Ulmefoorum.eu Ulmefoorum.eu
See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Lost - 1x20 "Do No Harm"

 
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kuidas hindate episoodi?
10
50%
 50%  [ 10 ]
9
30%
 30%  [ 6 ]
8
20%
 20%  [ 4 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
1
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 20

Autor Teade
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 6:03 pm    Teema: Lost - 1x20 "Do No Harm" Vasta viitega

Episood on eetris teisipäeval, 14. veebruaril 2005 kell 20:30 Kanal 2's

"Ära tee halba"
Jack tegeleb tõsiselt viga saanud Boone'iga, abiks Suni ravimtaimealased teadmised. Sayidil on Shannonile romantiline üllatus. Claire'il algab metsas ootamatult sünnitus, kuid Jacki pole abiks. Locke haihtub tekkinud kaoses metsa.


_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.


Viimati muutis seda Enterprise (Teis Okt 08, 2013 4:53 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
rincewind
Veteran


Liitunud: 12 Sept 2005
Postitusi: 559
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 7:24 pm    Teema: Vasta viitega

Panin 8 ära, sest olen seda osa näinud. Et mitte spoilerit teha, põhjendan hiljem (kui meeles on).
_________________
Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski-
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
jaz
Kapten


Liitunud: 28 Okt 2005
Postitusi: 145
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 9:07 pm    Teema: Vasta viitega

Panin 10 p.!
Tõeliselt huvitav osa järjekordselt!
Väga palju tegevust ühes osas nii, et pinget jätkub kuni osa lõpuni! Kuid kõige rohkem on kahju Shannonist, kes armatseb rahulikult kaugel eemal Sayidiga ja ei teagi, et Boone on väga raskelt viga saanud ning kui Shannon Sayidiga tagasi jõuab on Boone juba surnud. Shannonile tundsin kaasa Crying or Very sad .
Pinged kruvis ülesse ka Claire'i sünnitus, kuna Jack ise oli ametis Boone'i päästmisega, ei saanud ta Claire'ile sünnitusele appi minna ning saatis Kate'i. Ei kujuta ette mis tunne võib olla, kui sulle öeldakse paar juhtnööri ja mine ning võta laps vastu. Confused Suht imelik, aga Kate sai sellega hästi hakkama!
Samuti hakkasin juba jälle mõtlema, et nagu ikka suudab Jack kõiki saarel päästa ning vereülekandega päästab ka Boone'i, kui jahh seekord nii ei läinud, mis on tegelikult ka iseenesest mõistetav, sest asi läheks liiga ulmeliseks kui Jack muudkui kõiki päästab, keegi pidi lõpuks ohver olema ning seekord oli selleks Boone.
Osa oli minu arvates tõeliselt hea, üks paremaid minu arvates!
_________________
Lost
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
AlienX
Veteran


Liitunud: 17 Aug 2005
Postitusi: 975
Asukoht: Dimension Third Earth

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 9:10 pm    Teema: Vasta viitega

Päris kena spoiler. Ma prääga lülitan teleka magusalt kinni.'

Tegelt pole see sinu süü tõesti, sest tavaliselt kõik vaatavad Losti, aga ma lihtsalt sattusin.

Muide, mis Boonega juhtus? Unustasin eelmise osa maha magada. Embarassed

Keegi pani tähele seda eluvõtmis-uus elu asja. Et nagu Boone suri ja Claire laps sündis.
_________________
http://www.last.fm/user/Hauatagune/

http://raidoukuzunoha.wordpress.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
becks7
Admiral


Liitunud: 22 Jan 2005
Postitusi: 271
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 9:38 pm    Teema: Vasta viitega

Kahju, et Boone-iga nii juhtus Confused
_________________
...KeepB5AlivE...

"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
LightHellAngel
Kadett


Liitunud: 5 Veeb 2006
Postitusi: 13
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 9:42 pm    Teema: Vasta viitega

Noniih, suhteliselt hea osa oli. Alustades siis sellega, et tõesti Boone oli hinge vaakumas aga Shannon oli kuskil Sayidiga. Veel enam, Boone armastas teda ja see hetk, mil ta teda rohkem kui enam vajas, teda polnud, võttis nukraks. Shannonil on kuidagi ''lirvalik'' minevik siiski. Boone ei olnud minu meelest seda ära teeninud, aga eks oli vaja kedagi ohvriks. Kasvõi juba seepärast, et surm asendub sünniga.

