Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

nuBSG - 4x19 "Daybreak" 1. jagu

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi "Daybreak" (part 1)
10
16%
 16%  [ 1 ]
9
0%
 0%  [ 0 ]
8
0%
 0%  [ 0 ]
7
83%
 83%  [ 5 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 6

Autor Teade
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Märts 14, 2009 2:27 pm    Teema: nuBSG - 4x19 "Daybreak" 1. jagu Vasta viitega



7/10

Iseenesest oli tegu hea Galactica episodiga, aga minu arust võiks juba natuke kiiremini edasi liikuda. Ma arvan, et pärast järgmist osa olen selle episoodi suhtes andestavam.

Baltari flashbackid olid minu lemmikud, sest 3. hooajas jutustas Baltar sellest, kuidas ta jättis oma perekonna maha, eitas enda päritolu ja muutis isegi oma aktsienti. Baltari ja Kuue interaktsioon oli huvitav nagu alati. Pole kahtlustki, et Baltar läheb siiski Galactica meeskonnaga missioonile kaasa. Caprica Kuue pärast ja südametunnistuse pärast (Baltar ja Kuus on ju Hera kaitsjad).

Baltar on siiamaani minu lemmiktegelane. Ta ei ole halb inimene, ta lihtsalt kehastab meie kõigi nõrkusi. See ei ole vist kuigi positiivne, et ma samastun temaga kõige enam. Razz
Ülejäänud tegelaste flashbackid ei olnud kahjuks nii paeluvad.

Ma mõtlesingi eelmist episoodi vaadates, et mis Tyrolist sai. Nüüd siis teame, et ta oli oma teo eest vanglas. Vangistatud Galactica meeskonna vabastamine missiooni jaoks on stsenaristide poolt hea idee (Racetrack, Skulls ja Tyrol näiteks).

Segaseks jäi ainult see, kuidas Adama ja Kara Andersi käest cylonite koloonia asukoha teada said (ma siiski oletan, et saame järgmises episoodis vastuse).

Järgmise (ja viimase) episoodi trailer: http://www.youtube.com/watch?v=W7smvtmU_g0

NB! Järgmine episood on 80-90-minutiline.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Märts 15, 2009 6:49 pm    Teema: Vasta viitega

Minu poolt ka 7 punkti. Oleks nagu oodanud mingit tegevust juba, kuid tundub, et enne lõppu püüti ikka nii palju venitada kui võimalik ja minu meelest ei andnud ka need flashbackid midagi juurde ja olid iseenesest väga vähe ütlevad. Kui ikka midagi näidata ei ole või ei tahata, siis jälle flashbackitakse... aga tundub, et lõpp tuleb siiski suurejooneline - ma vähemalt loodan sellele, et tuleks.

Aga Cylonite koloonia leidmine käis neil tõesti kuidagi lihtsalt. Eks ma ennem kirjutasin, et ka Boomeril ja Ellenil tundus laevastiku leidmine kuidagi lihtsalt käinud, samas Boomeri tagasimineku teed oli päris pikalt kujutatud. Võta nüüd kinni, kuidas see tegelikult neil käis. Aga võibolla on koloonia asukoht seotud ka selle viisijupiga, mida Kara nuputas seal, püüdes panna viisikest matemaatilisse süsteemi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 16, 2009 6:26 pm    Teema: Vasta viitega

7 punkti ka minu poolt, ehk siis keskmise episoodi hinne.

Alguses tundus, et episood on täielik aja venitamine, sest need flashbackid, mis kestsid 10 minutit, oleks sobinud pigem mingisse oluliselt varasemasse episoodi, kuid samas hiljem kui hakati ka hetkeolukorda näitama, muutus lugu veidi huvitavamaks.

Ei saa öelda, et need flashbackid mõttetud oleks olnud, kuid kuna tegemist oli eelviimase episoodiga, siis selliste kaadrite näitamine nüüd hädavajalik küll ei olnud. Baltari lugu ja ka Roslini lugu olid kahtlemata kasulikud, kuid minu arvates oleks võinud neid varem näidata.

Praegu toimuv oli aga flashbackidest märksa huvitavam ja kuigi tempo oli aeglane, siis aitas episoodi lõpp päris hästi lõppvaatuseks pinget üles kruvida. Smile

Minu ainuke mure selle sarjaga seoses peitub asjaolus, et nii paljudele küsimustele pole me veel vastust saanud. Alustada võiks näiteks sellega, et mis ajastut siis Galactica sari esitleb, kas tegemist on meie kauge tulevikuga? Kui jah, siis mismoodi Maa sai olla cylonite planeet kui meie siin elame, pigem oli tegemist millegi muuga?
Nendele küsimustele ja ka mitmele teisele me aga ilmselt viimase episoodi jooksul vastust ei leia, pigem lahendatakse ära sarja kesksed teemad. Razz
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group