Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

The X-Files / Salatoimikud
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Nov 17, 2010 11:46 pm    Teema: Vasta viitega

SinkaVonka kirjutas:
Setõttu valmistas mulle teine film pettumuse, sest eelnimetatud sü¾eeliini eirati ja see kuidas Scully ja Mulderi jahtimine lihtsalt lõpetati oli väheusutav.

Põhimõtteliselt ma ei tahtnudki arutada, et mida ma otseselt eelistan vaid ära märkida, et praegu ei ole veel X-Filesil lõppu.


Eks mulle valmistas teine film ka väikese pettumuse ning tegemist oli nagu monster of the year filmiga ja kui ikkagi kolmandat filmi plaanitakse, siis loodetavasti võetakse midagi ette ka tulnukate probleemiga, kuid samas jällegi loodan, et nad siiski väga üle ei pingutaks ning päris lõplikku versiooni ka ei näitaks, et asi saaks küll kokku võetud, kuid midagi jääks endale ka mõelda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Nelj Nov 18, 2010 1:02 pm    Teema: Vasta viitega

Lõpetasin mõni aeg tagasi sarja ja filmide DVD-de pealt üle vaatamise, aga nagu vahepeal ka paljude muude sarjade/filmidega oli, jäi mul kommentaar kirjutamata. Seega tore, et Salatoimikute teema foorumis uuesti üles tõstetud on. Hoiatan ette ära, et postituse järgnev osa sisaldab spoilereid, nii et kes ei taha neid näha, ärgu edasi lugegu. Smile

Esiteks ütleks, et üheksa hooaega on ühele ulmesarjale (ja tegelikult igasugusele sarjale) väga tubli saavutus ja on loomulik, et selle jooksul esineb nii tõuse kui mõõnu. Ja Salatoimikud pole ka selles osas mingi erand. Esimesed viis hooaega olid minu arvates kõik ühtlaselt tugevad ja raske on nende seast ühtegi märkimisväärset välja tuua, kuigi nagu ka paljude sarjade puhul, oli just esimeses kahes hooajas kõige rohkem seda teatavat müstilisust ja uudsust, mis seondub tegelaskujude ja mütoloogia ülesehitamisega. Kuuendas hooajas hakkas minu jaoks sari natuke igavamaks muutuma ning lood ei olnud enam nii kaasahaaravad ja põnevad. Kõige madalam punkt sarjas oli minu jaoks aga seitsmes hooaeg ja eriti selle teine pool, kus oli järjest palju väga kummalisi ja igavaid osi, mis ei paistnud üldse sarja põhitemaatikaga seonduvat. Üldlevinud arvamuse kohaselt on kaheksas ja üheksas hooaeg sarja kõige nõrgemad, aga mina sellega päriselt nõus ei oleks. Minu arvates tõi kaheksas hooaeg sarja värsket verd ja elavdas oluliselt tegevustikku ning meenutas pigem esimesi hooaegu. Üheksandat hooaega ma siiski kuigi heaks ei pea, aga üldiselt hindaks kõrgemalt kui seitsmendat, mis on minu arvates sarja nõrgim (kuigi ka seal oli häid episoode). Üheksandas hooajas oli peamine miinus minu arvates see, et Mulderit polnud enam üldse (v.a. viimane episood) ning Scully ekraaniaega vähendati tunduvalt agentide Doggetti ja Reyesi kasuks, mis minu jaoks tähendas, et Salatoimikud polnud enam see sama sari, mis varem (sest sarja defineerisid Mulder ja Scully ning vähemalt neist ühe kohalolu oli vajalik). Viimane episood oli tõesti mõningane pettumus, aga sarja seisukohalt põletavamad küsimused nagu tulnukate vandenõu ja Mulderi õde olid põhimõtteliselt selleks ajaks juba lahendatud.