Niisiis lõpuks nägime ka Clare'i sünnitust. Keset metsa, aga vähemasti polnud ta üksi mis mulle algul tundus tulevat. Kate sai tõesti hästi hakkama ja Jini ja Charlie rõõmutsemine sündinud lapse üle oli lausa vaimustav Smile Muideks vahepeal oli mul tunne, et kuskilt hüppavad need teised kah veel välja.

Jacki tegevus jättis soovida tegelikult, arvas, et ta suudab Boone päästa kuigi ta ise nägi, et see võimatu. Seest õõnsaks võttis koht kus ma sain aru (nagu ka teie), et Jack tahab Boone jala amputeerida - ja kuidas veel, kauba luugiga otsast ja vsjoo :/ Ma kartsin, et nii juhtubki, kuid Boone võttis sõna ja palus endal minna. Mind jäi vaid huvitama, mida ta tahtis Shannonile öelda, kuigi ma osaliselt juba aiman seda.

Aga edusamm oli ka see, et Jin ja Sun rääkisid üle pika aja. Samas ka Sawyer on endast liiga palju arvama hakanud. Ta võib ju kuum tüüp olla, kuid igaleühele ta kohe kindlasti ei meeldi.

Njah, see siiski ikka ei lähe, et Jack arvab nüüd Locke'i süüdi olevat Boone surmas ehk nüüdseks juba ''mõrvas'' Mingi kät¹ võib tulla tulevases episoodis, või tegelased kuulavad suu lahti Boone ja Locke'i avastust.. Õh.

10 punkti.
_________________
A question thats nagging answer, I let the dogs out!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Enterprise
one of a kind


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 3240
Asukoht: Terra Firma

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 9:46 pm    Teema: Vasta viitega

Panin 10 punkti.

Kogu seda episoodi ilmestas selline raske ja tume õhustik, mis loomulikult oli seotud Boone'i seisundi ja Claire'i keerulise sünnitusega. Boone'i surma oli 'tänu' spoileritele küll oodata, aga õnneks ei mõjutanud sellest teadmine eriti episoodi enda mõjukust.
Päris hästi oli kujutatud inimeste ¹okki ning seda, kuidas kõik nagu jobud vahtisid, kui Jackil abi vaja oli. Samas jäi jälle mulje, et Jackist üritati kangelast teha, kes mingi probleemi ees tagasi ei kohku. Sawyer andis oma alkoholivarud kuidagi väga kergesti ja ilma sarkastiliste kommentaarideta. Veidi karakterist mööda? Ja Suni toodud merisiilik oli ka hea idee, näitas veelkord tema teadmisi loodusest.
Boone'i vigastused tundusid siiski kuidagi ülepingutatuna, sellised lahtised suured haavad ja.... ei tea, endal pole küll lennukiga kaljult alla kukkumisega kogemusi, aga ikkagi tundus natuke imelik.
Stseen, kus Jack valmistus Boone'i jalga maha võtma, oli minu arvates seni Losti üks kõige pingelisemaid stseene üldse, tõepoolest hoidsin tugitooli käetugedest kinni ja istusin jäigalt natuke ettepoole kallutatult. Very Happy Ma ei teagi, kas kahjuks või õnneks tuli pingelõdvendus lõikega Jacki pulma.
Jacki abielu tuli ausalt öeldes üllatusena. Võib-olla on sellest varem räägitud, aga olen igatahes sel juhul unustanud. Miskipärast ei tundunud see kooselu aga eriti veenvana ja paistab, et ka Jack ise polnud tegelikult päris kindel, ka see 'südamest' tulnud kõne seal pulmas mõjus kuidagi... mm... võltsina.

