|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
10% |
[ 1 ] |
6 |
|
10% |
[ 1 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
8 |
|
30% |
[ 3 ] |
9 |
|
30% |
[ 3 ] |
10 |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 10 |
|
Autor |
Teade |
LillPearu Kadett
|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 7:15 pm Teema: SGA - 5x19 "Vegas" |
|
|
Detective John Sheppard and FBI Agent Richard Woolsey find themselves in the midst of a CSI like murder case involving several killings apparently of Wraith origin in Las Vegas, Nevada. _________________ For Distant Worlds We Pledge To Respect. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Dets 31, 2008 7:48 pm Teema: |
|
|
9 puntki, erinev. Nagu CSI
Tore et lõpus aru oli saada, miks see Atlantisega seotud on. Väga head lood olid ka episoodis niiet läheb vist kordusvaatamisele  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hurmet Kadett
|
Postitatud: Reede Jan 02, 2009 2:42 am Teema: |
|
|
Ma ütlen ausalt, et kui seda lõppu ning seost 20. episoodiga poleks olnud, siis poleks ime, et SGA tegemine ära lõpetatakse. Olen neid nii-öelda kommertsepisoode kogu aeg vihanud ning vaevalt kunagi oma uskumust muudan. Kindlasti oli antud episood CSI fännide jaoks huvitav ning ehk korraldati asi ka vastava uuringu läbi, et paljud SGA vaatajad on ühtlasi ka CSI vaatajad, kuid ei tea ning isiklikult CSI-d ei vaata.
Kogu Stargate vaatamise (kõik episoodid) jooksul oli esimene kord, kui ma julgesin episoodi esmakordsel vaatamisel edasi kerida ning tegin seda nii mitmeski kohas, kus eriti midagi ei toimunud.
Algus oli minu jaoks täielik mõttetus ja see kestis oma 20 minutit, seega pool kogupikkusest oli täidetud (taas) mingi suvalise sisuga. Pärast McKay'ga kohtumist tärkas mul juba väike lootus, et asi läheb huvitavamaks ning "eelmine" John sai surma, kuid lihtsalt kõik olid oma tavapärastest rollidest nii väljas, et poleks isegi taolist asja talunud.
Imestama pani, kuidas detektiiv John suutis nii kergelt Wraithi jälile saada, antud juhul siis esimesel korral, kui nägi mingit tüüpi lihtsalt kõndimas - no kammoon, eks Vegases ole ka praegu mitu tuhat kahtlast tüüpi linna peal. Üldpildis, kui poleks olnud seost viimase osaga, poleks minu silmis asjal mingit mõtet olnud ning oleksin vast SGA suhtes veelgi enam pettunud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
duncan Leitnant

|
Postitatud: Laup Jan 03, 2009 11:39 pm Teema: |
|
|
Ma panin 10 p.
Minu arust oli tegemist 5 hooaja ühe parima osaga. Vähemalt oli midagi uut ja huvitavat (mitte nagu enamus 5. hooaja osadest). Muusika oli päris hea ja see oli ka meeldiv üllatus, et Sheppard lõpus surma sai. |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Reede Jan 16, 2009 11:30 am Teema: |
|
|
läks 10 pts, väga 5+ osa - selline erinev ja muhe - see CSI vihje oli suht täppi kohe |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Sept 16, 2011 5:20 pm Teema: |
|
|
Minulegi jättis see episood pigem hea mulje, eeskätt seetõttu, et oli nii erinev SGA tavapärasest repertuaarist. Ka mina ei ole CSI vaataja, kuid ilmselgeid paralleele krimisarjadega nägin minagi. Ka kaameratöö, heli jms oli oluliselt erinev tavapärasest.
Näitlejatöö oli hea, kõik suutsid oma tegelaskujusid piisavalt erinevalt mängida, kuigi eriti jäi siin meelde McKay. Tema vestlus Sheppardiga, kus ta muuhulgas ähvardas viimase elu ära rikkuda ja isegi teadis, missugust nätsu Sheppard närida armastab, oli minu jaoks episoodi tipphetkeks.
Episoodi peamine wraith oli samuti mõnusalt humoorikas võtmes kujutatud, kuigi Toddi sissetoomine näis kuidagi eesmärgituna ja tundus ainult selleks sisse pandud olema, et veel ühte tuttavat tegelast näidata.
8 punkti. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|