Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 6:48 pm Teema: Kuidas sattusid Ulmefoorumisse? |
|
|
Räägime siis nüüd sellest, kuidas rahvas meie toreda ja sõbraliku foorumi üles leidnud on ja sellest, mis motiveeris teid registreeruma.
Kas tulite üle Ulmeparadiisi-nimelisest foorumist peale selle sulgemist, leidsite ise juhuslikult, sõber soovitas või nägite kuskil reklaami? Ühesõnaga, kuidas iganes, oleks huvitav kuulda.
Nagu enamik kindlasti teavad, oleme mina ja TrekRanger foorumi loojad, nii et meil pole siin just palju öelda , aga seda mainiks küll, et motiveeris meid Ulmefoorumit looma vastava lehekülje puudumine eesti internetimaastikul. Oli küll küllaldaselt fantaasiafoorume, kuid mitte ühtegi, mis käsitleks peaasjalikult just sci-fi osa ja filme. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 7:09 pm Teema: |
|
|
Mina täpselt ei mäletagi aga arvatavasti netist kusagilt sattusin. Vist midagi otsides. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 7:29 pm Teema: |
|
|
keegi vist reklaamis seda digitala foorumis ja sealt ma tulingi... _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 7:30 pm Teema: |
|
|
Midagi otsisin minagi. Mingi... mingi... mis see nüüd oli... mingi film või midagi. Igatahes siit sain vajaliku ja siis ka registreerusin .
Oleks nüüd selline põnev lugu jutustada nagu dragon.ee leidmisel kui ma lihtsalt katsetasin, kas selline lehekülg üldse olemas on ... Suurem asi drägonlane pole aga minust kunagi saanud. Täierinnaline UFlane (?) hoopis . _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TaaviK Kadett

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 10:03 pm Teema: |
|
|
Sama siin, esialgu olin väga skeptiline selle foorumi suhtes, aga "hirmud" olid asjatud Foorum on väga hea  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 10:49 pm Teema: |
|
|
Siis, kui see Babylon5 hullus mul oli otsisn netist midagi vist ja leidsin selle foorumi  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 10:49 pm Teema: |
|
|
as am i _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Reede Aug 05, 2005 9:11 am Teema: |
|
|
Me too! Tundub, et see reklaam seal läks täiega asja ette. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Laup Aug 06, 2005 11:20 am Teema: |
|
|
Vaatasin oma esimest posti ja isegi siis ei oska õigesti öelda kuidas siia satusin. Arvatavasti otsisin ST ja SG kohta eesti lehtedelt infi ja maandusin siin  _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Laup Aug 06, 2005 3:48 pm Teema: |
|
|
panin neti otsingusse star trek. Ja sattusingi siia lehele.. miski sundis mind siia regama, kuna see foorum on täiega põnevusi täis... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Laup Aug 06, 2005 6:32 pm Teema: |
|
|
Tre,
Mina sattusin siia relvaähvardusel..aga ma ei mäleta kelle, sest ma panin sellepeale pildi kasti. Ja kui uuesti silmad lahti tegin oli mind siia toodud.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
eva Kadett

|
Postitatud: Püh Aug 07, 2005 1:01 pm Teema: |
|
|
Täiesti juhuslikult - otsisin netist midagi Treki kohta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shadow Kontradmiral

Liitunud: 26 Nov 2004 Postitusi: 194 Asukoht: Tallinn ja lähiümbrus
|
Postitatud: Püh Aug 07, 2005 1:13 pm Teema: |
|
|
Minuga muidugi midagi nii jõulist ei tehtud, et oleks kohe relvaga ähvardatud ja uimaseks löödud aga ma juba ammuilma välismaiseid trekifoorumeid loen ja nõnda siis ühel hetkel tekkis sportlik huvi, et tea, kas meil Eestis kah midagi sellist olla võiks - ja nii ma selle foorumi peale läbi otsingu sattusingi. Ja nii see läks  _________________ Hallucinations cant harm us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Püh Aug 07, 2005 6:34 pm Teema: |
|
|
Ikkagi näha, et rohkem on treki fänne vastanud.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 9:13 pm Teema: |
|
|
Pole kaua siin viibinud. Nüüd tekkis üks küsimus: Kas ma olen mingi moderaator siin või? |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 9:16 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Pole kaua siin viibinud. Nüüd tekkis üks küsimus: Kas ma olen mingi moderaator siin või? |
Kunagi olid, aga siis loobusid ametikohast.
Foorum on aga nii seatud, et positsiooni ei saa liikmelt enam ära võtta.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 9:26 pm Teema: |
|
|
Haha, siis saab hakata oma positsiooni ära kasutama
St seda, et ma endiselt moderaator ikkagi?
No tegelikult siin ei olegi eriti midagi modereerida, vähemalt tookord polnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 9:28 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Haha, siis saab hakata oma positsiooni ära kasutama
|
Hehe, hetkel küll mitte, sest sa oled moderaator ilma alafoorumita ning ei saa seega kusagil midagi teha, kuid soovi korral võime ameti taastada.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Sept 07, 2005 8:31 pm Teema: |
|
|
Ühel päeval tuli mõte Neti otsingusse panna sõna "Star Trek" ja tuli ette Star Treki foorum. Siis liitusin sellega ( kusagil 5-6s liige? ). |
|
Tagasi üles |
|
 |
|