Kui tavaliselt juhtub mingis sarjas mitu probleemi korraga (Boone'i surm, Claire'i sünnitus), siis see mulle eriti ei meeldi. Losti puhul on aga see kaval nõks, et asja saab saare kraesse ajada. Miski paneb ellujäänuid proovile.
Põhimõtteliselt oli Boone'i kaotamine üsna hea käik, sest tegu polnud päris peategelasega, kellest ilma jäämisega sari oluliselt kaotaks, aga teisalt oli ta juba piisavalt tuttav, et sellest mingi emotsioon tekiks. Ja pealegi, tõenäosusteooria järgi oli juba ammu aeg kellelgi otsad anda.
Lõpp oli samas jälle tüüpiline kli¹ee, kus ühe surmaga samaaegselt astub maailma uus kodanik. Kuigi see oli iseenesest osavalt filmitud, kasutades ainult muusikat ja mitte ühtegi rida dialoogi.

Lõpp oli igatahes ähvardav, ma loodan, et Jack nüüd Locke'i tapma minna ei kavatse, mingi isikliku kättemaksu pärast oma ebaõnnestumise eest.
_________________
Administraator

It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
TrekRanger
The One


Liitunud: 26 Nov 2004
Postitusi: 2135
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 9:48 pm    Teema: Vasta viitega

Panin 9 punkti.

Boone'i surmast oli tõesti kahju, kuid samas muutis see sarja veidi reaalsemaks ning näitas, et üksikul saarel võib kõike juhtuda ning varem või hiljem läheb mingi asi halvasti. See, kuidas Boone'i päästa üritati, oli hästi dramaatiline ja Jacki emotsioonid olid väga hästi välja toodud.

Claire'i sünnitamise kohta ütleks: lõpuks ometi, sest seda oleme pidanud ikka liialt kaua ootama. Very Happy
Isiklikult mulle see tema sünnitamise venitamine ei meeldinud, kuidagi kummaliseks läks. Hea, et see nüüdki lõpuni viidi.

Jacki eluloo jätkamine flashback'is jäi seekord kuidagi haledaks, ma oleks midagi huvitavamat oodanud, pigem segas see episoodi vaatamist. Asja oleks teinud huvitavamaks see, kui me oleks saanud teada, mis tema naisest siis sai või kas ta on temaga siiani abielus...
Selle eest lahutasin osalt ka punkti.

Üldkokkuvõttes oli väga põnev ja suhteliselt sügav osa, ootan huviga Jacki jahti Locke'i järele, kes tegelikult ju üldse toimunus otseselt süüdi ei olnud. Razz
_________________
Administraator

"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 10:03 pm    Teema: Vasta viitega

10 punkti
Ei hakka enam kordama, aga jah Boone oli juba üsna tuttav (pere)liige.
Claire arvas jah kenasti, et ta ei sünnita, lihtne enesepetmine...
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
casaya
Viitseadmiral


Liitunud: 29 Jan 2006
Postitusi: 217
Asukoht: Nõmme

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 10:06 pm    Teema: Vasta viitega

No nii. Seekord lihtsalt ei saa alla 10 punkti panna. See on siiani kõige parem osa, väljapaistev osa!

Osa oli väga dramaatiline. Claire hakkas siis sünnitama ja Jack hakkas koos Suniga Boone'i raskeid vigastusi ravima. Boone on üks mu lemmiktegelasi ja oli kurb vaadata, kuidas ta kannatas ja mida ta üle elas. Teisel pool saart hakkas Claire sünnitama ja see oli samuti väga emotsionaalne. Jin muutus veel sümpaatsemaks seal olles ja Charlie samuti. Osa oli algusest peale nukker ja nii see ka jäi.
Jacki flashbackid ei ole siiani just väga tugevad olnud, aga siin osas olid need tõesti liigutavad ning huvitavad. Eriti meeldis viimane flashback, kus Jack siis kahtluste kiuste abiellus ja see oli väga emotsionaalne hetk.
Osa kõige kurvem hetk oli siis, kui Boone suri. Ma ei häbene tunnistada, et mul tuli kurbuse- ja liigutusepisar silma. Ja uskuge - minu puhul juhtub see väga harva. Nii meeldis see osa, see oli nii võimas, kurb, dramaatiline, liigutav ja huvitav. Lost väärib igati kõiki neid uhkeid auhindu, mis see võitnud on.

