Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 12:28 pm Teema: |
|
|
kinda booring 1000 aastat elada ju. Inimesed lasevad raudselt juba 500 aastal endale igavusest kuuli pähe |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 12:34 pm Teema: |
|
|
MC-PePe kirjutas: |
kinda booring 1000 aastat elada ju. Inimesed lasevad raudselt juba 500 aastal endale igavusest kuuli pähe |
Või ei võta enam seda rohtu. Ma eeldan, et seda tuleb regulaarselt võtta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 10:12 am Teema: |
|
|
Isegi kui see rohi hakkab toimima võib juhtuda aegadejooksul seda, et inimese keha hakkab selle vastu võitlema. _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Juul 26, 2005 10:25 am Teema: |
|
|
Aegade jooksul peaks ta selle just omaks võtma. Alguses hakkab võitlema sellega. Aga vähesekaupa manustades harjuks keha sellega ära. Sama värk on ka ju puuk*** haigustega. Nõrgestatud pisik süstitakse kehasse ja keha õpib sellega võitlema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Qujo-de'Naeba Kadett

|
Postitatud: Reede Juul 29, 2005 6:23 pm Teema: |
|
|
mina tahaksin elada võimalikult kaua kas isegi siis 200 aastaseks. see pole kindlasti igav, näha kuidas maa areneb ja kõik koos sellega. mõtle kui suur su IQ võib 1000 aasta pärast olla. hoopis teine maailmavaade oleks sul, näeksid asju hoopis teise nurga alt. lahe oleks.
VANANEMISEST niipalju et: toon ühe näite, kui teha yks pilt, skännida see arvutisse, printida see välja, on kvaliteet tunduvalt muutunud, ning kui seda teha oma 100 korda või enamgi - pole pilt ära tuntavgi. sama on kainimese rakkudega, rakke kopeeritakse pidevalt ja sama pidevalt vanad rakud surevad. aga lõpmata palju ei saa rakke kopeeida sest alati läheb midagi kaotsi ja tekivad vead, see on vananemine.
teate ju et rakud paljunevad pooldudes st jagunevad kaheks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Reede Juul 29, 2005 7:41 pm Teema: |
|
|
.hmm inimesel on pildi asemel dna mis on palju täpsem ja mida juba nii lihtsalt ei muuda.....vananemise põhjus on selles et vananedes hakkab inimkeha tootma järjest vähem uute rakkude loomiseks vajalikku ainet(mitte ei tule meelde mis selle nimi oli.)
ja selle põhjusel väheneb noorte rakkude tootmine mistõttu inimene vananeb...see ravim peakski põhinema sellelsamal ainel(ma nägin selle teemalist dokfilmi kunagi etv-st )
ja IQ-d ei määra sinu teadmised muideks...  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Qujo-de'Naeba Kadett

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 12:58 am Teema: |
|
|
hmm, kahtlane, sa väitsid vastu aga rääkisid ikkagi sama loo ära mis minagi mainisin. rakkudes ongi dna. et inimene areneks kopeeritakse uus dna lõik ning vana laguneb/hävib. ning lõpmatuseni ei saa dna-d toota kuna alg materjalgi vananeb- muutub puudulikumaks. pildiga oli näide sama efekt on.
mis muu IQ weel määrab kui teadmised, ning oskus neid siduda vajalikuga/kõigega. ja selle omandad ikka ju elatud ajal. sa ei sünni ju iq 100. lapse ja täiskasvanu iq pole võimalik võrreldagi ju.
brrrr.... rumal inimene. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 10:28 am Teema: |
|
|
IQ e loomulik intelligents (khm vabandan väljendi pärast aga ega sitast saia ei tee)...kui sa neid kahte sõna kokku ei oska viia siis pole mitte mina rumal..ja dna muutub siiski ainult pikaajaliselt ja mitte ühe olendi elu vältel... ...
PS: mis su IQ siis on tark mees...  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 11:08 am Teema: |
|
|
vanadus ei määra IQ ju... ma arvan ,et ma teeksin selles testis oma vanaisale ära |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 11:43 am Teema: |
|
|
vanadus ei määra IQ ju... ma arvan ,et ma teeksin selles testis oma vanaisale ära |
Aga see pole ka raudselt nii. See sõltub suurelt osalt loogilisest mõtlemisest. Ja testis on seda väga palju vaja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 11:47 am Teema: |
|
|
täpselt seesama mida ma ütlesin...  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 1:59 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Aga see pole ka raudselt nii. See sõltub suurelt osalt loogilisest mõtlemisest. Ja testis on seda väga palju vaja. |
Mõlemal teil õigus ju . IQ kohta võib vist õelda, et see on enamvähem konstante läbi elu... võib vist nii õelda, kui just inimesel midagi katastroofilist ei juhtu ja ta hullumajja ei panda... Aga samas, võibolla on vaimuhaigete IQ sama, mis oli neil enne haigestumist? Keegi teab midagi selle kohta õelda? _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Qujo-de'Naeba Kadett

