Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

The Walking Dead
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Nov 22, 2011 12:31 am    Teema: Vasta viitega

2x06 - "Secrets"

Väga aeglase tempo kohta uskumatult hea osa. Minu hinnagul selle hooaja parim näitlejatöö ja sisukäigud olid väga hästi läbi mõeldud.

Näitena väga tugevatest stseenidest võiks tuua Shane'i ja Dale'i jututajamise, mis mõjus väga realistlikult ja näitas, et Shane'ist võib tõenäoliselt absoluutselt kõike oodata (see teadmine toob kindlasti tulevikuski huvitavaid olukordi).
Sarnaselt mõjus väga usutavalt Lori käitumine, sest sellises olukorras ei saagi kiireid ja lõplikke otsuseid vastu võtta.

Kiitusena ütleks ka seda, et mõlema Lori saladuse ootamatu avaldamine näitab sarja tegijate otsustuskindlust. Paljudes teistes sarjades oleks sellist saladust pikalt edasi venitatud, kuid siin leiti kiire lahendus ja selline asi mõjub tegevustiku tulevikule vaid positiivselt.

Mainimata ei saa jätta ka muidugi farmielanike saladust. Antud suhtumine tuli eelmise osa lõpus mulle võrdlemisi suure üllatusena ning kindlasti on põnev kuidas seda teistsugust surnutesse suhtumist edaspidi käsitletakse.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2011 4:01 pm    Teema: Vasta viitega

2x07 - "Pretty Much Dead Already"

Kindlalt selle hooaja parim osa. Üle tüki aja oli sündmustik väga pingeline ja lõpuks leiti lahendus ka mitu osa õhus olnud probleemidele.

Sophia olukord tuli mulle üllatusena, sest arvasin endiselt, et ta on kusagil elus. Seega viimase minutini ei osanud ma tema osas sellist lahendust oodata.

Sarnaselt tuli mulle ootamatult, et heinaküünis kinni hoitavate surnute olukord nii ruttu lahendati. Eeldasin, et pigem lähevad osad tegelased oma teed ja eriarvamustele ei leitagi lähiajal lahendust.

Paistab, et kuigi Herschel pidas surnuid endiselt inimesteks, muutsid viimaste minutite sündmused ka tema nägemust ja selles osas peaks meid järgmises episoodis ees ootama väga huvitavad arengud.

Esimest korda saab ilmselt sarja jooksul öelda, et Shane'il oli õigus ja võib veel välja tulla, et tema enam kui küsitavatest tegudest hoolimata saab temast kogu gruppi edasiviiv jõud.

Kokkuvõttes oli käesolev osa igas mõttes nii tugev, et sellega õigustati kõik teise hooaja aeglasemad episoodid. Kulminatsioon oli seda väärt.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Morphe
Kadett


Liitunud: 24 Veeb 2011
Postitusi: 9

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2011 6:37 pm    Teema: Vasta viitega

Hea sarja hea osa. Hetkel väheseid asju mida iga nädal oodata. Hoian pöialt et stsenaristid asja väga seebiks ära ei keera.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Esm Nov 28, 2011 10:32 pm    Teema: Vasta viitega

Nõustun ka eelkõnelejatega, et seitsmes episood oli tõesti väga hea. Kui vahepeal isegi kiskus asi natuke seebimaiguliseks, siis osa lõpp oli nii emotsionaalselt kui visuaalselt tavapäratult mõjuv, isegi selle sarja kohta. Erinevalt TrekRangerist jäi mulle siiski mulje, et pigem jõudis Sophia saatust nähes hoopis teistele Herscheli vaatepunkt paremini kohale. Tõsi, mõni neist on enne ka zombiks muutunud, aga lapse puhul on see kuidagi mõjusam.

Samas olen kindlasti nõus sellega, et Shane'i teguviis ei ole sugugi moraalselt üheselt hukka mõistetav ja ausalt öeldes on ta antud olukorras igati loogiliselt käitunud ning olulisi etteheiteid mul talle teha polem kui Otise tapmine välja arvata. Üldiselt on ta siiski edasiviivaks jõuks ja annab sarjale vürtsi juurde. Very Happy Pigem on minu jaoks Dale ebameeldiv tegelane.

