Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Dead Space

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulme Arvutimängud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Dets 21, 2010 11:31 pm    Teema: Dead Space Vasta viitega

Dead Space launch trailer (youtube)
Dead Space 2 trailer #1 (youtube)
Dead Space 2 trailer #2 (youtube)

Kuna 25. jaanuaril tuleb välja selle seeria teine mäng, siis mõtlesin, et võiks teema teha. Pean tunnistama, et ma ei ole ise veel esimest mängu mänginudki. Miks? Süüdistan aja puudust, aga tegelikult olen ma mängu käsilevõtmist edasi lükanud, sest ma tean juba ette, et Dead Space minu närvidele hästi ei mõju. Very Happy Mängu on aga väga kiidetud ja nüüd on järg ka tulemas nii et niipea kui mul eksamid läbi on, plaanin mängud läbi mängida (ma vähemalt üritan Laughing ).

Aga kas äkki keegi teist on mänginud? Kui olete siis ootan kommentaare....ja kui ei ole siis küsin why not? Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 21, 2010 11:50 pm    Teema: Vasta viitega

Mina ei ole seda mängu mänginud, kuigi olen seda märganud ja ka treilereid ja muid videoid vaadanud ja mõelnud, et võiks selle mängu endale hankida, kuid nii ei olegi selleni veel jõudnud. Treilerite järgi meenutab see veidi Doom 3-e ja nii palju kuulsin-nägin, et 2. osas on veidi rohkem töötatud selle kallal, et mitte just muuta mäng hirmsaks ehmatades, vaid et ta ka oleks õudne. Ses suhtes õnnestus Doom 3 oma ehmatamise taktikaga ka mind tooli küljest lahti rebida ning eeldatavasti peaks ka 1. osa Dead Space'st nii toimima, kuid kindlasti on ka story kaasahaarav ja huvitav.

Tänasest on võimalik mängida ka DS2 demo, kuid seda ainult siis, kui ollakse Xbox'i omanikud. Hetkel mõtlen ja kaalun, kas millalgi proovida seda mängu või mitte ja siis muidugi ennem 1. osa ja siis alles teist. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Dets 23, 2010 2:41 pm    Teema: Vasta viitega

Postitaks siia ka väikese story-traileri, mis siis peamiselt räägib DS esimesest osast, mis toimus ja kuhu on siis jõutud 2. osa alguseks. Kes muidugi ei tahaks ennas spoilida enne mängu mängimist, siis ei pea seda vaatama, kuid minu arvates annab siiski mingi ülevaate, millega on tegemist ja kas mäng võiks huvi pakkuda, nii et soovitan huvilistel vaadata.

http://www.youtube.com/watch?v=kAEiePtmYJc
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Jan 03, 2011 8:49 pm    Teema: Vasta viitega

Niisiis jõudsin poes otsusele, et osta ära Dead Space ning mingi hetk läheb siis "hirmsaks" mängimiseks ja muide Dead Space oli ka see asi, millega mul püüti 8 eurot rohkem võtta Laughing

Aga avasin karbi ja seal oli ka reklaam Dead Space animafilmi kohta Dead Space: Downfall (mis on osaliselt ka vabalt YouTube'i kaudu vaadatav). Downfall on siis Dead Space'i eellugu ning trailer soovitab sellega kindlasti tutvuda, et saada täielikku ettekujutust, mis üldse toimus. Treiler oli igatahes huvitav ning enne kui mängima hakkan, vaatan ka filmi üle. Cool

Treiler: http://www.youtube.com/watch?v=sqTFcsnY9S4

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Jan 03, 2011 8:57 pm    Teema: Vasta viitega

Dead Space'ile on tegelikult meeletult lisamaterjali. 25. jaanuaril tuleb teine animafilm Aftermath. Siis on olemas veel 2 romaani, ja koomiks (7 numbrit, samuti otsene eellugu mängudele).

Mul endiselt eksamid kiusavad, enne veebruari algust vist mängimiseks pole aega. Aga kiidan sinu otsust. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Reede Jan 07, 2011 4:53 pm    Teema: Vasta viitega

Trailerite põhjal tundus õudustäratav ja suhteliselt minu maitsele vastav mäng olema, aga kahjuks pole hetkel ilmselt mängimiseks aega leida. Aga eks ma jätan selle nime kõrva taha ja kui keegi on pikemalt mänginud, siis võiks väikse kokkuvõtte teha. Smile
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Jan 12, 2011 9:33 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.youtube.com/watch?v=gFSD5pGTfJ0

Uus (ja pagana lahe) Dead Space 2e trailer. Smile

Edit: uus töötav link.


Viimati muutis seda SinkaVonka (Nelj Jan 13, 2011 4:29 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 12, 2011 9:50 pm    Teema: Vasta viitega

Päris lahe tõesti ja tabav soundtrack on ka muidugi. Mul on praegu esimene osa poole peal, et nii umbes 4 tunni jagu on mängitud ning esmamulje on päris hea. Eks ma kommenteerin täpsemini, siis kui ka kunagi selle läbi teen... lähipäevade küsimus see hetkel küll ei ole, kuid treileri järgi on 2. osa siiski üsna erinev esimesest osast.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Jan 29, 2011 7:27 pm    Teema: Vasta viitega

Sain lõpuks Dead Space'i mängu esimese osaga ühele poole. Kokku kulus mul selle läbi tegemiseks veidi alla 12 tunni, nii et selles mõttes ei olnud tegemist väga lühikese mänguga nagu viimasel ajal kipuvad erinevad FPS-id olema.

