Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 2:27 pm Teema: Avataride galerii |
|
|
Kuna juba mõned inimesed on vihjanud, et meie avataride galerii on tühi, siis ma otsustasin kõigi kasutajate käest küsida sellise küsimuse:
Millised avatarid sobiksid teie arust galeriisse?
Mõtlen sellega, et kas te tahate näha seal kosmoselaevade piltte, tegelasi erinevatest filmidest ja sarjadest või hoopis midagi muud...?
Palun avaldage oma arvamust.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 2:34 pm Teema: |
|
|
Hehe, vaat mina olen selline tagurlane, kellele ei meeldi, kui midagi on valmiskujul ette tehtud - ikka pean selle avatari endale ise kuidagi nokitsema, tuleb see siis milline tuleb.
Aga isiklikest eelistustest - mida enam trekiteemalisi avatare, seda enam silm särama läheb
Aga see on muidugi minu isiklik probleem, kuulame parem ära, mida teised välja käivad  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 2:59 pm Teema: |
|
|
Absoluutselt kõik mis seondub ulmega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 3:46 pm Teema: |
|
|
Ka mina leian, et avatare ei kasutaks nii kui nii peaaegu mitte keegi, aga eks paistab, mida inimesed arvavad.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Dets 13, 2004 4:10 pm Teema: |
|
|
Ma arvan et see tasuks end siis 2ra kui hakkaks tegema suuremal kujul mingit reklaami et tuleb palju igasugu uusi kasutajaid ja siis k6igil pole oskust otsida endale seda netist seega...
Kuid jah ma arvan ka et oleks asi originaalsem siis las igayks nokitseb omale ise... pigem v6iks olle kuskil avataride juures m6ned viidad kust leida v6iks neid asju  _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 12:06 am Teema: |
|
|
Kaotasin ajutiselt avataride galerii, seniks kuni oleme siin otsusele jõudnud.
Ma arvan, et see tekitas liigset segadust.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
unfake Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 4:00 pm Teema: |
|
|
jah ma arvan samuti et see hea idee oli et 2ra kaotada... kuid ... siiski v6iks panna vb sinna KKK alla m6ningad viited kust saaks ulmeteemalisi avatare v6i nuh mingi soovitus kasv6i sest t6epoolest paljud ei oska surfata ju  _________________ fiction is better than reality |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 4:11 pm Teema: |
|
|
@kõigile kes ei oska surfata...
SIIT saab otsida
Parem klõps pildile ja "Save picture as..." valid koha, siis lähed profiili alla, uploadid avatari oma arvutist ja ongi olemas. !!!!!!
Avataride suurusel on piirangud!!!! vist oli 100x100 pikslit ja **Kb. Tõesti ei mäleta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Reede Dets 17, 2004 4:44 pm Teema: |
|
|
100x100 on täpselt õige ning suurus peab meil jääma alla 50kb.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 8:15 pm Teema: |
|
|
Babylo5 kohta võiks olla paar tükki  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2005 9:42 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
Babylo5 kohta võiks olla paar tükki  |
Täitsa olemas juu . Vaata natuke ringi, või mõtled, et veel võiks olla? |