Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Mai 08, 2007 5:29 pm Teema: O: Düüni messias |
|
|
Kui kellelgi on müüa selliseid raamatuid nagu F. Herberti Düüni ja Düüni messiat, siis ootan teie pakkumisi.
Viimati muutis seda Artzz (Teis Mai 19, 2009 3:16 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Kolm Mai 09, 2007 10:29 pm Teema: |
|
|
Soovitan võtta ühendust kirjastusega, äkki neil on mõni eksemplar veel kuhugi vedelma jäänud, mille nad ehk nõus loovutama oleks. See, et neil kodulehel vanemaid raamatuid väljas pole, ei tähenda suurt midagi. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Nelj Mai 10, 2007 12:01 pm Teema: |
|
|
Olengi juba kõik kohad läbi uurinud - nii poed kui ka laod - naada. Nüüd loodan, et ehk keegi oleks loovutama enda raamatu.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Mai 23, 2007 5:45 pm Teema: |
|
|
Nii - Düüni esimese raamatu ma lõpuks sain, aga ootan veel Düüni Messiat, kui kellelgi oleks pakkuda.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 11:57 am Teema: |
|
|
Küsin veel, kas kellelgi on äkki üle raamat "Düüni messias", mille ta oleks nõus loovutama mulle mõningase papi eest.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Leib.ja.vein Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Juun 02, 2008 3:13 pm Teema: |
|
|
ma ostsin päris ammu linnast endale Düüni ja ma olen näinud Messiast ka müügil. Mis selle raamatupoe nimi oligi mis draamateatrist üle tee oli? Igatahes seal |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Juun 04, 2008 6:42 pm Teema: |
|
|
Leib.ja.vein kirjutas: |
ma ostsin päris ammu linnast endale Düüni ja ma olen näinud Messiast ka müügil. Mis selle raamatupoe nimi oligi mis draamateatrist üle tee oli? Igatahes seal |
No tegemist peaks olema Rahva Raamatuga... aga kui sa seda ammu nägid, siis enam seda küll kusagilt saada hetkel ei ole, kui keegi ei paku  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Mai 19, 2009 3:18 pm Teema: |
|
|
On aega mööda läinud ja ei ole ikka veel suutnud leida endale Düüni messiast, nii et küsin uuesti, et kui keegi on valmis seda loovutama mõistliku hinna eest, siis olen ostja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 8:48 pm Teema: |
|
|
...ja ikka veel tunnen huvi selle raamatu vastu. Kui keegi on nõus seda loovutama, anna palun teada.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nielander Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 9:14 pm Teema: |
|
|
Leidsin esimese hooga sellise pakkumise: http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/1442883
Hind on küll kirves...
Aga kas võib küsida, et millest selline huvi selle raamatu soetamise vastu, et lausa viis aastat taga ajad? _________________ When the spit hits the fan... |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 9:29 pm Teema: |
|
|
Kui eesti keeles trükist väljas, siis muidugi võib selliseid hindu oodata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Okt 24, 2012 9:42 pm Teema: |
|
|
Nielander kirjutas: |
Aga kas võib küsida, et millest selline huvi selle raamatu soetamise vastu, et lausa viis aastat taga ajad? |
Tänud! Hind on tõesti kirves, aga kuna mul on kollektsioonist see raamat puudu ja ma põhimõtteliselt ei ole veel teisi osasid lugenud, kuna tahan asju õiges järjekorras lugeda, siis nii olengi seda raamatut otsinud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nielander Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2012 10:16 am Teema: |
|
|
Peab raudne närv olema, et suuta olemasolevaid raamatuid kapi peal vaadata, aga mitte lugeda või hoiduda raamatukokku minemast ja puuduvat raamatut lugemiseks laenutamast. Ise lõpetasin düüni sarja eelmine suvi(kasutades raamatukogu võimalust), kuig pean mainima, et kuna raamatute vahel olid päris pikad pausid(tõlked ilmusid pikkade vahedega), siis kohati oli täitsa raske meenutada, et mis eelnevalt juhtus ja kes läbivad tegelased olid. Ilmselt on ikka parem kui terve sari olemas ja ühe hooga läbi saab käristada. _________________ When the spit hits the fan... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Okt 26, 2012 9:39 pm Teema: |
|
|
Nielander kirjutas: |
Peab raudne närv olema, et suuta olemasolevaid raamatuid kapi peal vaadata, aga mitte lugeda või hoiduda raamatukokku minemast ja puuduvat raamatut lugemiseks laenutamast. Ise lõpetasin düüni sarja eelmine suvi(kasutades raamatukogu võimalust), kuig pean mainima, et kuna raamatute vahel olid päris pikad pausid(tõlked ilmusid pikkade vahedega), siis kohati oli täitsa raske meenutada, et mis eelnevalt juhtus ja kes läbivad tegelased olid. Ilmselt on ikka parem kui terve sari olemas ja ühe hooga läbi saab käristada. |
närv on tõesti raudne. Kuna esimene osa on põhimõtteliselt peas, siis ma ei pea õnneks seda uuesti lugema hakkama. Igatahes ostsin sellest pakkumisest raamatu ära, sest ega ma nagunii seda kusagilt mujalt ei leia, nii et varsti saan hakata tegema pikemat lugemismaratoni.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|