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 5:05 pm Teema: |
|
|
ma ei rääkinud dna muutusest vaid sellest et - inimesel on kindel dna. ning seda kopeeritakse pidevalt (inimese kehas- tekib uus rakk vana dna põhjal).
tõin ju pildi kopeerimisega näite. efekt on sama.
mai saa aru kas sa oled loll või mängidki lolli.
iq on tõesti loomuli inteligents.... aga kui sa ikka koolis pole käinud siis sa ju loomulikust inteligentsis ruutvõrrandit ei lahenda.
krdi tumbad on siin foorumis.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 5:18 pm Teema: |
|
|
Qujo-de'Naeba kirjutas: |
iq on tõesti loomuli inteligents.... aga kui sa ikka koolis pole käinud siis sa ju loomulikust inteligentsis ruutvõrrandit ei lahenda.
Keegi sellekoha peal sulle vastu ei vaidle, aga kui inimese IQ on ikka 80, siis ta ei lahenda sul ruutvõrrandit isegi õppides mitte (olen näinud selliseid). _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 6:29 pm Teema: |
|
|
Qujo-de'Naeba kirjutas: |
Intelligents ikka .
Ja teeme nii, et me oleme kaasfoorumlaste vastu vähe viisakamad, eks ole. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 8:12 pm Teema: |
|
|
IQ test ei põhine sinu teadmistel ega ruutvõrranditel või mida iganes...
ja kuna öeldakse et targem annab järele ja kuna sina ilmselt jääd oma arusaamadele elu lõppuni kindlaks siis ela oma väikses maailmas rahulikult edasi...  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 9:32 pm Teema: |
|
|
IQ ei määra õieti midagi... targemad võivad isegi väga halbu skoore saada |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Laup Juul 30, 2005 11:13 pm Teema: |
|
|
Nii..vahepeal on seda teemat kõvasti arutletud Ma ei hakka kedagi praegu tsiteerima, sest läheks liiga pikaks terve jutt aga siis minu arvamused.
Loogilist mõtlemist annab treenida ja selle tulemusel võib selle IQ testi pärast treenimist veelgi paremini ära teha. Seoses sellega, et siin ühed teeksid praegu oma vanaisadele selles testi ära, on põhjuseks see, et vanad inimesed enam midagi eriliselt juurde ei õpi ega vaja erilist mõtlemist oma pensioni ajal. Noor inimene (näiteks teismeline õpilane) õpib ja õpib ning seega peab ta rohkem materjalile keskenduma ning loogiliselt mõtlema. Sellega tõstab ta pidevalt oma mõtlemise taset. Nii et asi on lihtsalt treeningus
See võrdlus DNA'ga ja 100 korda pildi scann/print on natukene ülepingutatud. Inimese DNA replikatsioon tema eluajal toimub palju tihedamini ja sellel ajal füüsiliselt tervel inimesel minu teada DNA ei muutu mitte muffigi Selleks siiski kuluvad mingi aasta sajad kui sedagi Aga see jutt, miks me vanameme, et uusi rakke toodetakse vähem jne on minu teda tõitsa õige
Selle jutule vastu väited ja kinnitused on rõõmuga oodatud  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Aug 29, 2005 6:59 pm Teema: |
|
|
Hmm, ma olen seda lugu kuulnud juba ammu
Mu klassivend ütles, et sellega oli 1 probleem, valgus väljust "torust" enne kui see sinna saadeti  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
|