Tegelaste koha pealt rääkides on loomulikult Duchovny Fox Mulder see, mis Salatoimikud kui sarja minu jaoks defineerib. Ta oli sellesse rolli suurepärane valik ja mängis oma osa hingega ja usutavalt. Mulderi tegelaskuju juures tuleks kindlasti mainida oma kadunud õe Samantha otsinguid, mis lõpplahenduse leidis alles seitsmendas hooajas. Selle kohta olen ka näinud vastakaid hinnanguid ja ma ei ole kindel, kas selline lahendus oli kõige parem, sest kaldus minu jaoks natuke liigselt fantaasia valdkonda, aga samas oli see väga meeldejääv ja emotsionaalne episood. Mõnes mõttes on hea, et Samantha küsimusega kauem ei venitatud aga samas kadus sellega ära osa Mulderi motivatsioonist oma tööd teha ja õe leidmine oli ju selle tegelaskuju peamine eesmärk. Nii et selles mõttes oligi Duchovny lahkumine sarja peaosatäitja kohalt ka loo seisukohast põhjendatud. Samas ei tohi siin kindlasti alahinnata Scullyt (Gillian Anderson), ilma kelleta ei oleks Salatoimikud ka sugugi mitte see sari, mis ta lõpuks oli. Scully areng sarja jooksul oli eriti tähelepanuväärne, sest kuigi ta alustas täieliku skeptikuna ja pidas Mulderi teooriaid naeruväärseks, siis aja jooksul tema suhtumine ja muutus ja kaheksandaks hooajaks, kui Mulder oli kadunud ja Scullyle määrati uueks partneriks agent Doggett, siis rollid vahetusid. Ehk siis lõpuks oli Scully nn believer ja Doggett skeptik.

Scully meeldis mulle eriti ka seetõttu, et tema tegelaskuju tõi sarja huvitavama filosoofilise elemendi (mh religiooni ja teaduse suhtest) kui seda suutis teha Mulder ning mulle meeldisid tema monoloogid, mida aeg-ajalt kuulda sai. Toon siin IMDB abil näiteks ühe sellise kuuenda hooaja viimasest episoodist:
It began with an act of supreme violence, a big bang, expanding ever outward, cosmos spores of matter and gas, matter and gas, ten billion years ago. Whose idea was this? Who had the audacity for such invention? And the reason? Were we part of that plan, ten billion years ago? Are we born only to die? To be fruitful and multiply and replenish the Earth before giving way to our generations? If there is a beginning, must there be an end? We burn like fires in our time, only to be extinguished, to surrender to the elements' eternal reclaim of matter and gas. Will this all end one day, life no longer passing to life? The Earth left barren like the stars above, like the cosmos? Will the hand that lit the flame let it burn down, let it burn out? Could we too become extinct? Or if this fire of life living inside us is meant to go on, who decides? Who tends the flames? Can he reignite the spark even as it grows cold and weak?

Filmide koha pealt niipalju, et esimene neist oli pigem viienda ja kuuenda hooaja vahele jäänud episood, sest seal toimuv oli otseselt seotud sarja mütoloogiaga ja sarja edasiseks vaatamiseks on seda tungivalt soovitatav näha.
Teine film ei olnud eriti põnev, kuigi arusaadavalt oli see tehtud suhteliselt madala eelarvega ega saanud seetõttu väga mastaapset actionit kujutada. Mitte et seda vajagi oleks olnud, Salatoimikute sisu seisnebki pigem milleski muus ja kuigi mulle tegelikult väga meeldisid sellised monster of the week tüüpi osad, siis siin ei suudetud seda lihtsalt kuigi paeluvaks muuta.

Aga loodaks küll, et millalgi enne 2012. aasta lõppu ka kolmas film tuleks ja siis keskendutaks rohkem tulnukate invasiooni küsimusele. Smile
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 13, 2011 4:19 pm    Teema: Vasta viitega

Minul on nüüd esimest korda X-Files esimene hooaeg nähtud. Smile

Miski pärast ei olnud see sari mind kunagi väga tõmmanud ning seega jäigi väga pikka aega vaatamata. Kuna mul aga enamus olulisi vanu sarju nüüd nähtud on, siis tekkis paratamatult soov ka selle sarjaga natuke tutvust teha.

Esialgu häiris mind eelkõige see, et peategelased ehk Mulder ja Scully tundusid kuidagi distantsed ja elutud. Samas episoodide jooksul läks asi paremaks ning esimese hooaja lõpuks tekkis juba nendega mingi väike side. Ma tean, et igas sarjas tuleb tegelasi aegamööda tutvustada ja ka näitlejad peavad oma rollidega harjuma, kuid sellegi poolest leian, et nende tegelastega harjumine võttis minu jaoks tavapärasest kauem aega.
Loodan seega siiralt, et järgnevates hooaegades tuuakse vaataja tegelastele lähemale. Razz

