Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi "Guess What's Coming to Dinner" |
10 |
|
100% |
[ 9 ] |
9 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
0% |
[ 0 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 9 |
|
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Mai 17, 2008 7:02 pm Teema: nuBSG - 4x07 "Guess What's Coming to Dinner" |
|
|
President Roslin's leadership is tested as the Galactica teams up with Cylon rebels in a plot to destroy the enemy's vital Resurrection Hub.
10+, isegi parem osa kui eelmine. Võibolla kirjutan hiljem pikemalt, aga praegu ei ole aega.
P.S. Järgmine nädal SciFi uut episoodi ei näita, mis tähendab, et ülejärgmisel nädalal jõuab SkyOne uute episoodidega ette ja järgmist osa saame vaadata kolmapäeval 28. mail. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Püh Mai 18, 2008 10:55 am Teema: |
|
|
järjekordne supper osa
lõpp oli eriti ootamatu  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Mai 19, 2008 4:30 pm Teema: |
|
|
10 pointsi minugi poolt. Aina keerulisemaks see värk läheb... Ja seda põnevamaks, ei tea, kas Maale ikka jõuavad, või saavad seeriad enne otsa...?  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Mai 19, 2008 5:03 pm Teema: |
|
|
Väga hea, 10 ka minu poolt.
Ma olen peaaegu 100% kindel et Roslin on Cylon. Ka Baltar tundub kahtlane, aga ta vaevalt on.
Huvitav, kuidas see missioon välja kujuneb siis? Tigh vaevalt tahab, et ta avastatakse, samas see vabastaks ta. Ta pole endas enam üldse kindel... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Mai 29, 2008 9:46 pm Teema: |
|
|
Järjekordne 10 ka minu poolt.
Ausalt öeldes seda osa on äärmiselt keeruline kommenteerida, sest sündmusi oli nii palju ja nad kõik olid väga põnevad.
Ütleks siis nii palju, et isiklikult loodaks, et see inimeste ja cylonite liit ei lagune veel nii pea, sest minu arust on nende koos eksisteerimisel võimalik tegevusliine palju põnevamalt edasi arendada. Seda on meile ka kaks viimast episoodi tõestanud.
Väga tahaks teada saada, et mis siis toimuma hakkab kui viimased viis avastatakse ning kes on siis ikkagi see viies. Ma ei ole veel kindel kas see on Roslin või Kara, kuid arvan, et suure tõenäosusega see üks neist kahest on.
Lõpuga ma ei olnud päris rahul, sest mässajate cylonite liider 6 oli üllatavalt huvitav tegelane. Aga ega selle tapmise puhul midagi väga imestada pole, sest sisuliselt igas episoodis on midagi sellist toimuma hakanud.
Igal juhul sari on suurepärased pöörded sisse võtnud ning nüüd ei jõua enam lõpplahendusi ära oodata.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Teis Aug 26, 2008 5:04 pm Teema: |
|
|
Kardetavasti liit kaua ei kesta, pinged on rohujuure tasemel liiga suured.
Tundmatu Viies peaks olema väga ootamatu tegelane, noh näiteks üks Adamadest. Vahepeal olin kindel , et Viiendaks on Roslin. Mine võta kinni.. .
Osa oli hea, pole mõtet kobiseda.
10/10. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
|