Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kuidas hindate episoodi? |
10 |
|
35% |
[ 6 ] |
9 |
|
41% |
[ 7 ] |
8 |
|
23% |
[ 4 ] |
7 |
|
0% |
[ 0 ] |
6 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Kokku Hääli : 17 |
|
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 7:33 pm Teema: Lost - 1x06 "House of the Rising Sun" |
|
|
Episood on eetris teisipäeval, 8. novembril 2005 kell 20:30 Kanal 2-hes
Kõiki ¹okeerib see, kui Michael jõhkralt peksa saab, kuid rünnaku tegelikke korraldajaid teavad vaid Jin ja Sun, kes ei oska sõnagi inglise keelt. Tüli õhutab hädaliste laagri asukohavalik - kas peaksid nad jääma randa, kus neid on kergem märgata, või suunduma sisemaale värske vee varude juurde? Locke saab Charlie saladuse jälile.
 _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 9:37 pm Teema: |
|
|
Andsin 9 punkti.
Selline tavaline Lost'i osa. Locke nagu ikka minu lemmiktegelane ja oli huvitab natuke korealastest teada saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 9:40 pm Teema: |
|
|
10 punni. Hea osa. Aga küsimus, kuhu nüüd mõned tegelased kasudid. Booniet ei näinud ja tema õde.... A ja Claire polnud ka näha. (laps tõmbad vist jalad alt.) Korealasest vanamees on kahtlane tüüp. Ma arvan, et ta on võimeline mõne maha koksama. Kuna läks oma mõttetu kellapärast teisele kallale. Ega tal muud polnu ju teha kah. Inglise keelt ta ei osanud.
Kahtlane oli ka, et Locke jõuab igale poole ja teab kõigi kohta kõikke. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 9:44 pm Teema: |
|
|
Panin 9 punkti.
Lõpuks ometi võeti luubi alla korealased, seda olin ma ka varem oodanud, sest nad tundusid juba alguses üsnagi huvitavad. See, et Sun inglise keelt mõistis, mind isegi eriti ei ¹okeerinud, sest tema eelnevast ebalevast käitumisest võis järeldada, et ta vähemalt midagi mõistab, mis talle öeldakse. Tegelikult on natuke kahju ka, et ta inglise keelt räägib, sest muidu võib-olla oleks saanud põnevalt arendada umbkeelsuse teemat.
Üsna kahju oli temast siis, kui tal oli võimalus enne saatuslikku lendu põgeneda, aga ometi ei teinud seda, küllap ta nüüd kahetseb.
Jin on ka hästi näideldud... kas ta oli siis mingi palgamõrvar või?
Koobastesse kolimine ja sellega kaasnevad vaidlused olid ka hästi välja toodud. Mõlema poole argumendid olid ju tegelikult tugevad, sest ega nemad erinevalt vaatajast ju ei tea, et nad sealt nii ruttu minema ei pääse. Ise oleks igatahes ka koopasse kolinud, see pidev veetassimine oleks tõesti üks paras valu tagumikus.
Lemmikkohaks oli aga kindlalt see, kus Locke käskis Charliel üles vaadata. Selle sarja kohta natuke liiga cheesy, aga siiski väga vahva.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Nov 08, 2005 9:52 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Lemmikkohaks oli aga kindlalt see, kus Locke käskis Charliel üles vaadata. |
Ja just see sundis mind panema 10 punkti
Mõnes mõttes ma saan aru, miks inimesed "pettusid" Jackis. Jack ise ütles, et peab kokku hoidma ja nüüd kolib järsku ära.... Igatahes 10 punkti  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 1:34 pm Teema: |
|
|
Meeldis...Seni kõige rohkem. 10 punkti. Hea koht oli herilaste pesaga ja see kui Charlie ja Locke koos olid. Locke on selline lahe tegelane. Muheda olemisega ja juhuslikult teab ka palju küttimisest jms.t.
Charlie meeldib ka...kuna ise ka bassist
See on ka tema puhul üks hea näitaja, et ta loobuks narkost kitarri nimel, mida ta ka lõpuks tegi.
See oli natuke juhuslik, et lennuki saba kukkus täpselt eelmiste asukate haua kõrvale
Ja kui ma õigesti nägin siis see paks tüüp kuulas lõpus cd-pleierit?? Ja kui siis saaks seda ju väga edukalt kasutada raadiosaatja varuosadena + patareid-akud..