Alguses ei pakkunud mulle ka episoodide sisu erilist pinget. Siis aga hakkasin mõtlema, et tegemist on ikkagi 1993. aastal alanud sarjaga ning esimese tõeliselt läbi löönud sedalaadi ettevõtmisega ning episoodide möödudes tekkis mul saavutatu vastu veidi suurem austus. Samas olen ikkagi seda meelt, et esimesel hooajal oli liiga palju täiesti eraldiseisvaid episoode, mis olid samas üksteisele natuke liiga sarnased ning mille ebamäärane lõpplahendus oli juba selgelt sisse kirjutatud.
Teiselt ja järgnevatelt hooaegadelt ootan seega rohkem Ark-e ja seoseid erinevate tegevusliinide vahel. Väga positiivse sammu selles suunas astus kahtlemata esimese hooaja viimane episood. Cool

Nagu öeldud, hakkas sari mulle esimese hooaja edenedes ühe enam meeldima ning kuigi paljud paranormaalsed teemad polnud minu jaoks huvitavad, oli siiski ka päris mitu kaasahaaravat episoodi ning vaikselt kooruval peategevusliinil paistis olevat potentsiaali.

Kuna tegemist on paranormaalsete nähtuste uurimise sarjadele aluse panijaga, siis vaatan kindlasti terve sarja aegamööda läbi ning kui on midagi oma eelnevatele mõtetele lisada, siis teen seda kindlasti. Smile

P.S. Kõigile tuntud X-Files tunnusmuusika mõjub oodatult õõvastavalt ja annab minu arust sarja üldisele meeleolule palju juurde. Twisted Evil
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Nelj Jan 13, 2011 8:08 pm    Teema: Vasta viitega

Eks Salatoimikutega ole jah see teema, et kas meeldib või ei meeldi. Tegu ei ole klassikalise Star Treki stiilis kosmoseulmega ning suhteliselt palju on lisaks teaduslikult seletatavatele juhtumitele ka paranormaalseid nähtusi, mille aktsepteerimiseks peab lihtsalt olema usku nagu Mulderil. Nõustun selles osas, et esialgu olid Mulder ja Scully vaataja jaoks võib-olla tõesti natuke anonüümsed tegelaskujud, aga hilisemates hooaegades see paranes, sest aja jooksul tekkis nende kohta lihtsalt rohkem materjali. Minul isiklikult küll sarja uuesti DVD-de pealt üle vaatama hakates sellist probleemi ei tekkinud, sest olles seda varem telekast näinud, olid peategelased mulle juba piisavalt omaks saanud, aga ma kindlasti mõistan, miks sarja esimest korda vaatav inimene niimoodi tunda võib.

Ilmselt ei ole eriline spoiler, et sarja läbivaid põhilisi tegevusliine, mis märkimist väärivad, on kaks - ehk siis esiteks "suur vandenõu" ja teiseks Mulderi õe kadumine ja otsingud. Tõsi on see, et igas episoodis neile erilist tähelepanu ei pöörata, aga vähemalt teises hooajas peaks neid puudutavaid osi olema rohkem kui esimeses, nii et soovitan kindlat meelt ja kannatust. Very Happy

Muusika osas nõustun, main theme on tõsiselt hea ja creepy ning sobib sarja atmosfääriga suurepäraselt (ja annab sellele ka juurde). Smile
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Jan 25, 2012 11:09 am    Teema: Vasta viitega

TrekRanger, nüüd on aasta sinu postitusest möödunud. Smile Oleks huvitav kuulda, kui kaugele sa sarja vaatamisega jõudsid ja kas järgmised hooajad vastasid ootustele. Ise plaanin lähiajal sarja vaatamisega uuesti peale hakata.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 25, 2012 12:43 pm    Teema: Vasta viitega

SinkaVonka kirjutas:
TrekRanger, nüüd on aasta sinu postitusest möödunud. Smile Oleks huvitav kuulda, kui kaugele sa sarja vaatamisega jõudsid ja kas järgmised hooajad vastasid ootustele. Ise plaanin lähiajal sarja vaatamisega uuesti peale hakata.


Ausalt öeldes jätsin pooleli keset teist hooaega.

