Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

SGU - 1x01 - 1x02 "Air"

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Stargate Sarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi?
10
34%
 34%  [ 8 ]
9
30%
 30%  [ 7 ]
8
30%
 30%  [ 7 ]
7
4%
 4%  [ 1 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 23

Autor Teade
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Okt 02, 2009 8:37 pm    Teema: SGU - 1x01 - 1x02 "Air" Vasta viitega

1x01 - 1x02 "Air"

Kui salajane sõjaväebaas satub rünnaku alla, on väike grupp sõjaväelasi ja tsiviilisikuid sunnitud põgenema läbi Stargate-i, avastades ennast kosmoselaevalt, mis on lukustatud lõputule kursile läbi universumi avaruste.


_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"


Viimati muutis seda TrekRanger (Esm Okt 05, 2009 9:16 am). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Hyperion Endymion
Viitseadmiral


Liitunud: 9 Mai 2007
Postitusi: 233

PostitusPostitatud: Laup Okt 03, 2009 3:34 pm    Teema: Vasta viitega

mhhh esimene pooleteist tunnine osa oli täitsa huvitav isegi.
hetkel midagi pikemalt ei hakkakski rääkima et muidu spoilib ära veel aga tundub et kui stenaristid end kuskile nurka kinni ei kirjuta võib täitsa huvitav ka edaspidi see sari olla Very Happy

10/10 kuna tegu piloodiga niiöelda muidu oleks vast mingi 8 pannud.
_________________
He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.

And...he`s wonderful.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Okt 03, 2009 4:18 pm    Teema: Vasta viitega

1x01-02 "Air" (parts 1 & 2)

8/10. Minu arust paljutõotav algus. Tegu on kohe kindlasti tõsisema Stargate'iga, aga draamaga ei ole (õnneks) üle pingutatud. SGU on ikka Stargate. Cool
Peategelasi on rohkem kui kahes eelnevas seriaalis ning praegu on veel nende kohta võimatu mingeid järeldusi teha.
Vähemalt ei ole ühtegi tegelast, kes mulle üldse ei meeldiks. Smile Huvitaval kombel jätsid Young ja TJ sümpaatse mulje (kuigi neid nägi tunduvalt vähem kui näiteks Rushi, Elit või Scotti).

Destiny disain on muljetavaldav, siiamaani parim (võrreldes eelnevate Ancientite laevadega ja Atlantisega). Efektidega on ka korralikult vaeva nähtud.

Jään huviga pilootepisoodi kolmandat osa ootama. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Okt 03, 2009 8:08 pm    Teema: Vasta viitega

10/10, mulle väga meeldis, millegipärast jättis tunduvalt reaalsema mulje kui SG1 ja Atlantis. Spoilima ei hakka, aga küsimusi tekkis küll, eriti selle kohta, et Rush Maaga ühendust võttis...
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Laup Okt 03, 2009 11:37 pm    Teema: Vasta viitega

NB Järgnev postitus sisaldab spoilereid. Jätka lugemist omal vastutusel. Smile

Tuleb tunnistada, et kartsin oluliselt hullemat. Very Happy Ei, tegelikult oli uue sarja pilootosa täiesti korralik ning kahtlemata vaatan seda sarja ka edasi. Nagu juba eespool mainiti, siis on tegu küll äratuntavalt Tähevärava sarjaga, kuid õnneks ei ole huumoriga üle pingutatud nagu SGA-s ja SG1 viimastes hooaegades. Võib-olla ei ole "üle pingutatud" tegelikult ehk õige väljend, sest head sarjad olid needki, kuid SGU tundub igatahes oma eelkäijatest tõsiseltvõetavam. Loomulikult on selgelt näha uue BSG mõjutused, seda eriti kaameratöö ja muusika, kuid ka sisu poolest. Seda ei saa küll otseselt ette heita, sest BSG-s selline lähenemine toimis ja miks mitte kopeerida hästitöötavat valemit.

Mõned kommentaarid siis tegelaste kohta. Nagu kohane, siis saatsid sarja (loodetavasti edukale) teekonnale mõned varasemast tuttavad näod - O'Neill, Carter ja Dr Jackson. Tõsi küll, O'Neilli ma alguses ära ei tundnud, sest ta paistab olevat mõneti vanemaks jäänud, vaid hääle järgi õnnestus aru saada, kellega tegu. Uued peategelased paistavad vähemalt esialgu olema suhteliselt hästi valitud. Dr Rushi kehastav Robert Carlyle on ilmselgelt oma rolli üsnagi pühendunud ja samuti meeldis mulle kolonel Everetti kehastav näitleja. Teiste tegelaste osas arvamuse kujundamiseks tahaks ilmselt veel mõnda episoodi näha, sest poolteisest tunnist minu arvates selleks ei piisanud.

