Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
OnuVenna Kadett

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 6:31 pm Teema: Tere mina olen ... |
|
|
Tere!
Leidsin selle foorumi u. nädal aega tagasi (kuige te vist tegutsete juba 2 aastat või nii) ja mul on rõõm, et keegi on leidnud aega sellega tegeleda.
Kuigi olen juba paar postitust teinud, tundsin vajadust end veidi tutvustada.
Nimi on mul Raigo, elan Pärnus ja töötan kokana ning ulme fänn olen juba peaaegu 15 aastat.
Algas see Star Trekiga kui taasiseseisvumis ajal tuli meie telepurkidesse SAT-TV. Kõigepealt mind peale treki nagu muu eriti ei huvitanudki aga aja jooksul olen õppinud armastama ka teisi ulme sarju/filme nagu Starwars, Farscape, Stargate ja teised.
Ainuke mis mulle ei ole meeldima hakkand sellistest suurtest serjaalidest on Andromeda, no tee mis tahad, ei ole mulle südame lähedaseks saanud.
Nii see oleks lühidalt kõik mis mul öelda on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 6:39 pm Teema: |
|
|
Vaatasin ringi ja märkasin, et ei olegi sellist teemat, taolisi on küll
Ma olen Tom ja elan Saaremaal. Ulme leidsin enda jaoks siis kui Kanal2 näitas Babylon 5. Enne seda olin vist paari episoodi DS9'st näinud (TV3 näitas kunagi, vb oli ka Voyager, ei tea). Polegi ulmekat mis mulle ei istuks
Hetkel vaatan Täheväravate saagasid ja Lahingulaev Galacticat. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
egomon Nooremleitnant
|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 6:46 pm Teema: Tere |
|
|
Mina siis olen Egon ja elan Lahtis Soomes kuna õpin parasjagu siin. Ulme avastasin enda jaoks raamatuga "Andromeeda udukogu" kui olin veel päris noor -ja raamat ise oli sarjast seiklusjutte maalt ja merlt ja oli veel illustreeritud piltidega ka -armusin esimesest silmapilgust ulmesse
Praeguseks meeldivad kõik hästi teostatud ja hästi läbimõeldud stsenaariumiga ulme filmid ja serjaalid -absoluustelt ei meeldi mitte midagi fantaasiaga seoses -ei tea pole vist lihtsalt minu rida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Master Windu Nooremleitnant

Liitunud: 29 Sept 2005 Postitusi: 48 Asukoht: Väike urg Utapau süsteemis.
|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2006 8:12 pm Teema: |
|
|
Mina olen siis Rain. Elan Lääne-Virumaal ja Rakvere linnas. Mina leidsin endale ulme ja science fictioni siis kui nägin isaga esimest Star Wars'i osa Rakvere eriti vanas kinos.
Nii palju siis minust. _________________ Join to the Dark Side!
(Evil weasel laugh)
...oh and we have cookies and milk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Teis Veeb 14, 2006 1:05 pm Teema: |
|
|
Teretulemast klubisse - rôôm näha, et treki-inimeste arv jälle kasvanud vahepeal.
Btw, kunagist taevakanalite Star Trekki mäletan ma vägagi hästi, eriti seda jubedalt saksa keelde dubleeritud TOS-i, mida millegipärast öösiti näidati  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TaaviK Kadett

|
Postitatud: Teis Veeb 14, 2006 4:40 pm Teema: |
|
|
Mina olen Taavi Tartust. Ulme on mulle meeldinud Star Warsi kolme viimase osa linastumisest saadik kinos Ateena (vist oli see nimeks), aga eriti põhjalik ulmejälgimine algas vast üle aasta tagasi kui avastasin enda jaoks ST: Enterprise'i. Sellest saadik olen paadunud ulmefänn |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Veeb 14, 2006 8:15 pm Teema: |
|
|
Minu nimi on Sander ja sattsuin ulme otsa... Ei mäletagi kuidas. Võibolla oli selleks Stargare SG-1 |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 15, 2006 6:02 am Teema: |
|
|
Minu nimi on Aimur ja elan Tallinnas.Ei mäletagi millal ma ulme püünisesse sattusin.Arvatavasti 5-6 aastaselt kui soome telkust(70-te keskel) näidati sellist sarja nagu "Planeet Alfa".Edasine ei vaja vist eriti seletamist:filmid, raamatud jne.Ühesõnaga päästmatult ja lootusetult kadunud ulmefänn...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 15, 2006 5:23 pm Teema: |
|
|
Aivar ja Tallinnast. Ulme otsa sattusin tänu Andromeeda udukogule ning tänu Mirabilia sarjas ilmunud ulmekatele. Siis järgnes Galactica telekast (vanem versioon) ja olingi omadega orkis. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Veeb 15, 2006 6:25 pm Teema: |
|
|
Olen Toomas, ja 14 aastat vana, hetkel käin Vana-Vigala põhikoolis...
Ulmefänn olen juba 3 aastat.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2012 1:39 pm Teema: |
|
|
Oeh, sellest on juba varsti 7 aastat möödas, kui foorumiga liitusin mis muidugi ei takista mind siia postitamast.
Tere veelkord, olen Ardi ja praegusel hetkel elan Tallinnas, kuigi juured on pärit Kohtla-Järvelt, kus sai elatud keskkooli lõpuni. Siis tuli kaitsevägi ning kõrgkool Tallinnas. Paari nädala pärast kukub vanust ette 31, mistõttu on ka ulme hingelähedane olnud vast juba tubli pool elu ning ma ei oskagi siin väga täpselt välja tuua põhjust või ajahetke, mis sai selleks mõjuriks, kuid arvatavasti olid selleks taolised filmid ning sarjadest The X-Files, Babylon 5, LEXX, Space: Above and Beyond jpt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2012 2:04 pm Teema: |
|
|
Haha, pole isa ka siia postitanud. Nimeks Karl ja Tartust. Olen praegu 22, aga kuna ulmet hakkasin vaatama juba nii kuuendast/seitsmendast eluaastast alates (Star Wars ja X-Files tuleks siinkohal ära mainida), siis võin julgelt öelda, et olen nüüd suurema osa elust ulmefänn olnud (ja 1/3 oma elust siin foorumis liige olnud ). |
|
Tagasi üles |
|
 |
|