Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 2:35 pm Teema: RIP Ulmefoorum |
|
|
Kas mulle ainult tundub või on see foorum välja surnud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
suzlik Leitnant

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 4:07 pm Teema: |
|
|
suht,
palju neid liikmeid siin ikka käib sees regulaarselt...? |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 4:40 pm Teema: |
|
|
Meil on tegelikult alati selliseid perioode olnud, kus foorumis käib suhteliselt vähe inimesi ja postitajaid on veel vähem, kuid samas mingi elu siin ikka toimub ja foorum ise ei kao kusagile ning on lugemiseks ja uurimiseks pidevalt avatud.
Minu arust tuleks asja pigem nii võtta, et see koht siin on arutamiseks alati olemas ning kui luuakse mingi huvitav teema, siis kindlasti tulevad ka mõningad vastused ja väike arutelu.
Tuleb tõdeda, et praegune olukord ei ole maailmas ka väga viljakas erinevate ulmesarjade ja filmide seisukohast. Nüüd on paar uut filmi tulnud, kuid kuna ma pole isiklikult neid veel vaadanud, siis pole ka vastavaid teemasid teha saanud.
Rohkem positiivset mõtlemist, parem poolsurnud foorum kui üldse mitte midagi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 6:21 pm Teema: |
|
|
hirmutate siin... ma juba teema pealkirjast vaatasin, et ongi kõik või?! Mitte ei tahaks, et nii läheks. Olen ka viimasel ajal jala gaasipedaali pealt ära võtnud, kuid käin ikka iga päev korra vaatamas, kas on midagi uut tekkinud juhuslikult või mitte. Igatahes, paneme aga edasi ja praegu on ka uutel sarjadel paus veebruari kuuni, nii et midagi tarka öelda ei olegi... vähemalt nende kohta.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 7:44 pm Teema: |
|
|
Neh, mina ehmatasin ka, et nüüd on jokk... .
Olen kogu aeg foorumil silma peal hoidnud. Kahjuks on viimasel ajal filmid ja raamatud unarusse jäänud, see tõttu ei oska näiteks ka SG Atlantise viimase hooaja episoodide kohta sõna võtta.
Nüüd pean aastavahetusel siiski nii palju aega näpistama, et ära vaadata nõuka ajal üks vähestest levis onud "lääne" ulmekatest - Hangar 18.
http://www.imdb.com/title/tt0080836/
(Loodan et ei riku ära oma nostalgilisi mälestusi).
Nii et elame veel. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 8:18 pm Teema: |
|
|
Vabandan hirmutamise eest. Tuleb tõesti tunnistada, et ulmet on praegu vähe teles ja olen ise ka üpris valiv.
Viimati muutis seda SinkaVonka (Esm Juun 08, 2009 10:12 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 28, 2008 11:58 pm Teema: |
|
|
Ma ka esiotsa mõtlesin selle teema pealkirja lugedes, et nüüd on Ulmefoorumiga kõik. Seda küll ei tahaks. Olgugi, et siin on väga vaikne viimasel ajal olnud, viskan ma ikka sellele foorumile aegajalt pilgu peale.
Ütleme nii, et foorum pole surnud, vaid on jõudnud küpsesse keskikka. Mis aga ei tähenda, et see ei võiks soodsate tingimuste korral uuestisündi läbi teha  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ades Lipnik

|
Postitatud: Esm Dets 29, 2008 12:44 pm Teema: |
|
|
Foorum on igati asjalik. Enamuse oma parimatest filmielamustest olen saanud just tänu sellele, et siin foorumis on häid soovitusi mida välja kaevata Ka ei lööda kohe nina rulli, kui minu sugune ingliskeele võhik lolle küsimusi esitab
Pikka iga foorumile. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Teis Dets 30, 2008 2:26 pm Teema: |
|
|
Ma käin ka keskmiselt 6x nädalas foorumilt läbi ja kui midagi uut ja huvitavat on siis kindlasti rahvas räägib kaasa ja arutelu sünnib. Tähtis et see käimine ja lugemine ära ei kaoks. _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Leib.ja.vein Nooremleitnant