Mäng ise koosneb 12. peatükist ning tegemist on piisavalt palju, et mõneks ajaks sukelduda õõvastavasse maailma, kus on palju verd, vedelevaid kehaosi ning tüütult palju koletisi, kes soovivad sulle kiirelt lõppu peale teha. Dead Space ei ole päris FPS, vaid TPS, kui nii võib öelda ehk siis third-person shooter. Nagu ka loogiline oleks, siis mängu alguses tõmmatakse peakangelane kohe tegevuste keerisesse, kuid story avaldamisega minu meelest venintati liiga pikalt. Eks see ole ka loogiline, et alguses ja isegi keskpaigas ei peaks väga palju teemat avaldama, kuid midagi jäi siiski nagu puudu. Samas mängu lõpp oli huvitav ja tempokas ning suudeti isegi üllatada sü¾eepöördega.

Vast kõige huvitavamad kohad mängus olid seal, kus puudus gravitatsioon - asja hõljusid ruumis tõetruult ning üldse oli tegemist fun paikadega. Nagu kõnni-ja-tulista mängudes ikka, on peategelase liikumine mööda kindlat kurssi ehk siis on vaja täita teatud ülesandeid, et panna üks või teine seade tööle, et saaks sellest hullumajast lõpuks minema. Seda tehes tormab sinu poole ikka ja jälle mõni koll, keda on võimalik päris korralikult tükkideks lasta ning kui see esimese korraga ei õnnestu, siis võib neile lajatada ka oma relvaga või siis juba lamavale kollile kannaga mööda pead anda... kui see veel otsas on. Seetõttu olen ka nõus mängu reitinguga, mis on 18+, kuna sellist rõvedat värki on seal päris palju.

Taustamuusika on ka tabav õudus¾anrile ning kui on oht, et kohe-kohe kisub asi käest ära minema, siis muusikaga antakse mängijale sellest kohe ka teada. Põhimõtteliselt on see veidi häiriv, kuna siis sa tead, et midagi peaks nüüd juhtuma ning seetõttu oled ka veidi ettevaatlikum, kuid kui mängu üksi ja pimedas mängida ning kõrvaklappidega, siis creepy õhkkond on garanteeritud, kuigi peaks ütlema, et Doom 3 sai sellega veidi paremini hakkama.

Igatahes mul oli enne mängu mängimist läbi vaadatud ka Dead Space: Downfall, siis teema oli mul juba selge ja võibolla sellest ka minu väike pettumus, et mängu jooksul väga palju ei avaldatud. Kes ei ole veel Downfalli vaadanud, siis soovitan enne mäng läbi teha ja alles siis vaadata, sest siis sa ei tea, mis täpselt toimunud on.

Kindlasti on tegemist omas ¾anris tugeva tegijaga ning kel huvi õudusteema vastu, siis tasub see mäng ette võtta ning vaadata ära ka selle teemalised filmid. Pärast mängu vaatasin ära ka verivärske Dead Space: Aftermath'i ning ka see on korralik vahepala enne Dead Space 2 juurde asumist.

10 palli süsteemis annaksin mängule 8,5 palli.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Mai 10, 2011 11:10 pm    Teema: Vasta viitega

Ostsin Dead Space'i mõne päeva eest, kui Steam seda väga odavalt (3,75€ kui ma ei eksi) pakkus. Ilmselt hakkan seda enne mängima kui Mass Effect 1, sest ME3 lükati hiljuti edasi ja mitu korda ma kahte mängu ilmselt enne selle väljatulekut läbi mängida ei jõua. Smile Nii et lähemas tulevikus on ehk ka minu arvamust selle kohta oodata. Very Happy
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Hyperion Endymion
Viitseadmiral


Liitunud: 9 Mai 2007
Postitusi: 233

PostitusPostitatud: Püh Aug 14, 2011 2:26 pm    Teema: Vasta viitega

Sai ka hiljuti siis DS1 ja DS2 läbi tehtud järjest. Ja tõesti meeldiva üllatusega oli tegu. Kohati oli küll etteaimatav stoori kuid sellist mõnusat õudust pakkus siiski. Öösel mängides eriti Very Happy Meenus aeg kui kunagi sai mängitud F.E.A.R-i.

Ausalt öeldes jäi ju lool ruumi kuskile poole liikuda, et ise tahaks, et ka kolmas osa valmis tehtaks. Ja kuulujuttude põhjal on ka 3-nda osa tegemine vägagi suures plaanis ja nagu osad jutud väidavad on isegi võimalik 2012 lõpp juba uut osa näha.
_________________
He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.

And...he`s wonderful.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulme Arvutimängud Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group