Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 8:42 pm Teema: 1-18-08 / Cloverfield (2008) |
|
|
Ei hakkagi midagi seletuseks eriti kirjutama, lihtsalt üks uus ja müstiline J.J.Abramsi poolt produtseeritud filmi trailer.
Vaadake, mõelge ja imestage.
http://www.youtube.com/watch?v=YzfNQkwwT3c&mode=related&search=
Muutsin teema pealkirja. Enterprise. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 10:37 pm Teema: |
|
|
Hm... tundub jah, et seda projekti on nii vaikselt tehtud, et keegi ei teagi veel, millega tegemist on, sest isegi filmi nime ei ole avaldatud. Esimest korda näidati seda trailerit Transformeri filmi esilinastuse eel ning nüüd on kõmu kui palju tekkinud. Üks vihje-aadress veel:
http://www.cloverfield-movie.com/blog/ _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Teis Juul 10, 2007 11:04 pm Teema: |
|
|
Traileri põhjal võib see film rääkida maailmalõpust, tulnukatest või tuletõrjujate tööst ehk eriti midagi järeldada ei saa. Kuid kõmu ja saladuslikkus filmi ümber mõjub ka mulle ja huvi on suur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Nelj Juul 12, 2007 6:59 pm Teema: |
|
|
Ma paneksin ka panuse Godzilla või mõne tema lähisugulase peale. Või on "Losti" saarelt keegi/miski vehkat teinud. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Juul 27, 2007 11:37 am Teema: |
|
|
No selle järgi võib tõesti juba panuseid teha mingi "looma" peale - mina panustaksin Godzilla'le. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Reede Juul 27, 2007 11:51 am Teema: |
|
|
Ma siiski ei usu, et Godzilla. Imelikud karjed ja liiga suur tulekera ja mis kõik veel. Ma olen x-kümmend teooriat läbi lugenud, aga nad kõik on veel väga nõrgad. Paljud nagu Evangelion: the Movie või Cthulhu on selgelt fännide märjad unenäod. "Kui tuleb pealkirjata saladuslik filmitrailer välja, siis äkki, no ä k k i, on see terve eluaeg oodatud film!" Neid filme näeks parema meelega kui Godzillat kusjuures, aga 80% tõenäosusega on see pigem Godzilla.
Kõige usutavam teooria, mida üks inimene kusagil suvalises foorumis pakkus ja mis mulle silma jäi on tegelikult säherduse filmi remake.
Hästi lame, arvestades kui suurejooneline on trailer. Siiski, mul pole selle idee vastu midagi, see on ainuke mida ma olen suutnud uskuma jääda. Plakatil on ka tuttav lause. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Reede Juul 27, 2007 1:38 pm Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Kõige usutavam teooria, mida üks inimene kusagil suvalises foorumis pakkus ja mis mulle silma jäi on tegelikult säherduse filmi remake.
Hästi lame, arvestades kui suurejooneline on trailer. Siiski, mul pole selle idee vastu midagi, see on ainuke mida ma olen suutnud uskuma jääda. Plakatil on ka tuttav lause. |
Palun Eiiii!!!!!!!! _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Juul 29, 2007 8:53 pm Teema: |
|
|
Must lendav suits teadmata kadunute saarelt on ehk plehku pannud.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 09, 2007 4:42 pm Teema: |
|
|
rincewind kirjutas: |
Ma paneksin ka panuse Godzilla või mõne tema lähisugulase peale. Või on "Losti" saarelt keegi/miski vehkat teinud. |
http://www.blogger.ee/fletcher/2007/08/11808.php
seal on üks youtube i link, kus mingi vend räägib, et miks see linna lõhkuja Godzilla olla ei saa.
Enterprise, päris huvitav oleks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 16, 2007 9:40 pm Teema: |
|
|
Tegelikult ega ma suurt ei imestaks kui tegu on lihtsalt Abramsi geniaalse naljaga
Samas Lostist taheti ka filmi teha.... äkki ongi?? Kuigi see oleks väga ebatõenäoline ja selline stseen lööks ilmselt storyline'i sassi, luues hoopis uue maailma. _________________ Jaapanipärased Hääled
Music for the space traveller |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Aug 18, 2007 1:12 am Teema: |
|
|
Aga äkki on see...tuli selline haige idee pärast eilset õhtulehe lugemist...Jurassyk Park 4 ... Selles pidi olema, et dinodele installitakse relvad... Äkki ongi see sama ... _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 9:02 pm Teema: |
|
|
Godzillal jäi ju üks muna alles ja filmi lõppus see koorus.......
EDIT: See peaks olema mingi Dino ,sest kui sa vaatad seda postrit siis seal vabaduse samba sela taga on kolm väga pikka küüne jäljed. _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 11:56 pm Teema: |
|
|
kangur1000 kirjutas: |
Godzillal jäi ju üks muna alles ja filmi lõppus see koorus.......  |
Ma mõtlesin ka selle peale kunagi, et kenasti jäeti ots lahti järgmise osa tegemiseks. Ja tõesti, miks mitte. Samas ma ei tea ka kõiki "koletisi", kes välja mõeldud.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Nelj Dets 13, 2007 12:07 am Teema: |
|
|
Mõnda aega on vist juba ka teada filmi nimi - Cloverfield. Ma avastasin selle alles praegu ja vaatasin ära ka esimese traileri ja tundub, et tegemist saab olema mitte just tavalise action filmiga, kui just nagu dokumentaaliga, mida näidatakse pealtnägija kaamera läbi.
Trailerist vilksatab läbi ka see saladuslik monster ning... no ma ei tea... tundub ikka nagu Godzilla moodi olevus olema.
trailer: http://www.apple.com/trailers/paramount/cloverfield/ _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Reede Dets 14, 2007 3:56 pm Teema: |
|
|
eks ta üks dayaftertomorrow stiilis (st, lõhume tuntud paiku) elukafilm ole. Palju on godzillat mainitud, igast kommentaarides ja poster näitab ju mingit rada vabadussambast linnani. ja vees on ka jälg nagu laevad jätavad, eks ta mingi kõndiv olevus peaks olema..? eks näis _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Nelj Jan 24, 2008 10:26 pm Teema: |
|
|
sai siis filmi täna suurelt ekraanilt ära vaadatud... päris hea - tegelt lausa super
aga üks asi vihastas ikka tegelikult ikka natuke - kuidas saab miski sellise koguse moona üles elada nagu seal välja lasti... ma ei imestaks kui see moona kaal oleks samas suurusjärgus sihtmärgiga....
ning lõppetuseks siin filmis oli üks väga hea koht, suhtelist lõppus kus b2 "pommitab" natuke....
loodan, et liiga palju ei spoilerdanud kellel nägematta |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 25, 2008 11:17 pm Teema: |
|
|
Kuidas see videokaamera rappumisefekt sulle mõjus? Oli kuulda, et rahvas sagis sisse-välja natuke rohkem kui tavaliselt Terve aeg sellist kõikuvat pilti vaadata võib päris julmalt mõjuda... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|