X-Files lihtsalt ei ole selline sari mis mind eriti köidaks. Smile
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
SinkaVonka
Veteran


Liitunud: 27 Veeb 2005
Postitusi: 913
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Jan 25, 2012 1:10 pm    Teema: Vasta viitega

Vähemalt aus vastus. Laughing Mul on nii et iga paari aasta tagant tekib jälle vajadus sarja juurde tagasi pöörduda. Arvatavasti seepärast, et see oli osa mu lapsepõlvest (kõik need episoodid, mida ma 90ndate lõpu poole TV3-st vaatasin). Mäletan isegi, et iga kord kui X-Files läks reklaamipausile, siis tuli ekraanile nimelt see ühispanga reklaam. Laughing Võiks öelda, et X-Files oli just nimelt see sari, mis mind tõsiselt ulmesse tõmbas ja kujutlusvõime valla päästis. Ühesõnaga heldimus on säilinud X-Filesi vastu. Razz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Nov 03, 2013 7:29 pm    Teema: Vasta viitega

Nüüd on minu viimasest postitusest juba peaaegu kaks aastat möödas ja tuleb tunnistada, et kuigi ma tegin vahepeal vaatamisest umbes aastase pausi, siis lõpuks hakkasin ikkagi uuesti teise hooaja keskelt vaatama ja olen nüüdseks jõudnud juba viienda hooaja keskele, kusjuures teekond on olnud üldjoontes igati nauditav. Smile

Lugesin ka enda eelmisi postitusi ja ma saan tegelikult aru miks ma tookord nii mõtlesin ja miks sarja vaatamist alustades mulle X-Files'ist just selline mulje jäi.
Olles aga nüüd päris tublisti vaatamisel edenenud ning näinud tegevustikku väga erinevate nurkade alt, olen hakanud mõistma, et väärtust on selles sarjas siiski väga palju ja isegi kui mõned episoodid mulle sarnaselt esimesele hooajale üldse ei meeldi, on väga suur osa ka selliseid, mis on täiesti minu maitsele ja pakuvad lausa suurepärast meelelahutust. Sama positiivselt võiks kindlasti rääkida ka sarja peamisest "Arkist", mida on küll teatud episoodides ehk liigagi keeruliseks ja mitmetahuliseks muudetud, kuid sellest hoolimata on sellel nii öelda kesksel jutustusel olnud nii palju pingelisi ja huvitavaid küsimusi tõstatavaid seiku, et iga kord tekib tahtmine Arki puudutav episood kohe ära vaadata (kui olen episoodide nimekirja alusel välja uurinud, et nüüd olen taaskord jõudnud "Arki" osa juurde). Ilmselt läheb selles suhtes asi varsti veelgi põnevamaks, sest lähenemas on viienda hooaja lõpp ning sellega koos sarjast välja kasvanud täispikk film. Cool

Mis puudutab tegelasi, kellele ma varasemalt heitsin ette distantsust ja elutust, siis ajapikku on nad hakanud mulle üha rohkem ja rohkem meeldima ning tuleb tunnistada, et paljude episoodidega on mõlemat tegelast suudetud nii märkimisväärselt sügavamaks ja keerukamaks teha, et minu algsest nägemusest pole selles osas enam midagi järele jäänud. Mis peamine, kui on tegemist väga hea episoodiga, siis on selles üldreeglina suur roll ka Mulderi ja Scully osatäitjate võimete suurepärasel realiseerimisel. Teisisõnu tahan öelda seda, et tegelased ei ole siiani veel üheski episoodis minu arust jutustusele jalgu jäänud ja pigem vastupidi on nad head lood veel paremaks teinud (eriti tuleb selles osas rõhuda Mulderi humoorikusele, mis on hooaegade jooksul minu meelest üha vürtsikamaks ja nauditavamaks muutunud).

Scully jäi minu hinnangul esimestel hooaegadel Mulderile veidi alla ja mingi hetk tüütas mind ära ka Scully pidev skeptitsism, mis tundus olevat vastuolus kogetuga. Samas läks selles osas asi järjest paremaks ning kuigi Scully skeptilised hoiakud pole ka viienda hooaja keskpaigaks kusagile kadunud, siis nüüd mõjuvad nad pigem Mulderit vaoshoidvalt ja nii öelda selge mõistuse häälena selles kaoses, millega kaks agenti peavad igapäevaselt toime tulema. Teisisõnu on Scully muutunud tõeliselt vajalikuks tegelaseks, kes pole kriitiline lihtsalt sellepärast, et Mulderi seisukohti alavääristada. Very Happy
Muidugi on Scully osas kõvasti aidanud ka paljud otseselt temaga tegelevad epsioodid, millega on olnud võimalik seda tegelast oluliselt paremini tundma õppida. Teiseks on positiivne, et tegijad on aegamööda võimendatud tema huumorisoont, mis koos Mulderi omapärase iseloomuga on tekitanud ka palju väga lõbusaid olukordi, mis on sarja võrdlemisi raskemeelset atmosfääri vajalikes kohtades kergemaks muutnud.
Viiendaks hooajaks on mul tegelikult tekkinud tunne, et Scully saab ka ise teatud olukordades selle X-Files'i "tunde" loomisega hakkama ning suudab vajadusel täita ka nii öelda "Spooky Mulderi" rolli, mis varasemalt võrdlemisi võimatu tundus. Very Happy