Lugu ise ju tegelikult väga uudne ei ole, sama valemiga tehti Star Trek: Voyager ning isegi alles Tähevärava eelmine sari Atlantis. Loodetavasti ei korrata seekord eelkäijate vigu. Tuletame näiteks meelde, et kuigi Voyageri olukord galaktika teises otsas näis alguses masendav puudulike ressursside tõttu, siis varsti muutus sari sisuliselt TNG klooniks, kus faktile, et oldi kodust ära lõigatud ja aastakümnete kaugusel, mingit erilist tähelepanu ei pööratud. Või siis näiteks Atlantise puhul see, et kontakt Maaga saavutati väga kiiresti ja n-ö abiväed saabusid peagi. Võimalus Maaga ühendust võtta on SGU meeskonnal küll nähtavasti olemas, kuid paistab olema esialgu Rushi kontrolli all. Mis võimuvõitluse käigus edasi saab, oleks huvitav näha. See, et meile ei näidatud, mida Rush Maal tegelikult rääkis ja kas ta üldse kellegagi rääkis, jätab väga kahtlase mulje. Arvestades Rushi käitumist ja seda, et vihjati, nagu ta oleks hiljuti oma abikaasa kaotanud, võiks kahtlustada, et Rush äkki ei soovigi Maale vähemalt niipea naasta. Kokkuvõtvalt tahaks öelda seda, et loodetavasti jääb uues sarjas püsima teatav ohutunne ja omapead olemine.

Mis eriti ei meeldinud, oli alguses kohe actionisse hüppamine ja siis flashback stiilis eelnevate sündmuste näitamine. Üldiselt ma ei armasta sellist ühest ajast teise hüplevat stiili ja ei tahaks seda rohkem näha, aga maitse asi.
Efektid, nagu uuele sarjale kohane, olid igati kenad.

8/10.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Okt 04, 2009 2:01 am    Teema: Vasta viitega

Stargate Atlantise piloot ("Rising") on endiselt minu arust parim ja Stargate'i tegijatel oli siis samasugune võimalus luua midagi tõsist. Väga tugev algus, aga kahjuks ei kasutatud võimalust.
Tundub, et SGU puhul samu vigu siiski ei korrata.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Okt 04, 2009 7:25 am    Teema: Vasta viitega

Hektel on SGU ametlikult tasuta allalaetav iTunesis. USA konto peab olema ainult.
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Okt 04, 2009 8:06 pm    Teema: Vasta viitega

Panin punkte 9/10.

Hetkel on raske mingit positsiooni kujundada, kuid sissejuhatus on tehtud ja minu jaoks on see positiivne. BSG mõju on tuntav ja kuigi võiks flashbackide osas olla nõus Enterprise'iga, et see pendeldamine ühest kohast teise oli veidi häiriv, kuid samas mulle meeldis jällegi see, et kohe läks action lahti ja ei olnud pikka ja venitavat sissejuhatust. Kujutan ette, et flashbackidega hakkatakse täpsemalt üles ehitama tegelaste karaktereid. Muidugi oleneb ka sellest, kui kaugele ajas nende flashbackidega minnakse ja äkki on see ka piloodi eripära ja järgnevates osades seda enam ei kasutata. Samas kui tegijad juba kasutavad BSG elemente, siis kasutatakse neid äkki ka edaspidi.
Iidsete laev on tõesti hästi kujundatud ja efektid on tasemel. Jään kindlasti ootama, mis edasi hakkab saama.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Okt 05, 2009 9:33 am    Teema: Vasta viitega

Ka minu poolt 9/10.

Ausalt öeldes oli tegu pea täiusliku algusega, episood suutis ühendada nii Stargate-i kui ka oluliselt süngema BSG elemendid, jäädes samas omanäoliseks ja värskeks.