Eriti kurb oli see, kui vahepeal dialoogi ei olnud. Siis nädati õnnelikku Claire'i oma lapsega ja kõigil oli tema pärast hea meel, isegi Sawyer ei olnud nii nagu tavaliselt. Siis näidati elutut Boone'i ja kuidas Sayid koos Shannoniga tagasi laagrisse saabus. Need olid võimsad stseenid.

1x20 "Do No Harm" on minu meelest hetkel Losti parim osa ja ma arvan, et see jääb ka mõneks ajaks nii.

GET LOST.
_________________
The devil is real. I know, I built his cage.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Olorin
Veteran


Liitunud: 4 Veeb 2005
Postitusi: 527
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 10:24 pm    Teema: Vasta viitega

8 punkti.

See ei tähenda, et osal midagi viga oleks. Aga kui võrrelda emotsioone, siis juba eelmises oli neid 2 punkti jagu rohkem...

Boone´i surmast: teda üritati nii kaua päästa, et oli raske uskuda, et ta tõesti sureb. Ampulteerimine oli muidugi väga põnev. Flashback selles kohas on parim, mida Lostis seni näinud. Nagu TV3 reklaamiaja valik filmide vahel. Smile Ma ei tundnud Boone`ile eriti kaasa, lihtsalt pole temast nii palju teada saanud, et ta kaotusest kahju oleks. See oli muidugi kõva pluss, et Jin ja Sun rääkima hakkasid. Osa üks parimaid kohti. Oli isegi hea, et Shannon ei näinud venna piinu ja surma.

Claire´i sünnitusest: nagu sünnitusstseen ikka, palju ähkimist ja puhkimist. Alguses pakkus pinget, et nii mitu asja korraga juhtub ja Jack ei jõua kõikjale, aga see pinge kadus ruttu. Meeldis hetk enne sündi, kui Jin naeratas ja kui nad pärast sündi Charliega kaelustasid seal üksteist. Jini naeratus oli just selle pärast tore, et mõlemad mehed higistasid liitrites ja nägid välja nagu minestaks kohe surmahirmust.

Lõpust: Shannonile teatamine oli isegi halvasti näidatud, aga need kohad arvatavasti ongi stsenaristidel ja näitlejatel need kõige raskemad. Sellepärast minnaksegi tihti "kergema vastupanu teed" ja näidatakse kaugelt ilma rääkimiseta seda stseeni. Sest on ju tõesti raske ette näha inimese käitumist, kui tema armas vend ja sõber suri ära. Aga see stseen, kus Jack ütles, et Boone mõrvati ja ta läheb Locke´i otsima, vot see oli juba tase. Locke ju valetas (minu arust ka põhjuseta!) ja kadus kohe peale Boone´i kohaletoomist, mis on väga kahtlane. Nüüd kujuneb olukord kindlasti põnevamaks. Ma ei usu, et Locke lihtsalt seletab ära: "No juhtus nii jah vist," ja Jack vastab, et a no pole midagi, eilne mure juba. See tähendab, et lugu hakkab arvatavasti selle konflikti ümber nüüd keerlema.
NB! Eelmises osa teemas sai nagu räägitud, et järgmises osas näeme, mis seal luugi sees oli. Säh sulle! Ei näinud luuki isegi. Smile


Viimati muutis seda Olorin (Teis Veeb 14, 2006 10:26 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Sigma
Veteran


Liitunud: 4 Okt 2005
Postitusi: 613

PostitusPostitatud: Teis Veeb 14, 2006 10:26 pm    Teema: Vasta viitega

9 punkti.

Kõik on juba ära öeldud - nii osa head kui ka halvad küljed. Lõpu Kate'i ja Jack'i vestlus tundus natuke liiga sunnitud (osa taheti ikka vägisi põneva koha pealt lõpetada). Sünnitus ja surm olid hästi tehtud, üks elu võeti ja teine anti. Flashbackid polnud seekord kõige huvitavamad. Kokku selline keskmine Lost'i osa.
_________________
Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Wendelh
Veteran


Liitunud: 19 Jan 2005
Postitusi: 633

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 3:30 pm    Teema: Vasta viitega

Surm versus elu. Jacki heroilisus oli selles episoodis täiesti võrdsetes kogustes - ühel hetkel on ta täielik kangelane, teisel maniakaalne ja pimestatud. Moment kui Sun Jacki pikalt vaatas ja siis lahkus, sest too tahtis Boone'i jala amputeerida, kuigi tegelikult enam midagi päästa ei olnud, jäi hästi meelde. Jack ise tuli rohkem pilvede pealt maa peale, ei ole ta nii õilis midagi.