Ega midagi, jääme hooaja teist poolt ootama. Cool
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
kangur1000
Kommodoor


Liitunud: 8 Aug 2005
Postitusi: 153

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2011 6:48 pm    Teema: Vasta viitega

Tegu oli siiamaani kõige pingelisema episoodiga, eriti just lõpu poole.
Shane snap moment tuli tegelikult natukene ootamatult. Oli teada, et ta on mässumeelne ja soovib tegusid, mitte passimist, kuid lõpus tema sõjakõne küüni ees oli ikka väga metsik.
Kahjuks pean Enterprisele vastuvaidlema ja ütlema, et minu arvates Hershelile jõudis surnute arusaam siis kohale, kui ta nägi, kuidas Shane seda zombie-naist tulistas, samal ajal küsides, kas inimene suudaks selliseid haavu üle elada. Hea oli tegelt, et Rick ei saanud Shane minna takistama. Shane oli nii täis pumbatud raevu, et oleks arvatavasti Ricki maha lasknud.
Sophiast oli kahju. Oli kogunenud juba nii palju jälgi tema leidmiseks ja siis tuli selline kurb lõpplahend.
Enterprise kirjutas:
Very Happy Pigem on minu jaoks Dale ebameeldiv tegelane.

Möh, Dale on ju nii tore vanaisa tüüpi tegelane. Very Happy Muidugi tema selline "wtf" näo ilme on vahepeal päris tüütu. Very Happy
_________________
"An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
12345
Kadett


Liitunud: 29 Nov 2011
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Teis Nov 29, 2011 8:14 pm    Teema: Vasta viitega

Hakkasin ka sarja vaatama ja kusjuures päris hea tundub. Mulle on alati sellised zombifilmid meeldinud. Kuigi selle sarja puhul tundub, et põhirõhk on sellel kuidas inimesed käituvad kui zombid on igalpool, on sari siiski väga hea.
2. hooaja 7. osa oli tõesti üks parimaid... ma ei aimanud just täpselt sellist lõppu, kuid midagi sarnast küll. Sarnase lõpu eelaimduse sain tänu sellele, et ma hakkasin The Walking Deadi koomikseid lugema. Koomiksil ja sarjal on põhisündmused üsna sarnased, kuid sarjas ei sure nii tihti peategelasi.
Siis kui Dale sihtis Shane'i, siis ma arvasin, et nüüd laseb Dale ta maha. Sättisin juba mõtted nii paika, et kuidas Dale seletab seda teistele ja kuidas teised sellest aru saavad... aga seda ei juhtunudki. Seetõttu hakkasin mõtlema osa lõpus kuna Rick või isegi Carl (koomiksis tappis Carl Shane'i ära, kui nad alles laagris olid) lasevad Shane'i maha.
Kuigi ma hakkasin koomiksit lugema tänu sarjale, siis meeldib mulle koomiks siiski rohkem. Koomiksis juhtub alati ootamatuid olukordi ja kunagi ei tea millal keegi surma saab. Et kellel vähegi viitsimist ja inglise keele oskust, siis soovitan lugeda koomikseid.
See ka, et sari on alles seal maal kus koomiks oli 10-15 osaga ja hetkel on koomiksist üle 90 osa ja neid tehakse juurde.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Morphe
Kadett


Liitunud: 24 Veeb 2011
Postitusi: 9

PostitusPostitatud: Nelj Dets 01, 2011 12:13 pm    Teema: Vasta viitega

Meie kangelased on nyyd omadega niikaguele jõudnud, et nad on lõpuks läbi hammustanud, et kusagil pole kedagi neid ootamas ja esialgne plaan pidevalt edasi liikudes Eldoradot otsida (misiganes elle linna nimi oli kuhupoole nad liikusid) pole jätkusuutlik. Hershel neid ka enda farmi elama ei taha. Nyyd minul tekkis kyll kohe see kysimus: miks taeva pärast ei tule nad selle peale et võtta enda valdusesse suvaline lähedal asuv tyhi maamaja/soovitavalt farm ja see tasapisi yles ehitada. Hersheli nõu-jõu kaasabil. Sealsetel farmidel peaks ju reeglina olema oma generaator elektri jaoks ja diislit mida seisvatest masinatest/bensujaamadest välja pumbata peaks esialgu ka jaguma. See oleks nende keerulises olukorras parim lahendus. Linnades on neid ootamas zombide hordid ja suurmajadesse barrikadeerunud hambuni relvastatud elusad, kes oma konservihunnikut meeleldi teistega ei jaga.
...
Aga muidu, taas oli meeldiv äratundmine kui hea näitlejate kaader siin sarjas on kokku saanud. Scott Wilson (Hershel), Jeffrey DeMunn (Dale), Michael Rooker (Merle) ja ka teised, minu jaoks vähem tuntud. Kaks neist on päris hästi kujutanud maailma tuntumaid sarimõrvareid. Jeffrey DeMunn Tshikatilot filmis Citizen X, (1995) ja Michael Rooker Henry Lee Lucast, Henry: Portrait of a Serial Killer (1986).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Jan 24, 2012 7:36 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.superherohype.com/news/articles/169247-amc-announces-16-episode-order-for-the-walking-dead-season-3

