Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Teis Juun 14, 2005 9:19 am Teema: Väljasurnud? |
|
|
Kas foorum on väljasurnud?..viimased paar kolm päeva olen ma ainuke postitaja...  _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Juun 14, 2005 9:28 am Teema: |
|
|
Oh ei, miks sa nii arvad? Üldsegi mitte.
Ja muuseas, selle jaoks on ka teema "Surnud punkt" .
Nagu seal sai seletatud, tuleb vaiksemaid punkte alati ette ja minu arvamuse järgi pole me praegu küll mitte ühes neist. Foorum kasvab ja areneb, viimasel ajal on liitunud palju uusi kasutajaid. Kui sa isegi ehmud vahel ära - ei meeldi nö spotlight ehk moment kui sa leiad, et sa oled ainus postitaja - siis vana kogemus ütleb, et uuesti käiku võetud teemad leiavad kindlasti järgmiste päevade jooksul vastukaja.
Teemasid on meil palju ja nad on mitmekülgsed - juttu jätkub. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Juun 14, 2005 11:22 am Teema: |
|
|
Kui ma aega saan, siis ikka vaatan... KGFoorum on väljasurnud  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:28 pm Teema: |
|
|
Uus aasta on väga hästi alanud. Nii elus, kui viimasel paaril päeval, ei ole UF vist kunagi varem olnud.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:33 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Uus aasta on väga hästi alanud. Nii elus, kui viimasel paaril päeval, ei ole UF vist kunagi varem olnud.  |
Mulle meeldib ka kohe täitsa siin - ja üldse mitte vähe pärist palju uut ja huvitavat saab kohe teada, mille kohta ennem lihtsalt ei olnud viitsimist või aega järele uurida. Loodan, et see nii jääb ka  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:41 pm Teema: |
|
|
Uus aasta on väga hästi alanud. Nii elus, kui viimasel paaril päeval, ei ole UF vist kunagi varem olnud.  |
Vaevalt see nüüd igapäev olema hakkab, kuid jah, ikka tunduvalt elavam tundub. Ja see on ka muidugi tore.
 _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 9:00 pm Teema: |
|
|
Vilunud pessimistina arvan, et ega see nii ei jää. Muidugi olen rõõmus kui eksin. ( See on pessimismi parim külg - kunagi pole halbu üllatusi. ) _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 11:07 pm Teema: |
|
|
rincewind kirjutas: |
Vilunud pessimistina arvan, et ega see nii ei jää. Muidugi olen rõõmus kui eksin. ( See on pessimismi parim külg - kunagi pole halbu üllatusi. ) |
Ju lähitulevik (paar nädalat) näitab... Alguses on küll niiet, et loed kõike ja postitad igale poole, aga lõpuks on ikka niiet, pole kusagile enam postitada ja hakkad üha vähem vaatama
Ma viimased paar kuud olen ainult lugenud ja aegajalt mõnes kohas sõna võtnud. SG1 ja SGA episoodide teemasid teen küll, varsti tuleb BSG ka tagsi ja hakkan seal edasi läbustama . Aa Heroes ka ju  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 8:57 pm Teema: |
|
|
Vilunud pessimistina arvan, et ega see nii ei jää. |
Paistab nii. Täna on olnud kohutavalt vaikne päev.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 9:20 pm Teema: |
|
|
Vilunud pessimistina arvan, et ega see nii ei jää. |
Paistab nii. Täna on olnud kohutavalt vaikne päev.  |
See on köömes võrreldes sellega, mis aasta tagasi oli.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 9:50 pm Teema: |
|
|
Reede - inimesed on päeval tööl, hiljeml puhkavad ja õhtul tähistavad nädalavahetust
Pole mõtet muretseda, kui siin üks või teine päev vaiksem on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Elanus Lipnik

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 10:16 pm Teema: |
|
|
Kuidas tuleks antud olukorda defineerida? Kas väljasurnud on siis, kui inimesed ei postita, või väljasurnud on siis, kui inimesed ei loe? Ise arvan, et foorum on välja surnud alles siis, kui kedagi ei huvita enam ka, mida siin kirjutatakse. Mind väga huvitab.., lihtsalt vähe kirjutan  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 10:30 pm Teema: |
|
|
Eks see ole ka muidugi õige, jah. Väljasuremist meil veel tõenäoliselt esialgu karta ei tule. Lihtsalt täna torkas see vaikus mulle millegipärast eriti silma. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 10:06 am Teema: |
|
|
Jah, eks see ajafaktor mängib ka siin tähtsat rolli. Aasta alguses oli ju koolivaheg ja mõnel ka ehk puhkused, nii et oli veits rohkem aega siin olla. Aga nüüd on jälle see argielu suure hooga käima läinud ja enam nii tihti siia ei satuta.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 4:56 pm Teema: |
|
|
Foorumi ajutiseks elavnemiseks pole palju vaja. Piisab ühest uuest kasutajast, kes hakkab talle huvipakkuvaid teemasid "läbi postitama" kloppides tolmu üles ka juba unarusse vajunud teemadelt. Varsti kaob uudsuseihalus ära ning rahunevad ka teised, kes uustulnuka kiiluvees siputama hakkasid. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 8:02 pm Teema: |
|
|
Foorumi ajutiseks elavnemiseks pole palju vaja. Piisab ühest uuest kasutajast, kes hakkab talle huvipakkuvaid teemasid "läbi postitama" kloppides tolmu üles ka juba unarusse vajunud teemadelt. Varsti kaob uudsuseihalus ära ning rahunevad ka teised, kes uustulnuka kiiluvees siputama hakkasid. |
Sa panid kohe naelapea pihta. Tuttav tunne tekkis kohe, aga usun, et uudsus nüüd küll siit kuhugi ei kao ja püüan ikka asjadega kursis olla ja ka uut välja pakkuda.  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 4:45 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Foorumi ajutiseks elavnemiseks pole palju vaja. Piisab ühest uuest kasutajast, kes hakkab talle huvipakkuvaid teemasid "läbi postitama" kloppides tolmu üles ka juba unarusse vajunud teemadelt. Varsti kaob uudsuseihalus ära ning rahunevad ka teised, kes uustulnuka kiiluvees siputama hakkasid. |
Sa panid kohe naelapea pihta. Tuttav tunne tekkis kohe, aga usun, et uudsus nüüd küll siit kuhugi ei kao ja püüan ikka asjadega kursis olla ja ka uut välja pakkuda.  |
täpselt nii...mina käin foorumis umbes nädala tagant ja vaatan, kas midagi huvitavat on...või siis käin postkastis ja uurin, kas ulmefoorumis mingis teemas ei ole uut postitust...kui on siis ma olen hetke pärast siin ja loen ka teised teemad läbi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 1:40 pm Teema: |
|
|
selleks et foorum ei oleks surnud, võiks teha mingisuguse ulmefoorumi bänneri ja panna teistesse foorumitesse signatuuriks... ma arvan et see tooks nii mõnegi huvilise veel juurde! _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Zinera Leitnant

|