Jin oli sunnitud Suniga rääkima. Hetkeks olin ma kindel, et ta lihtsalt krimpsutab nina ja jalutab minema, kuid siiski kõik laabus. Jin ja Charlie lihtsalt särasid kui laps käes oli, seda oli eriti tore vaadata. Kli¹eelik lõpp ka ei häirinud absoluutselt. Väga emotsionaalne oli hoopis. Boone'i kaotus jõudis just siis rohkem kohale, kui Shannon ta kohal nuttis.

Muusika mängib ja saadab meid, meie jälgedes sõitjaid ja neid, kes sõitsid me ees...

9/10.
_________________
To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Luury
Veteran


Liitunud: 3 Dets 2004
Postitusi: 825
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 3:34 pm    Teema: Vasta viitega

Seni parim osa seni olnutest.
Nägin siis teist korda oma lemmiktegelase surma Crying or Very sad
Üldiselt oli kõik hea. Mõnus kuidas Charlie ja Jin särasid ja see milline Sawyer i nägu oli kui rannal oldi.
Oanen 10 ounkti.
Kas keegi teab mis lugu seal lõpus oli? Mingi Lost i omalooming? Ja see lugu ka mis oli siis kui Hurley l klapid peas oli ja pleierist kuulas aga siis said patakad tühjaks?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
MobY
Laevastikuadmiral


Liitunud: 13 Juun 2005
Postitusi: 329

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 5:48 pm    Teema: Vasta viitega

Kõik on eespool ära öeldud. 10 punkti. Kuulub kindlasti lemmikute hulka. Boone oli hea tegelane.

Kui Clairil sündis laps, siis ta oli täiesti puhas. Tavaliselt on ju ikka ligaga koos ja karjub ka täiest kõrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jaz
Kapten


Liitunud: 28 Okt 2005
Postitusi: 145
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 8:56 pm    Teema: Vasta viitega

AlienX kirjutas:
Päris kena spoiler. Ma prääga lülitan teleka magusalt kinni.'

Tegelt pole see sinu süü tõesti, sest tavaliselt kõik vaatavad Losti, aga ma lihtsalt sattusin.

Muide, mis Boonega juhtus? Unustasin eelmise osa maha magada. Embarassed

Keegi pani tähele seda eluvõtmis-uus elu asja. Et nagu Boone suri ja Claire laps sündis.


Locke leidis allakukkunud lennuki saarelt, kuid see oli kukkunud kuhugi kaljudesse või puudesse, ma täpselt seda ei mäleta ja ta saatis Boone'i sinna ülesse lennukisse, sest ta on kergem ja et äkki leiab sealt midagi kasulikku! Ja Boone leidiski, seal oli täiesti töökorras raadio ning sai ka juba ühendust, kuid lennuk kaotas tasakaalu ja kukkus sealt kalju pealt alla ning Boone sai väga tõsiselt viga! Selle tagajärjel ta lõpuks surigi! Crying or Very sad Muide lennuk oli täis kokaiini!
_________________
Lost
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
FLT
Auliige


Liitunud: 13 Jan 2005
Postitusi: 1548
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 15, 2006 9:12 pm    Teema: Vasta viitega

Locke-il olid liikumisprobleemid ka veel.
_________________
In the name of everything still holy to us
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
vicebarbar
Veteran


Liitunud: 28 Veeb 2005
Postitusi: 678
Asukoht: Nõmme, Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 16, 2006 7:35 pm    Teema: Vasta viitega

Just siis kui kedagi pole, just siis on vaja sünnitama hakata...
panin kaheksa punkti
_________________
Trust me, Im a Jedi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Ulmefoorum.eu -> Ulmesarjad Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Space Pilot 3K template by Jakob Persson.
Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group