Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

nuBSG - 4x02 "Six of One"

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi "Six of One"
10
18%
 18%  [ 2 ]
9
45%
 45%  [ 5 ]
8
18%
 18%  [ 2 ]
7
18%
 18%  [ 2 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 11

Autor Teade
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Apr 12, 2008 2:07 pm    Teema: nuBSG - 4x02 "Six of One" Vasta viitega

The Cylons are bitterly divided over how to deal with the Cylon Raiders, who refuse to attack the Colonial Fleet because of the recent detection of the Final Five within said Fleet. Meanwhile, Admiral Adama and crew send Lee Adama off into his new life as a member of the Quorum of Twelve, and Adama has to deal with the possibility that Kara Thrace may very well be right about her knowing how to get to Earth.


Mina annan jälle 9 punkti. Näitlemistöö on väga, väga hea ja tegevus liigub edasi kiirel tempol. Leian, et just kiire tempo on väga värskendav, sest mitte ükski tegevusliin ei hakka venima. See osa tõestas ka seda, et see hooaeg ei ole enam nn. reegleid (mitte, et neid ka varem väga palju oleks olnud) - juhtuda võib ükskõik mis.
Väga meeldis cylonite ühiskonna uurimine ja nüüd on ka kindlalt teada, et inimmudelid on raiderid ja centurionid põhimõtteliselt orjastanud. Nüüd, kus Natalie on osadele centurionitele iseseisvuse andnud (ja varsti ka raideritele), on tekkinud äärmiselt huvitav olukord - näib, et cylonid on lõpuks jõudnud kodusõjani.
Mainimata ei saa jätta Adama ja Roslini vestlust, Baltari uut "illusiooni" Very Happy ja Adama ning Starbucki vahelist konflikti ja selle lahendust. Suurim pluss episoodi juures oli minu jaoks igastahes tegelaste areng ja nende motivatsioonide uurimine. Järgmine laupäev on liiga kaugel. Crying or Very sad Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Apr 13, 2008 6:25 pm    Teema: Vasta viitega

Ka mina andsin 9 puntki, väga põnev osa oli. Alguses oli kohe näha, et tuleb väga hea episood. Cylonite kodusõda oli etteaimatav vähemalt mul, sest neil puudus keskne juht ja nn valitsus. Isegi tundub, et kõik Cylonid ise ei usu oma Jumalasse... Egas muud kui jään uut osa ootama.
Kara ja Adama konflikti lahendus oli loogiline ja see, et President ei usu Karat on pigem sellest, et ta kardab surra. Ta ei jõua kunagi Maale ja mida lähemale jõuavad, seda suurem on oht tal surra, kergem on sellest mööda vaadata, kui uskuda Karat. Just Roslin oli see kes esimeses hooajas ajas Maa otsimist peale, Adama ei uskunud... Roslin küll usub, et Maa on olemas, aga lihtsalt ei taha jõuda sinna....

Ma arvasin, et see laev (Space Park), mis eelmises osas pihta sai, jääbki selliseks, aga ikkagi parandati seda. Päris hea, aga Galactical on ikka lahinguhaavad peal Razz

9 nagu juba ennist ütlesin. Cylon
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 30, 2008 11:46 pm    Teema: Vasta viitega

7 punkti.

Täitsa hea osa oli, aga mitte midagi märkimisväärset. Tegelaste käitumine minu arvates väga etteaimamatu ei olnud ning midagi väga olulist nende arengu seisukohalt mina ei täheldanud. Eks Galactica ole tegelaste suhtes pöördeid igas suunas teinud ning lõpuks jõutakse ikka enam-vähem algpunkti tagasi.
Mis puutub aga Maa leidmisse, siis on praegu väga raske öelda, mis tegijatel üldse plaanis on. Igal juhul väga hea, et Adama Starbucki välja lasi ja lubas tal Maad otsima hakata, on jälle mingi huvitav teema, mida edasi arendada.

Episoodi parimaks palaks oligi ilmselt cylonite kodusõja alguse näitamine, mis omab kindlasti väga tõsiseid tagajärgi sarja edasisele arengule. Praegu on jällegi raske ennustada, mis edasi juhtuma hakkama, aga igal juhul huvitavaid võimalusi on palju. Cool
Tahaks ka natuke agressiivsemat lähenemist "final five'i" teemale, kuid eks seda ka hooaja jooksul kindlasti saab. Very Happy

Varsti jõuan loodetavasti ka kahe järgneva osa juurde.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
rincewind
Veteran


Liitunud: 12 Sept 2005
Postitusi: 559
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Aug 17, 2008 5:21 pm    Teema: Vasta viitega

Pärast New Capricalt lahkumist on cylonitega seonduv palju huvitavam kui Galactica laevastikus toimuv. D`Anna võiksid nad ka veel karbist välja võtta.
9/10.
_________________
Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski-
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group