Aga võibolla nägin ka valesti...Tal ju nii palju juukseid peas et oli raske aru saada kas on klapid peas või mitte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 4:22 pm Teema: |
|
|
Huvitav, kuid keskpärane osa. Kõiki tegelasi arendati jällegi ilusti edasi, Charlie ja tema kitarr oli tõesti hea lisand. Episoodi lõpp oli ka nüüdseks juba Lostilik.
Aga misjaoks löödi kirvega pooleks käerauad? Kindlasti oleksid nad ka tulevikus kasulikuks osutunud.
Korealased on siiamaani nö saladuslik element. Eriti raske on aru saada naise tunnetest. Nähtavasti ta ei lepi, et ta abikaasa ta isa jaoks mõrvab (?), kuid sellegipoolest armastab ta teda. Aga mõelge, milline iroonia - ta loobus põgenemisest ja läks selle asemel lennukile, mis alla kukkus. Iga otsus võib osutuda saatuslikuks...
Ümardaks 8,5 jälle üheksaks. 9/10 seega. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 5:57 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Ja kui ma õigesti nägin siis see paks tüüp kuulas lõpus cd-pleierit?? Ja kui siis saaks seda ju väga edukalt kasutada raadiosaatja varuosadena + patareid-akud..
Aga võibolla nägin ka valesti...Tal ju nii palju juukseid peas et oli raske aru saada kas on klapid peas või mitte. |
jah,sa nägid õieti kuulas küll...ja seda näidati veel esimestes osades kah..kus ta pleierit kuulas  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 6:03 pm Teema: |
|
|
Locke on selline lahe tegelane. Muheda olemisega ja juhuslikult teab ka palju küttimisest jms.t.
|
Locke on tõesti väga asjalik tüüp,tema on mees,kes teab tõesti palju sellisest eluviisist ja kõike seda puudutavast toidu hankimine jne... temast on ka seal saarel väga palju abi ning ta annab ka teistele väga palju õpetlikke nõuandeid...arvan ka et tema on üks saarel olijatest,kellest on saare peal kõige rohkem kasu...
kusjuures talle vist meeldibki seal saarel olla  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryhkija Lipnik

|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 6:35 pm Teema: |
|
|
Panin 10. Osa oli huvitav ja juhtus palju põnevat. See, et Sun keelt tegelikult mõistis, üllatas mind esialgu üpriski.
Koopasse kolimine oli ka huvitav otsus Jacki poolt. Kuigi üsna etteaimatav. Ma ilmselt oleks ise ka nii teinud. Tundub, et Jack on saarelt pääsemise lootuse juba praegu maha matnud. Samas oli tema ka üks nendest, kellele piloot esimeses osas (vist) ütles üsnagi lootusetul häälel, et poisid, meie oleme tõega p*rses. St 1000 miili teelt väljas ja raadioside katkenud jne...
Lõpuks on kujunenud välja niiöelda kaks leeri. Rannainimesed ja koopainimesed ( ). Ma ise ootasin seda olukorda suht pikalt.
See on ka tema puhul üks hea näitaja, et ta loobuks narkost kitarri nimel, mida ta ka lõpuks tegi. |
Tahtejõud. See koht meeldis mulle ka.
Enterprise kirjutas: |
Jin on ka hästi näideldud... kas ta oli siis mingi palgamõrvar või? |
Kuller pigem. Palgamõrvariks ta poleks sobinud. Liiga vähe trenni ilmselt. Ja vaevalt, et naise isa oleks lasknud oma väimehel nii musta tööd teha.
MobY kirjutas: |
Kuna läks oma mõttetu kellapärast teisele kallale. |
See oli midagi rohkemat, kui kell  _________________ Tere. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Nov 09, 2005 9:42 pm Teema: |
|
|
suht hea osa oli.. andsin 9 punkti kümnest _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 10:09 am Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Aga misjaoks löödi kirvega pooleks käerauad? Kindlasti oleksid nad ka tulevikus kasulikuks osutunud.
|
Ma nüüd päris täpselt ei mäleta, aga võibolla sellepärast, et kellelgi polnud lihtsalt võtit. Eks Jinil tuleb oma uue pealesunnitud käevõruga lihtsalt ära harjuda, mis tal muud üle jääb.