Ei saa salata, et suur osa minu hoiakute muutumisel on olnud ka väga headel episoodidel, millest mõnda sooviks siinkohal nimetada. Välja võiks tuua näiteks "End Game", "Piper Maru", "Pusher", "Herrenvolk", Memento Mori", "Synchrony", "Unrequited", "Zero Sum", "Elegy", "Redux" ja lõbus "Unusual Suspects" (eellugu kolmest Mulderi paranoilisest abilisest).
Minu jaoks eriti silmapaistvad ja seega eraldi mainimist väärivad episoodid on aga "Musings of a Cigarette Smoking Man" (mis oli läbinisti lausa fantastiline osa - nii episoodi peategelase tugeva näitlejatöö kui ka ülipõneva ja mõtlemapaneva sisu osas) ning "Bad Blood", mis oli oma nutika humoorikuse ja suurepärase näitlejatöö poolest (eriti Scullyt ja Mulderit silmas pidades) üks meeleolukamaid episoode, mida ma üldse ulme valdkonnas näinud olen ja mis motiveeris mind koheselt ka käesolevat postitust kirjutama. Smile Kaks viimati mainitud episoodi on kindlasti sellised, mida tahaks mingi aja möödudes uuesti vaadata.

Muidugi ei saa ma kõrvale hiilida tõsiasjast, et siiani on sarjas päris mitmeid episoode, mis mulle üldse peale ei lähe ja mille lõpuni vaatamiseks tuleb ehk isegi natuke pingutada, kuid tavaliselt ei lähe kaua kuni see tunne üle läheb ja kuni sari mingi hea episoodiga minu usalduse tagasi võidab. Cool
Nagu näha, siis erinevalt mitmetest fännidest, on minu hinnang sarja suhtes ajas paranenud ning ka lemmikepisoodid on seega valdavalt neljandast ja viiendast hooajast.
Kuigi võib öelda, et X-Files ei ole pääsenud veel minu lemmiksarjade hulka, siis olen jõudnud kindlale veendumusele, et juba ainuüksi meeldivate peategelaste ja huvitava "Arki" tõttu on sari igal juhul väärt seda, et kõik üheksa hooaega lõpuni vaadata.

Täiendavalt on minu jaoks väga huvitav teada saada kuidas mulle 6-9 hooaeg meeldima hakkab, sest paljude kriitikute hinnangul algas kuuendast hooajast allakäik, mis kulmineerus sarja nõrgima hooajaga. Kuna aga mulle on meeldinud just paljud hilisemad episoodid, siis ei välista, et minul sellist probleemi nii teravalt ei teki, aga elame näeme. Smile
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Reede Apr 21, 2017 1:30 pm    Teema: Vasta viitega

Salatoimikud on uuendatud 10-episoodiliseks 11. hooajaks. Ekraanile peaks jõudma 2017-2018 telehooajal. Allikas: http://tvline.com/2017/04/20/the-x-files-renewed-season-11-fox-10-episodes/
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Artzz
Auliige


Liitunud: 11 Jan 2007
Postitusi: 1295
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Apr 23, 2017 7:51 pm    Teema: Vasta viitega

Enterprise kirjutas:
Salatoimikud on uuendatud 10-episoodiliseks 11. hooajaks. Ekraanile peaks jõudma 2017-2018 telehooajal. Allikas: http://tvline.com/2017/04/20/the-x-files-renewed-season-11-fox-10-episodes/


Jäi just endale ka see uudis silma, kuid minust on juba ette jõutud Very Happy
Hea uudis igatahes! Ootan juba Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Mulder
Kadett


Liitunud: 1 Mai 2017
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Esm Mai 01, 2017 7:17 am    Teema: Vasta viitega

Ostas vanade hooaegade dvd-d kah müügil, peaks ehk ise kah uuesti üle vaatama Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Okt 10, 2017 6:40 pm    Teema: Vasta viitega

11. hooaja treiler.

Seejuures tuleb kahjuks märkida, et Gillian Andersoni sõnul jääb talle see hooaeg Scully rollis viimaseks. Sad
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group