Eelkõige avaldas muljet omanäoline atmosfäär, selline huvitav hõng, mida ei ole kohe kindlasti igal sarjal. Kaasahaaravus ei olnud tingitud nii palju põnevatest sündmustest kuivõrd läbimõeldud tegevustikust, millele aitasid kaasa väga head näitlejad, kes tunduvad vähemalt minu arust olema keskmiselt oluliselt kõrgemal tasemel kui Stargate Atlantise seltskond.
Tegelased sobivad vähemalt esimese mulje põhjal väga hästi kokku ning ootan huviga nende omavaheliste suhete arenemist, millest peaks saama üks sarja tugevamaid külgi kui esimese osa jälgedes jätkatakse.
Meeldisid mulle mitmed tegelased, kuid eriti õnnelik olen Robert Carlyle-i osavõtu üle, keda ma pean väga heaks näitlejaks ning kelle puhul ainuüksi tema osavõtt sarjast tõotab midagi paremat kui tavalist ja lihtsakoelist ulmesarja.

Nõustun, et iidsete laev oli väga huvitava väljanägemisega ning kahtlemata oluliselt realistlikum tulenevalt nendest kulumise märkidest, mida me sisuliselt eelnevate iidsete laevade puhul üldse näinud ei ole.

Kohati jäi mulje, et tegijad on teatud seikades ikkagi kasutanud läbi proovitud võtteid, nagu näiteks kõrgema ohvitseri kiire hukk, kuid õnneks suudeti sellega üllatada ning vähemalt esialgu juhib sõjaväe seltskonda kogenud tegelane, kellel tuleb kindlasti huvitavaid vastasseise Doctor Rushiga.
Isiklik draama mõjus ka sarja tõsiseltvõetavusele väga kasulikult, ei läinud kõik õnnelikult ning samas elati ka inimeste surmasid üle, mis on äärmiselt oluline sündmuste reaalsuse vaatajateni toomisel.

Rääkida on nii palju, et võiks lausa lõputult edasi minna, kuid kuna tegemist on ikkagi esimese episoodiga, siis väga laiaulatuslik analüüs oleks ilmselt hetkel enneaegne, teadmata mis tegelikult edasi juhtuma hakkab.

Lisaks vaid seda, et BSG laadi kaameratöö ja mõneti tumedam värvigamma aitasid sarjale omase "feeli" kujundamisele ainult kaasa ning kui ei langeta vanade sarjade jälgedesse, mis on käsitlenud samuti kodust kaugele sattunud inimeste ellujäämist, võib sari tulla väga omanäoline ja pingeline.

Ainukeseks miinuseks mainiks eelkõnelejate poolt välja toodud flashback-id, see on element, mis mind alati sarjade puhul on häirinud ning rikub minu arvates vaataja süvenemist toimuvatesse sündmustesse. Siit ka põhjus miks ma kohe kümmet punkti välja ei käinud. Kui aga selline asi peaks jätkuma, olen kahtlemata valmis selle välja kannatama kui sari on tõesti hea.

Järgmist osa ootan suurima huviga ning loodan, et me ei näe uutel planeetidel jälle inimesi ja kuusemetsi, Stargate võiks ju tõesti midagi tõeliselt ulmelist pakkuma hakata, vähemalt külastatavate planeetide ja rasside osas. Cool
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
velz83
Veteran


Liitunud: 18 Jan 2005
Postitusi: 556
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Okt 05, 2009 5:29 pm    Teema: Vasta viitega

Sai kah vaadatud, väga lööv polnud, aga näha oli potensiaali... loodan, et seda ära ei rikuta SG1 ja SGA klooni ma küll näha ei tahaks. BSG mõjud olid tõesti tuntavad, aga see mind ei häiri, pigem meelestas positiivselt. Ka mind härisid need tagasivaated, kui need Losti ja BSG puhul töötavad, siis selle sarja puhul tundusid pigem koormavad, loodetavasti olid need ainult sissejuhatuseks ja edaspidi hakkab asi toimuma ikka reaalajas.

7/10
_________________
Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Okt 05, 2009 5:41 pm    Teema: Vasta viitega

Tundub, et Ulmefoorumi inimestele siiski meeldib. Kui aga minna näiteks Gateworldi ja SyFy foorumitesse, siis on ikka väga palju pettunud ja lausa vihaseid fänne.

TrekRanger kirjutas:
Kaasahaaravus ei olnud tingitud nii palju põnevatest sündmustest kuivõrd läbimõeldud tegevustikust, millele aitasid kaasa väga head näitlejad, kes tunduvad vähemalt minu arust olema keskmiselt oluliselt kõrgemal tasemel kui Stargate Atlantise seltskond.