Üldiselt oli selline tavaline (keskmiselt tugev) Losti osa, ei midagi erilist. Hooaja meeldejäävamate osade hulka kindlasti ei kuulu, aga millegi kallal norida ka ei ole. Sellepärast ka Losti jaoks keskmised punktid - 8. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 2:39 pm Teema: |
|
|
Võti oli selle iraaklase käes. Sayd oli nimi või midagi taolist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryhkija Lipnik

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 6:47 pm Teema: |
|
|
Minumeelest olid ainult käerauad. Põmst kui Kate enda käte ümbert need rauad lahti tegi, siis ilmselt kadus võti ära. Aga rauad jäid. Ja nüüd rakendati neid Jini peal. _________________ Tere. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 7:03 pm Teema: |
|
|
Panin sellele osale üheksa punkti, vastas täiesti minu ootustele.
Lõpuks ometi hakati siis meile tuvustama neid 'salapäraseid' korealaseid, kellega keegi õieti suhelnud ei olnud. Nende lugu enne reisi oli huvitavalt üles ehitatud ning on minu arust Kate'i mineviku järel hetkel kindlalt teisel kohal. Nende minevik tuli mulle kerge üllatusena, eeldasin, et nad on mingid rikkad korealsed, kes hoiavad kindlalt kinni muistsetest traditsioonidest, kuid päris nii see ei ole. Samuti ei osanud ma ette aiamata, et üks neist võib inglise keelt osata, kuid nagu Enterprise mainis, oleks ehk nende umbkeelsus veel põnevam olnud.
Locke'i ja Charlie jutuajamised olid ka päris hästi õnnestunud, nõustun eelkõnelejatega, et eriti hea oli see koht, kus Locke näitas Charlie'le tema kitarri asukohta ning sai seega temalt mõnuained kätte.
Sobiva elamispaiga vaidlusi ootasin ma juba päris esimestes episoodides ning nüüd need ka siis lõpuks tulid. Jack on loogiline inimene ja seega ma ei imestanudki väga, et ta valis mugavama elamiskoha kasuks, sellest hoolimata, et pääsemise võimalus on seal väiksem. Teiste suhtumine oli samuti mõistetav, sest võib tekkida küsimus: Kas kusagil metsas konutamine on üldse enam elamine kui mingit lootust pääsemiseks enam pole?
Siiski mina pooldaks Jacki seisukohta: "Peame tegema nii, et võimalikel päästjatel oleks ka veel midagi päästa". Tõepoolest, terava Päikese käes inimene kaua vastu ei pea.
Kokkuvõttes oli 1x06 kaasahaarav episood, mis lõi taas palju uusi viise sarja omapäraseks jätkamiseks.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Nov 10, 2005 9:50 pm Teema: |
|
|
Kuigi saaks ka nii teha, et ainult mingi väikene grupp istub rannas ja öösel teeb lõket. Ja niimoodi vahetustega. Nii saab kindlustada, et neid märgataks ja samas ollakse kindla joogivee läheduses ja paremas elupaigas. Neid on seal 47(46?) ja ei tohiks olla eriti raske paar korda nädalas öö rannas lõkkega veeta.
Aga üks - on metsas olemises see suur kuri koll  |
|
Tagasi üles |
|
 |
jaz Kapten

|
Postitatud: Reede Nov 11, 2005 1:09 pm Teema: |
|
|
Kuigi saaks ka nii teha, et ainult mingi väikene grupp istub rannas ja öösel teeb lõket. Ja niimoodi vahetustega. Nii saab kindlustada, et neid märgataks ja samas ollakse kindla joogivee läheduses ja paremas elupaigas. Neid on seal 47(46?) ja ei tohiks olla eriti raske paar korda nädalas öö rannas lõkkega veeta.
Aga üks - on metsas olemises see suur kuri koll  |
see on hea mõte..aga ei tea mix seda ei rakendatud samas ma ei usu et tegelikult seal mingi koll on.Samas aga tekib jälle kahtlus,et on seoses selle esimese osaga,kus lõpuks oli piloot puu otsas... aga rvan,et eks see tuleb hiljematse osades välja.  _________________ Lost |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 7:13 pm Teema: |
|
|
8 punkti. Jini ja Suni flashbackid olid päris head, aga osa ise ei olnud nii huvitav. Ei meeldinud eriti see jant, et kas elada rannal või koobastes. See aga meeldis, kuidas Locke kogu aeg Charlie järel käis ja tema sõltuvuse avastas. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|