Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi "The Road Less Traveled" |
10 |
|
10% |
[ 1 ] |
9 |
|
20% |
[ 2 ] |
8 |
|
60% |
[ 6 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
10% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 10 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Mai 03, 2008 2:55 pm Teema: nuBSG - 4x05 "The Road Less Traveled" |
|
|
The prospect of a truce between the remnants of humanity and the Cylons encourages Kara Thrace to trust an old enemy.
8 punkti tuleb minu poolt. Ausalt öeldes on see Baltari usuteema veidike segaseks läinud, sest teda uskuvate inimeste motivatsioonid ei ole kuigi selged. Tundub, et nüüd on Tyrol ka asjasse segatud nagu Tory ja vaevalt, et see Tighle meeldib. Kõik, mis toimus aga Demetriusel oli huvitav ja põnev. Katee Sackhoff mängis Karat vahepeal tõesti veidike hulluna ja see kukkus minu arust väga hästi välja. Ei kujuta ette kuidas Starbuckil õnnestub teiste meelt muuta (kui üldse õnnestub), tuleb jälle nädal aega oodata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Mai 03, 2008 8:01 pm Teema: |
|
|
9, mulle meeldis väga. Demetriusel toimuv oli tõesti väga huvitav, arvatavasti suundub laev nüüd Galactica juurde tagasi ja Adama saadab Kara uuesti välja. Ei loe ka spoilereid, nii on huvitavam
Huvitav, et Tyroli laps reageeris Baltari jutule... Kas ta tahtis lihtsalt taustamüra või sai jutust aru?
Anders ja Conoy. Ma arvasin juba et Conoy ütleb Andersile, et ta teab too olemuse kohta... Vb teabki  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Mai 04, 2008 2:23 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
9, mulle meeldis väga. Demetriusel toimuv oli tõesti väga huvitav, arvatavasti suundub laev nüüd Galactica juurde tagasi ja Adama saadab Kara uuesti välja. Ei loe ka spoilereid, nii on huvitavam
Huvitav, et Tyroli laps reageeris Baltari jutule... Kas ta tahtis lihtsalt taustamüra või sai jutust aru?
Anders ja Conoy. Ma arvasin juba et Conoy ütleb Andersile, et ta teab too olemuse kohta... Vb teabki  |
Ma arvan, et Leoben siiski ei tea. Ka tema tahtis koos Kuute ja Sharonitega teada saada, kes on Viimased Viis. D'Anna on praegu vist ainuke ja tema on kahjuks ära 'boxitud'.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
duncan Leitnant

|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2008 4:37 pm Teema: |
|
|
Järjekordne hea osa. Minu poolt 9 punkti. Ma ei usu, et Demetrius Galactica juurde tagasi läheb. Adama ei laseks enam Starbucki minema. Oleks võinud rohkem näidata Cylonite kodusõda. Palju mässulisi veel alles on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2008 7:20 pm Teema: |
|
|
8 punkti, jälle.
Suhteliselt samasugust liini läheb sari edasi. Omamoodi hea, et on tekkinud mingi konkreetne liin, mida mööda sündmused liiguvad.
Siiski see episood viis tegevusliini eelnevatest veidi rohkem edasi, kuna saime teada osade cylonite plaanidest inimestega liit luua ning Demetriuse peal muutus olukord väga pingeliseks.
Isiklikult arvan, et see liidu loomine oleks sarjas väga hea samm ning aitaks olukorrale huvitavaid pöördeid lisada. Eeldades muidugi, et Kara meeskond Demetriust Galactica juurde tagasi ei vii.
Mis puutub Baltarisse ja tema kultusesse, siis sarnaselt SinkaVonkale arvan ma, et see on veidikese liiga segaseks läinud. Hetkel ei saa enam tõesti aru, et mille eest ta siis täpselt seisab ning miks nii paljud teda järgima on valmis. Loodame, et järgnevate episoodide vältel saab asi selgemaks, kuigi kui aus olla, siis tahaks näha pigem teisi tegevusliine. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|