Vahepeal on siis uudist nii palju, et AMC uuendas sarja ning 3. hooajas on tervelt 16 episoodi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Veeb 13, 2012 1:50 pm    Teema: Vasta viitega

2x08 - "Nebraska"

Enamusjaolt oli tegemist järelkajaga eelmises osas toimunule, kuid sellest hoolimata suudeti pakkuda päris põnevaid sündmusi ja mõnes mõttes muutis käesolev episood isegi rohkem kui eelmine.

Eriti oluline oli muidugi episoodi lõpp kui Rick tappis kaks elusat inimest. Paistab, et ta on nüüd igasuguse riskide võtmise lõpetanud ning arvestades nende kahe tüübi käitumist ei saa seda muidugi ka väga valeks otsuseks pidada. Sellest hoolimata muudab sündmus oluliselt tema tegelast ja tõenäoliselt võime sarnaselt Shane'ile oodata ka temalt senisest ootamatumaid tegusid.

Lori õnnetus oli loodud selgelt pinge tekitamiseks enne järgmist episoodi, sest sisuliselt peale autoõnnetuse meile midagi edasi ei näidatud. Ei tahaks eriti uskuda, et järjekordne tegelane sarjast kõrvaldatakse, kuid arvestades sarja jooksul aset leidnud üllatusi, ei saa midagi välistada.

Tundub, et peagi valmistutakse edasi liikuma järgmistesse kohtadesse ning ees ootavad uued katsumused. Kahe elusa kurjategija laadse selliga kohtumine oli minu arust juba väike vihje sellele, et järgmisena tuleb hakata rinda pistma inimestega, kes uut maailma muul viisil ära kasutavad ning ei tegele vaid ellujäämisega.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Veeb 20, 2012 3:38 pm    Teema: Vasta viitega

2x09 - "Triggerfinger"

Natuke igavam episood kui eelmine. Ricki, Gleni ja Hersheli võitlus gängiga oli päris pingeline, aga samas farmis toimuv käis enam-vähem sama rada mis paljud eelnevad teise hooaja osad.

Muidugi on kiiduväärt, et sari on natuke tooni muutnud. Eelmises osas avastatud bandiidid toovad mängu hoopis teistsugused ohud ja aitavad tegevustikku värskena hoida.

Lisaks on päris põnev Shane'i tegevusliinis kasvav pinge. Ilmselt jõuame jägmise paari episoodi jooksul selles osas ka mingisse haripunkti. Kas lugu lõpeb Shane'i surmaga või mingit moodi leppimisega, seda hetkel öelda ei oska. Razz
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Märts 04, 2012 6:27 pm    Teema: Vasta viitega

2x10 - "18 miles out"

Mitte just väga huvitav osa, aga tegelaste arenemise seisukohast kindlasti oluline.
Hea, et Shane ja Rick vähemalt esialgu oma probleemid ära lahendasid, sest äraootava olukorra venimine muutus juba veidi tüütavaks.

Sarnaselt oli puhtalt tegelastele suunatud ka farmis toimuv, kuid minu hinnangul oli see tegevustik juba väga igav, sest lõpplahendus oli enam-vähem teada.

Üldiselt olen veidi murelik, sest sari on jäänud liiga kauaks ühe koha peale ja sellist pingelist elamust on järjest vähem, mida meile pakuti esimesel hooajal ja teise hooaja alguses. Nagu varem mainitud oli huvitav selle kahtlase jõugu mängu toomine, aga kuna seda teemat seekord ainult nurka pidi käsitleti, siis vaheldust kipub väheks jääma.

