluline asi, kuid huvitava üllatusena tuli see sellegi poolest ning sidus taas lennuki reisijad väga huvitaval kombel. Jääb järjest enam mulje, et kogu selle värgi taga on mingid üleloomulikud jõud, kuid eks aeg näitab. Very Happy
Ka Claire'i flashback tervikuna oli tegelikult päris hästi tehtud, igav igal juhul ei hakanud.

Mis puutub Charlie, Desmondi ja Claire'i tegevusliini jätkamisse, siis midagi uut seal tõesti polnud, ainukeseks oluliseks asjaks võib pidada teate ära saatmist, mis loodetavasti toob endaga kaasa kunagi ka mingid tagajärjed. Kui just saare elanikud üldse mingis teises dimensioonis pole, mida vist ei saagi enam välistada. Twisted Evil

Teine suurem üllatus oli Locki tegutsemises, kes lihtsalt külmavereliselt venelase sinna tarasse lükkas, põhjendades seda väitega, et ma ju ei teadnud. Razz Ei saa öelda, et see mind nüüd väga häirinud oleks, pigem mõjus lihtsalt ootamatuna. Tara ise aga liitub teiste saare imedega ja selles osas ei saa seda eriliseks üllatuseks nimetada.

Lõpp oli muidugi super ning see on ka põhjus, miks ma episoodi nii kõrgelt hindan. Jack mõnusalt Teistega palli mängimas oli lihtsalt parim, mida välja mõelda sai. Ja selle juurde sobisid väga hästi ka Locke'i, Kate'i jt. pilgud...jään huviga järgmise osa algust ootama, lootes, et see tuleb sama hea kui selle lõpp. Wink
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group