Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Luury Veteran
|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 4:50 pm Teema: Jumanji |
|
|
http://www.imdb.com/title/tt0113497/
Väga hea film mida olen näinud üle pika aja. Palju naljakaid kohti(ahv külmkapis, ahvid pumppüssiga lasevad politseil vilkurid maha), head näitlejad, väga hea idee. 9.5/10
Kas keegi vaatas ka eile? mis mõtted, arvamused? |
|
Tagasi üles |
|
|
Sigma Veteran
|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 5:07 pm Teema: |
|
|
Mäletan, et oma 10 aastat tagasi vaatasin (siis kui välja tuli), kuid mingit erilist muljet ei jätnud. Samas ka midagi väga halba polnud, päris vaadatav. Ühesõnaga selline hall mass. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
AlienX Veteran
Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
|
FLT Auliige
|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 8:07 pm Teema: |
|
|
Donno, mulle see film eriti ei meeldinud...
Muidu idee on hea, aga ei oska õelda mis häiris. Muidu naljakas oli küll _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
|
MobY Laevastikuadmiral
|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 8:40 pm Teema: |
|
|
Ise olen 2 korda näinud. Annan 10. esimene kord oli parem vaadata. Mõnusalt humoorikas ja põnev. Ahvid olid eriti head ja ment samuti, kes oma autot taga otsis ja lõpuks ilma jäi "fine, take it". Kunagi tuli kuskilt selle taoline animatsioon kah. Kus ühtedele hakkas see mäng meeldima. |
|
Tagasi üles |
|
|
Enterprise one of a kind
|
Postitatud: Püh Märts 05, 2006 9:49 pm Teema: |
|
|
Sellest ajast, kui mina viimati seda filmi nägin, on palju vett merre voolanud, aga erilist vaimustust see minus ei äratanud, nii palju mäletan küll.
Paremini on meeles sellel filmil põhinev multikas, mida küll põnevusega jälgitud sai. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
|
Luury Veteran
|
Postitatud: Esm Märts 06, 2006 1:10 pm Teema: |
|
|
Vaatasin reklaami ajal Cartoon i ja oh imet! reklaam ühele filmile kus poli ka lauamäng ja samuti toimusid asjad, mida kaardi pealt lugesid. Rootsikeeleses jutus mainiti ka Jumanji t. Ise veel Rootsi keelt nii hästi ei jaga et täiesti aru oleks saanud aga midagi oli juttu uuest filmist( loogiline). Nimi ei jäänud ainult meelde. Oleks huvitav vaadata, mida tehti. |
|
Tagasi üles |
|
|
Olorin Veteran
|
Postitatud: Esm Märts 06, 2006 3:26 pm Teema: |
|
|
Kunagi ammu nähtud ja mõni kord veel ka pärast seda. Idee oli väga hea, aga ei kuulu lemmikfilmide hulka. Paar päeva tagasi näidati jälle ja siis ma pidasin arvuti taga istumist paremaks. Praegu 7/10, kui ma esimene kord nägin 9-10/10. |
|
Tagasi üles |
|
|
velz83 Veteran
|
Postitatud: Esm Märts 06, 2006 3:56 pm Teema: |
|
|
Kunagi kui muru oli veel rohelisem ja taevas sinisem, sai see linateos üle kaetud, aga erilist vaimustust ei tekitanud küll. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
|
Wendelh Veteran
|
Postitatud: Esm Märts 06, 2006 5:39 pm Teema: |
|
|
Võib-olla selline keskmisest südamlikum Ameerika film. Williams on tõepoolest hea näitleja, kuid antud linateoses ei saanud ta just väga särada. Kirsten Dunsti näitlejaannet seevastu imetlen ma juba ammu - minu jaoks on justnimelt tema parimad rollid tehtud lapsnäitlejana (nt "Interview with the Vampire").
Äkki 8/10 või midagi sarnast. Viimati nägin seda umbkaudu aasta tagasi, nii et muljed pole kõige värskemad. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
|
Binx Kadett
|
Postitatud: Laup Okt 14, 2006 8:37 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Vaatasin reklaami ajal Cartoon i ja oh imet! reklaam ühele filmile kus poli ka lauamäng ja samuti toimusid asjad, mida kaardi pealt lugesid. Rootsikeeleses jutus mainiti ka Jumanji t. Ise veel Rootsi keelt nii hästi ei jaga et täiesti aru oleks saanud aga midagi oli juttu uuest filmist( loogiline). Nimi ei jäänud ainult meelde. Oleks huvitav vaadata, mida tehti. |
Zathura oli vist selle nimi.
Ei tea, Jumanji oli ikka parem. See teine on sama sisuga, ainult teisel ajal põhimõtteliselt.
Kunagi oli see isegi üks mu lemmikfilme. |
|
Tagasi üles |
|
|
|