Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kas osaled 29. juuli kokkutulekul? |
Jah |
|
50% |
[ 3 ] |
Ei |
|
50% |
[ 3 ] |
|
Kokku Hääli : 6 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One
|
Postitatud: Nelj Juun 22, 2017 9:49 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Ma lähen 9ndal Rootsi ja tagasi tulen alles 20 aegu |
Selge, vaatame, mida teised asjast arvavad. Võimalik oleks siis ühe/kahe nädala võrra edasi lükata.
Küsingi nüüd laiemalt, et kuidas teil on nädalavahetused ajavahemikus 14-30. juuli? Valime sellise aja, mis enamusele sobib ja ideaalis siis alates 21.
Ise oleksin valmis mistahes nädalavahetusel kohtuma (juuli teises pooles). _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
Artzz Auliige
|
Postitatud: Laup Juun 24, 2017 11:11 am Teema: |
|
|
Minule sobivad väljapakutud ajad - eriti juuli viimane nädalavahetus, sest siis algab mul puhkus |
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Kolm Juun 28, 2017 10:39 am Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Ma lähen 9ndal Rootsi ja tagasi tulen alles 20 aegu |
Selge, vaatame, mida teised asjast arvavad. Võimalik oleks siis ühe/kahe nädala võrra edasi lükata.
Küsingi nüüd laiemalt, et kuidas teil on nädalavahetused ajavahemikus 14-30. juuli? Valime sellise aja, mis enamusele sobib ja ideaalis siis alates 21.
Ise oleksin valmis mistahes nädalavahetusel kohtuma (juuli teises pooles). |
21 õhtu praeguse seisuga sobib _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Nelj Juul 13, 2017 3:12 pm Teema: |
|
|
Kuna huvi on suhteliselt jahe olnud, siis võtan ohjad uuesti enda kätte ja pakun välja konkreetse aja.
Võiksime mängida lauamänge 29. juulil kell 13:00 Tallinnas. Konkreetse ruumi teatan siin samas hiljemalt järgmise nädala jooksul.
Palun hääletage teemale lisatud pollis, kas osaleksite 29. juuli üritusel või mitte! _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
|
shadowman Veteran
|
Postitatud: Nelj Juul 13, 2017 3:18 pm Teema: |
|
|
Kahjuks viibin juuli lõpus veel välismaal, aga hoian teemal silma peal ja kui kunagi kordusüritus tuleb, üritan kindlasti osa võtta. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
|
becks7 Admiral
|
Postitatud: Püh Juul 16, 2017 6:44 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
shadowman kirjutas: |
Tere. |
Tere. |
tere ka minu poolt _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Reede Juul 21, 2017 9:24 am Teema: |
|
|
Praeguse seisuga on meil siis kolm huvilist, kes juba varem kohtunud.
Kuna huvi paistab välja pakutud kohtumise kuupäeva osas väga jahe olevat, siis tundub, et tuleb taaskord edasi lükata.
Plaan on hetkel selline, et esimese kohtumise võiks teha kohas, kus saab sööki/jooki osta ja võimalik mõned lauamängud laual laiali laotada. Olen juba uurinud erinevaid võimalusi koha osas, kuid arvan, et alla 5 inimesega pole meil mõtet kokku saada, sest teatud piirangud tulenevad selles osas ka lauamängudest.
Edit: Lisasin Doodle'isse polli. Palun märkige sinna oma foorumi kasutajanimi ja kõik välja pakutud ajad, mis võiksid teile sobida: http://doodle.com/poll/ewdb5xatbseg7su6
Vastust ootaks hiljemalt juuli lõpuks!
Panin enda osas, et kõik sobib. Kuna olen nüüd ülejäänud suve Eestis, siis kokkutuleku nimel olen nõus vajaliku päeva igal juhul vabaks tegema. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Esm Juul 31, 2017 8:20 am Teema: |
|
|
Ma jään praegu lahtiseks, sest mul muutus tööjuures natuke ettearvamatuks asi. Märgin Doodlesse niipea kui midagi selgub _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Kolm Aug 02, 2017 7:52 am Teema: |
|
|
Ma jään praegu lahtiseks, sest mul muutus tööjuures natuke ettearvamatuks asi. Märgin Doodlesse niipea kui midagi selgub |
Selge! Eks me saame neid aegu veel tervikuna edasi tõsta ka. Mingi kokkutuleku teeme kindlasti, varem või hiljem. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Esm Sept 11, 2017 10:18 am Teema: |
|
|
Esimene ja teine katse kukkusid siis läbi.
Küsin nüüd veelkord, et kes on endiselt huvitatud ja kui, siis millised ajad teile kõige paremini sobivad?
Idee on endiselt sama, mängiks natuke ulmeteemalisi lauamänge ja saaks tuttavaks (nendega, keda veel näinud pole). _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
|
Artzz Auliige
|
Postitatud: Esm Sept 11, 2017 7:34 pm Teema: |
|
|
Ma olen ikka veel kahe käega poolt ja sobivad ajad on läbirääkimise küsimus - hetkel otseselt midagi ees ei ole. |
|
Tagasi üles |
|
|
TrekRanger The One
|
Postitatud: Teis Sept 19, 2017 10:27 am Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Ma olen ikka veel kahe käega poolt ja sobivad ajad on läbirääkimise küsimus - hetkel otseselt midagi ees ei ole. |
Oleme vist kahekesi jäänud. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
|
|