Nii ei julgeks ka nüüd öelda. SGA näitlejatelt ei nõutud ka kunagi midagi väga tõsist. Kes teab, mida nemad sama materjaliga ära teeksid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
velz83
Veteran


Liitunud: 18 Jan 2005
Postitusi: 556
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Okt 06, 2009 3:26 pm    Teema: Vasta viitega

SinkaVonka kirjutas:
Tundub, et Ulmefoorumi inimestele siiski meeldib. Kui aga minna näiteks Gateworldi ja SyFy foorumitesse, siis on ikka väga palju pettunud ja lausa vihaseid fänne.


Mul mõned tuttavad ulmefännid kah tegelikult suht pettunud ja vihased.
_________________
Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Okt 06, 2009 5:42 pm    Teema: Vasta viitega

Need samad oleks ka vihased siis, kui täpselt nende jaoks õigesti oleks tehtud. Sari pole koopia SG1st või Atlantisest, ta on omaette seisev ja pilootosad näitasid seda kenasti. Maitse asi... Rolling Eyes
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
MobY
Laevastikuadmiral


Liitunud: 13 Juun 2005
Postitusi: 329

PostitusPostitatud: Teis Okt 06, 2009 9:03 pm    Teema: Vasta viitega

Nii sai ka nüüd ära vaadatud.

Viriseks esmalt draama kallal, mis kaasnes senaatori hukuga ning vähese huumori üle.(selles on "süüdi" SG-1 4x6Window of Opportunity'l, mis sai uuesti läbi vaadatud enne SGU pilooti.) Sellist tragöödiat pole esinenud varasemates Stargate sarjadse.Näiteks SGA piloodis olnud kolonel tuli oli ja läks vaikselt.

Samuti meeldis "Destiny" vana lagunenud välimus. Mis mul veel silma jäid, olid laeva küljes olevad transport sõidukid(ehk on tegu uute Jumperitega Smile) sarja esimesel minutil.

Need, kes kiruvad SGU'd taga Gateworldis ja mujal hakkavad kunagi seda taga "nutma". Taoline elulugu oli ka SGA'l, mida alguses kiruti ja nüüd igatsetakse ekraanil näha.

üks asi, mis mind kollitama nüüd jäi. Kui Destiny ja teised sõsarlaevad saadeti välja uusi galaktikaid avastama/uurima, siis kuidas Ori galaktika endale väravad sai. SG-1 nägime seal Linnutee väravaid, siis Destiny ja Co puistab maha uut tüüpi disainiga stargate, mida sai laeval näha. Vaevalt tahtsid iidsed oma tehnoloogiat viia Orid'e juurde kellega nad sõjas olid ning väravad leiutati alles Ori kodugalaktikast lahkudes??

8/10 - jätan 10 tulevaste osade jaoks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shadowman
Veteran


Liitunud: 11 Jan 2005
Postitusi: 645

PostitusPostitatud: Teis Okt 13, 2009 1:15 am    Teema: Vasta viitega

Hüppan paati ja ütlen, et mulle meeldis ka.

Pilootosa põhjal on küll veel vara mingeid järeldusi teha, aga niipalju sai küll selgeks, et see suund, kuhu poole nad selle sarjaga vähemalt üritavad tüürida, mulle sobib.

Mida ma sellelt sarjalt esimese osa põhjal ootan:

  • et meeskonna lootusetule olukorrale ei leitaks liiga kiiresti liiga lihtsat lahendust ja võitlus ellujäämise nimel kauges galaktikas jääks selle sarja läbivaks jooneks;
  • tegelastevaheliste pingete ja erimeelsuste jätkuvat kajastamist; ma loodan siiralt, et kõik peategelased ei ole kolme-nelja episoodi pärast parimad sõbrad, vaid et jätkataks seda realistlikumat liini, mida esimeses osas näidati, kus igaüks võitleb oma motiivide eest; tahan näha tegelastevahelist vaenu, üksteise vastu töötamist, erinevaid liite, kokkuleppeid, intriige ja muud sellist - asju, mida varasemad Tähevärava sarjad meile pakkunud ei ole; mulle näiteks väga meeldis, et Dr Rushi sellise asshole'ina kujutati, see peaks sarjale omajagu värvi juurde lisama;
  • et mitte ühelgi planeedil, kuhu nad minna kavatsevad, ei elaks inimesi (ja see on peaaegu et kõige tähtsam punkt üldse);
  • et sarja põhirõhk ei oleks mingi Suure Vaenlase või kasvõi Nädala Kolli vastu võitlemisel - mulle näiteks meeldis, et erinevalt varasematest sarjadest meile esimeses osas ühtki kurja tulnukarassi ei tutvustatudki;