Järgmistelt osadelt loodan rohkem muutusi ja kindlasti peatset farmist lahkumist.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2012 11:35 pm    Teema: Vasta viitega

2x11 - "Judge, Jury, Executioner"

Kuigi tegemist oli mitmes mõttes klassikalise teise hooaja farmi episoodiga, siis põnevust jagus tegelikult isegi rohkem kui eelmine kord.

Dale-i tõstatatud arutelu paar osa tagasi üles korjatud mehe saatuse osas tõi esile väga huvitavaid probleeme, mida sarjas on varem suhteliselt vähe käsitletud.
Kuidas tuleks edasi minna? Kas õigusel ja moraalil on enam üldse mingit tähendust? Kuidas peaks käituma, et säilitada inimsus ja kaine mõistus?

Ühelegi nendest küsimustest pole nii aktiivselt vastust otsitud kui seekord ning paistab, et kuigi esimese hooga otsustasid tegelased enda turvalisuse huvides piire lõplikult ületada, võitis lõpuks kaine mõistus. Kui Rick nägi oma poega teda tapmisel innustamas, siis ei olnud muidugi enam muud valikut kui ettevõtmisest loobuda. Razz

Eks tulevik näitab kas Ricki otsus osutub ka pragmaatilises mõttes õigeks, aga hetkel ei näe küll, et selle poisi hukkamine oleks kogu gruppi turvalisemana hoidnud.

Dale-i surm lõpus oli paras üllatus, sest arvasin episoodi ülesehituse põhjal, et surma saab hoopis Ricki poeg.

Ilmselt tehti Dale-i kaotamisega ruumi mingile uuele tegelasele, aga elame näeme.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 12, 2012 9:26 pm    Teema: Vasta viitega

2x12 - "Better Angels"

Kui ma olen viimaste osade puhul tajunud mõningast allakäiku, siis seekord haihtusid küll kõik kahtlused. Tegemist oli suurepärase episoodiga, mis sarnanes oma pingelisuselt sarja esimestele osadele.

Sündmusi polnud väga palju, aga kõik stseenid olid hästi läbi mõeldud ja omasid ka reaalset mõju lõpplahendusele. Ricki ja Shane'i probleemide lõppu ma muidugi sellisel kujul ei oodanud, pidevalt arvasin, et mingil moel suudetakse ära leppida. Sarnaselt oli ootamatu Shane'i idee terve grupp reeta ja pättide kambaga ühineda.
Ilmselt selles peitubki antud sarja tugevaim külg, et kunagi ei saa täpselt ennustada mis järgmisena juhtub. Smile

Eriti põnevaks teeb kogu loo muidugi see, et meile avaldati esimest korda selline zombiks muutumise võimalus, mis ei sisalda endas hammustusi, kriimustusi ega lihtsalt eelnevat palavikku (mis pidi juhtuma enamusel neist, kes esimese lainega zombiks muutusid). Võimalus, et sisuliselt ükskõik millise surma puhul võidakse zombiks muutuda, kasvatab kindlasti tegelaste eluisu ja usun, et vähemalt antud seltskonnas lõpevad ka nüüd igasugused enesetapu mõtted. Very Happy

Lisaks on hea, et episoodi lõpuga kadus lootus farmis edasi püsimiseks ning sellest tulenevalt võib oodata sarjas taaskord esimese hooaja sarnast kiiret liikumist, mis mind üldse sarja juurde tõsiselt tõmbas.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
kangur1000
Kommodoor


Liitunud: 8 Aug 2005
Postitusi: 153

PostitusPostitatud: Teis Märts 13, 2012 6:37 pm    Teema: Vasta viitega

TrekRanger kirjutas:
2x12 - "Better Angels"
Sarnaselt oli ootamatu Shane'i idee terve grupp reeta ja pättide kambaga ühineda.