|
Postitatud: Teis Dets 30, 2008 4:53 pm Teema: |
|
|
Käin siin tihti vaatamas mis toimub. Ma olen siit päris palju head informatsiooni leidnud sarjade või filmide kohta.
Üritan rohkem postitada ja elu sisse tuua viimasel ajal.. ei tahaks, et see tore foorum ära kaoks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
LiveForThis Leitnant

|
Postitatud: Kolm Dets 31, 2008 11:40 pm Teema: |
|
|
Paaripäevaste vahedega ikka külastan ja saab nii seriaalide,filmide kui ka mängude teemades osa võetud.
Võiks jah rohkem liitujaid värvata.
Ei tahaks et see siin nüüd manalateele ka läheks. _________________ http://liveforthis90.blogspot.com/
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 28, 2009 12:57 pm Teema: |
|
|
Mul on see asi, et võrreldes eelmise aastaga olen ma elukohta muutnud, nüüd pole uues kohas aega ega netti... Töö juures ei tohi kah niisama netis surfata, seega ongi ainus aeg, mil saan siin käia, vabad päevad.
Lootust on, et järgmine aasta asi paraneb ning saan uuesti aktiivseks liikmeks hakata, see aasta aga see arvatavasti ei juhtu... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 08, 2009 9:20 pm Teema: |
|
|
Ei kao UF kuhugi. Tõmbab hinge lihtsalt.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

|
Postitatud: Teis Veeb 10, 2009 9:09 pm Teema: |
|
|
Ei kao jah kuhugi, aga see puhkamise jutt on ka imelik - u 3. aastat juba tõmbab hinge . _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Märts 20, 2009 9:47 pm Teema: |
|
|
Nii, ma nüüd saan rohkem netist olla, see tähendab ka seda, et on lootust hakata ka siin rohkem ära tegema. Olen lasknud enda hallatavates foorumitest asja täiesti käest ära, kavatsen selle vea parandada
Hetkel on veel pingelised ajad, aprill näitab mis edasi saab, aga põhimõtteliselt on see aeg möödas, mil ma olin täiesti eemal. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 24, 2009 4:17 pm Teema: |
|
|
Ma loodan, et SGU elavdab natuke seda foorumit, sest praegu on ikka hämmastavalt vaikne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MobY Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Nelj Okt 01, 2009 11:19 pm Teema: |
|
|
Terekest ulmefoorumlased.
Vaatan et siin on vaiksem kui surnuaial. Minu viimasest postist on möödas vist kolm aastat ning olen ma oma tee uuesti siia leidnud. Selle aja jooksul olen ma gümnaasiumi lõpetanud ja käin nüüd ülikoolis. Nii..siis on teil 1 nägu juures kes postitamas. Lugesin SG Briefing Roomi, kus mõned kurtsid vähese aktiivsuse üle. SGU'd hakkan ma kindlasti vaatama ja postitan ka mujale, mida olen lähiajal vaadanud(SG-1, SGA, filmid etc).
Väike nurin nüüd adminite aadressile. Selleks et profiili alt andmeid muuta tuleb vahetada ka parooli, sest vastasel juhul keeldub tegutsemast. Peale selle läks mul kasutaja lukku kui üritasin parooli uuesti vanaks tagasi muuta.
Täna vast ei viitsi sarja/filmide teemadel arutleda. Uni kisub peale . Jätkan mõni teine päev.
Enterprise kirjutas: |
MobY ja Shadow paistavad olevat võõrutusravil käinud.  |
Ma ei tea kuidas Shadowiga lood on aga mulle ei mõignud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

|
Postitatud: Reede Okt 02, 2009 5:02 pm Teema: |
|
|
Uusi kasutajaid on kolme aasta jooksul juurde tulnud päris kindlasti üle ühe, aga need postitavad ka oma arvamuse igale poole ära ja kuna üldisemat arutelu pole, siis satuvad nemad ka koos ülejäänud foorumiga koomasse. Aga teadupärast on koomast ikka välja tuldud! _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|