Mida ma kardan:

  • liigset episoodilisust ja palju fillereid; ma tahan ühtset ja sidusat lugu, aga kui see sari on juba nii üles ehitatud, et Destiny iga natukese aja tagant uude kohta hüppab, siis on ainus võimalus seda saavutada niiviisi, et keskendutakse rohkem laeval toimuvale ja vähem mingite kohalike probleemide lahendamisele, millel tagantjärele vähematki tähtsust ei ole, kuna järgmises episoodis on laev sealt niikuinii valgusaastate kaugusel;
  • TrekRangeri poolt juba mainitud kuusemetsi.


Tegelikult ootan huviga, kuidas nad selle tulnukaprobleemi lahendavad. Kui nad tahavad sinna kaugetesse galaktikatesse inimesi elama panna, siis peaks neil sellele ikka väga hea põhjendus olema. Ja kui mitte, siis oleks huvitav näha, kuidas nad lahendavad probleemi keelebarjääriga - SG maailmas ju universal translatoreid pole... kui just Ancientid selle probleemi peale ei "mõelnud" ja Destiny pardale mingit vastavat seadet ei paigaldanud; mis oleks üsnagi loogiline ja samas väga lihtne lahendus sarja tegijate jaoks.

tl;dr: hea osa oli, 8/10.

velz83 kirjutas:
SinkaVonka kirjutas:
Tundub, et Ulmefoorumi inimestele siiski meeldib. Kui aga minna näiteks Gateworldi ja SyFy foorumitesse, siis on ikka väga palju pettunud ja lausa vihaseid fänne.

Mul mõned tuttavad ulmefännid kah tegelikult suht pettunud ja vihased.

Sorry, ei saa aru inimestest, kes mingi telesarja peale vihastada suudavad, olgu see kui sitt tahes.
_________________
Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
padawan
Kapten


Liitunud: 3 Jan 2006
Postitusi: 144
Asukoht: Maa, vähetuntud planeet Galaktika spiraalharus

PostitusPostitatud: Esm Okt 19, 2009 9:29 pm    Teema: Vasta viitega

Jäin avaosaga hästi rahule.
9/10

Rush tundub üpris huvitava tegelasena. Tundub et ta teab rohkem kui teised ja jagab oma teadmisi ainult "need to know" põhjal.
Huvitav, kellega ta tegelikult Maal kontakteerus?

Flashback stiili mind ei häirinud. Olen ehk liiga palju Losti vaadanud.
_________________
Armasta oma vaenlasi - kas või selleks, et neile närvidele käia.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
skycat
Kaptenmajor


Liitunud: 22 Aug 2006
Postitusi: 93

PostitusPostitatud: Kolm Nov 11, 2009 11:43 am    Teema: Vasta viitega

esiteks, jube hea suurt lemmikut stargate jälle naha ekraan

suht siin kõik ära öeldud, ei viitsi kordama hakkata, flashback stiil oli selline omapärane - ma loodan, et nad sellega aga tulevikus piiri peavad, mitte et me saaaks mingi 10 lugu mida jälgida, et 1 olevikus ja 9 minevikus - tegelt ei koti väga mida nad varem tegid

O'Neill on paksuks läinud Sad ex aastad anna ka endast tunda
... ja Carlyle fännan ma veel kaua Razz


ning lõppetuseks ainus koht mis mind häiris terve osa jooksul oli kui Hammond (laev) seal orbiidil vahtis ja lasi neil Goa'uld laevadel baasi ja ennast lasta - mitte ei kasutanud oma super-mega-giga Asgardide plasma-beami ja nad vanarauaks ei muutnud....
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Jan 31, 2010 11:25 am    Teema: Vasta viitega

3-osalisest pilootepisoodist "Air" on nüüd välja lastud pikendatud versioon. Uut materjali (umbes 10min) ei ole väga palju, aga osa tundub nüüd kohe kindlasti terviklikum. Näiteks nüüd me näeme, et Rush tõesti räägib O'Neilliga. Ka mõned kõrvaltegelased saavad natuke rohkem ekraaniaega, näiteks leitnant James.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Stargate Sarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group