Nõustun, et oli tõepoolest suurepärane episood, aga Shane'i eesmärk vist polnud pättidega ühineda. Põhjus miks ta poisiga metsa läks oli ajendiks luua paanika olukord, mille käigus Rick kõrvaldada. Shane'i tunded Lori vastu elavnesid taas tänu nende kahe vestlusele episoodis ning Shane'i kannatus lõpuks murdus ,et Lori kuulub Rickile. See ,et ta seal metsas poisiga teisest grupist rääkis, oli vist lihtsalt teema arenduseks. Very Happy Aga hei, ma võisin valesti aru saada. Smile
_________________
"An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Märts 13, 2012 6:52 pm    Teema: Vasta viitega

@kangur: Ega ma ka kindel pole, aga mina sain asjast nii aru, et Randal murdis oma kaela juhuslikult ja siis Shane mõtles välja viisi kuidas olukorrast puhtana välja tulla. Smile

Igal juhul mõnusalt üllatusterohke sündmuste käik.
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
kangur1000
Kommodoor


Liitunud: 8 Aug 2005
Postitusi: 153

PostitusPostitatud: Kolm Märts 14, 2012 4:42 pm    Teema: Vasta viitega

@TrekRanger. Too tseen oli natuke kahtlane küll tegelikult. Kuna see puu jäi täpselt ette, siis saab tõesti kaheti mõista, mis seal puu taga toimus. Very Happy
_________________
"An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2012 12:30 pm    Teema: Vasta viitega

2x13 - "Beside the Dying Fire"

Väga hea lõpp hooajale.

Kuigi episood polnud iseenesest midagi erilist, siis farmi tegevusliin tõmmati edukalt kokku ja walkerite eest põgenemine oli päris pingeline, sest sarja senisest käigust tulenevalt polnud sugugi kindel mitu tegelast üldse lõpuks ellu jäävad.
Hea on ka see, et Rick rääkis kohe kõigile tõtt ja seega ei jää Shane'i surm tegelaste jaoks mingiks müsteeriumiks, mida terve järgmise hooaja venitada võiks.

Huvitav lisa oli muidugi Andrea kohtumine salapärase tüübiga, kes ta metsas kindlast surmast päästis. Lugesin, et tegemist on koomiksi fännidele tuttava tegelasega, kuid midagi täpsemat ma tema kohta ei tea. Igal juhul tekitasid kaks keti otsas olevat walkerit palju küsimusi ja usun, et järgmiseks hooajaks saab ta olema senisele tegelaste ringile päris vürtsikas täiendus. Smile

Kuna tegevustik nüüd üle tüki aja jälle jõudsalt edasi liikus, siis jään kahtlemata huviga ootama kolmandat hooaega ning samas loodan, et kolmas saab olema teisest veidi liikuvam (mitte, et teine hooaeg halb oleks olnud, aga mõnes episoodis oli tegevustik liiga staatiline ja emotsioonitu).
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
kangur1000
Kommodoor


Liitunud: 8 Aug 2005
Postitusi: 153

PostitusPostitatud: Esm Märts 19, 2012 12:55 pm    Teema: Vasta viitega

Väga põnev hooaja lõpp oli.
Episood hakkas kohe hoogsalt peale, et ei venitatud pikalt sellega, mida farmis ootajad mõtlevad. Kohe läks madinaks, mille sarnast on vist esimese hooaja algusest saadik oodatud. Very Happy
Uus tegelane oma kahe "kaaslasega" meenutas korraks Resident Evili universumi tegelasi.
Episoodi lõpus näidati siis vist järgmise hooaja alguse tegevuspaika, mis tundus olevat mingisugune turvatud hoone aia ja vahipostidega.
Üks asi millest ma aru ei saanud oli Ricki kõne lõkke ääres, kus ta mainis, et enam ei ole demokraatiat. Kas Shane tapmine muutis teda? Ta tundus olevat nagu Jedi kes hakkab vaikselt dark side poole üle minema. :/
_________________
"An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded."
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Okt 01, 2012 9:37 pm    Teema: Vasta viitega

13 päeva veel ehk 14. oktoobril läheb The Walking Dead edasi 3. hooajaga. Seniks võib pilgu peale visata treilerile, mida seal uuel hooajal näha saab Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Okt 01, 2012 9:58 pm    Teema: Vasta viitega

Artzz kirjutas:
13 päeva veel ehk 14. oktoobril läheb The Walking Dead edasi 3. hooajaga. Seniks võib pilgu peale visata treilerile, mida seal uuel hooajal näha saab Wink


Ootan huviga ja loodan, et kolmas hooaeg tuleb teisest vaheldusrikkam (mitte et teine halb oleks olnud). Cool
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 6

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group