Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Sept 25, 2012 2:25 pm Teema: |
|
|
Esiteks, teretulemast foorumisse! Teiseks, tegemist on tõesti utoopilise ideega ning pakkuda välja, et ideaalis võiks hoone ehitamisega alustada 2014. aastal läheb utoopiast isegi kaugemale
Kindlasti võiks öelda siinkohal miks mitte, aga ma ikkagi küsiksin, milleks seda vaja on. See on Eesti jaoks liiga suur suutäis ja siin ma ei ütleks, et sellest saak omaette linn, vaid sellest saaks pigem omaette riik riigis. Kindlasti viiks selline ehitis Eesti koheselt Euroopa 5 rikkama riigi hulka aga ma ei näe mingisugust võimalust, miks keegi peaks tahtma sellist monstrumit siia ehitada ja kui palju ressursse nõuaks selle ehitamine ja ka hilisem maja hooldamine ja töös hoidmine. Kuigi iseenesest on võimalik seda kompenseerida, kuid kas meie talvisesse kliimasse oleks hea nii kõrget hoonet üldse ehitada - võib tunduda võhikliku küsimusena, kuid kuna ei oska midagi arvata, siis ei hoia ennast tagasi.
Oleneb torni kaugusest Tallinnast, siis püsiühenduse hoidmiseks ma kasutaks pigem kiirtramme, kui busse. See küll eeldaks täiendava infrastruktuuri ehitamist, kuid selline variant tunduks reisijasõbralikum, kui bussiühendus.
...Tallinn muutuks äärelinnaks ja muu Eesti oleks rahvuspark. |
|