Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 10:45 pm Teema: Pitch Black |
|
|
Sattusin siis täna pool kogemata seda filmi vaatama, tegu oli hüllatavalt hea filmiga. Filmil oli päris mitu veidi ootamatut käiku sees, mis muutis selle minu silmis veelgi väärtuslikumaks, mõned asjad olid selle filmi puhul meeldivalt originaalsed, spoilerdama kukkuda ei tahaks, seepärast jätan suurema arvustuse kirjutamata. Vaadata soovitan seda flmi küll.
Hinnang 7,5/10 _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 11:03 pm Teema: |
|
|
Minu poolt 6,5/10.
Iseenesest on see ju eellugu filmile "The Chronicles of Riddick". Pole küll päris ammu näinud, aga mäletan seda, et põnevust pakkus küll ja natuke hirmus oli ka. Need lendavad kiskjad olid küll väga hästi disainitud. Kogu see atmosfäär jättis juba väga ebamaise mulje, mis oli kindlasti suur pluss.
Samas muidugi näitlejate poole pealt väga helde ei ole. Vin Diesel ei meeldi mulle absoluutselt, kuigi oma ossa ta ju tegelikult sobis.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 11:12 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Minu poolt 6,5/10.
Samas muidugi näitlejate poole pealt väga helde ei ole. Vin Diesel ei meeldi mulle absoluutselt, kuigi oma ossa ta ju tegelikult sobis.  |
Heh... Endale kah see mees eriti ei meeldi, aga oma osa mängis ta siin filmis välja küll. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hunky Kaptenleitnant

Liitunud: 21 Veeb 2005 Postitusi: 123 Asukoht: Pegasus Galaxy
|
Postitatud: Nelj Aug 04, 2005 11:35 pm Teema: |
|
|
Minu teada on Pitch Black 2000 aasta fim ja The Chronicles of Riddick on siis 2004 film. Nii et, selleks et üks film oleks eellooks peaks kronoloogiline järiekord vastupidine olema mina ei loe Pitch Black'i eellooks vaid lihtsalt esimeseks osaks.
Fimist siis paar sõna
Mõte ja idee olid suht originaalsed ja päris muljet avaldavad Põnevusest puudust ei jäänud ja üllatusi oli ka mõnusas koguses. Mind kummitas mingi aeg pärast filmi vaatamist mõte kas kas kusagil meie galaktikas on planeet olemas kus elavad sarnased elukad. Ma ei mõtle kuju poolest sarnaseid vaid just selle ümbruse nägemise poole pealt.
Hindan 7/10 _________________ Tec'ma'te. Talmac Hunky. Could you show me the way to Chaapa’ai? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2005 6:41 pm Teema: |
|
|
Näed sa siis. Kui ma ei oleks seda teemat näinud, oleksin ise selle teinud.
Film filmiks, see oli täiesti kõrvaline. Richard B. Riddicku tegelaskuju avaldas aga mulle nii sügavat muljet, et seda on raske sõnadesse panna. Tema iseloom, kogu olek - see oli lihtsalt liiast. Ma ei tea, miks ta mulle nii väga meeldis, tõesti ei tea, kuid eks nende asjadega ole nii nagu ta on - kas meeldib või mitte. Ja mulle meeldib. Kurat, kuidas meeldib. Täitsa kadedaks tegi kui mõtlesin, kas ka mina suudan kunagi midagi nii täiuslikku luua. Nautisin iga tema fraasi, liigutust, ¾esti, see oli lihtsalt niivõrd iseloomutruu, ja ülejäänud näitlejad tundusid üleliigsena. Ega filmil endal ka viga polnud. Jäid üksikule planeedile ja kõik surid väga kiiresti. Siiski leian ma, et sisu oli läbimõeldud ja seega täiesti söödav. Riddick on aga... parim. Praegu ma mõtlen, kas isegi ükski raamatutegelane on mulle nii suurt muljet jätnud. Corwin võibolla, Zelazny Amberi seeriast, kuid seal ei olnud tegemist temaga konkreetselt, vaid unustamatu mulje andis kõik kokku. Riddick on aga ühemehe show. Seega annaks Riddickule eraldi kümme punkti kümnest, filmile aga 8/10.
PS. Täna näitab tv kolm antud filmi teist osa. (Isiklikult ei jõua küll seda ära oodata ja sätin arvatavasti end tassi kohviga televiisori ette juba pool tundi varem. Riddickust ei saa kunagi küllalt. ) _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Aug 26, 2005 8:28 pm Teema: |
|
|
Wendelh, you said it ! Vin Diesel on ka super lihtsalt. Teeb silmad ette vanakooli äksion staaridele ( Schwarzenegger, Van Damme, Stallone jms). Vanakooli mehed, kaduge poliitikasse või ükskõik kuhu, siit tulevad Vin Diesel ja The Rock!
Ega jah, muidu mu arvamus on suht samasugune nagu Wendelhilgi.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Teis Sept 06, 2005 10:44 pm Teema: |
|
|
Film oli üpris äge. Varem ei pakkund huvi aga sattusin siis kogemata seda vaatama. Need elukad olid päris lahedasti tehtud. Päris filmi algust ei näinudki.. nägin seda kui nad seal planeedil vms juba olid. Lõpp oli üpris kurb kuna see naine sai surma. Mulle eriti Vin Diesel ei meeldi nii et annaks filmile 7/10. Vaadatav sellegipoolest.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 4:56 pm Teema: |
|
|
Alien...Päris kindlasti kohe. _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 10:33 pm Teema: |
|
|
VIN DIESEL ROKIB TÄIEGA!!!
Juba tema pärast paneks 10 punkti
Aga film ise on minu meelest väga hea, annan 8,9/10
Võibolla suurtele ulmefännidele ei meeldi, aga Riddick on super ja tema kroonikad (teine film) on ka super. Ma armastan tema iseloomu ja ülbust, Pitch Black oli ka üks põhjuseid, miks Riddicki Kroonikad mulle nii väga meeldisid, aga see on juba teine jutt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 10:35 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Vabandust double posti eest, kuid mul on üks nn küsimus?
Kui Alien ja need Pitch Blacki koletised omavahel võitleksid, kes võidaks? |
Tead, see polegi eriti lihtne küsimus. Kuigi mu enda selge poolehoid kuulub alienile , siis Pitch Blacki kollil on see eelis, et ta suudab lennata, mis tähendab, et kui asjad tema jaoks hulluks lähevad, võib ta lihtsalt uttu tõmmata ja nii alieni käeulatusest kaduda. Samuti on pikeerides hea rünnata, ning alien, kes on üldiselt spetsialiseerunud ventilatsiooni¹ahtides ringi jooksmisele, pole lagedal väljal toimuva võitlusega kindlasti harjunud.
Teisalt, kui võitlus toimuks kuskil kitsas kohas, siis võiks jälle alien ära teha.
 _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 10:37 pm Teema: |
|
|
Kõige tähtsam on, et palju neid oleks. Alieni (ainsus ju) on üks, aga PP-s oli neid lendavaid tüüpe lugematult. No mis te ise arvate kes võidab?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Dets 04, 2005 10:45 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Siis Pitch Black'i raptorid arvatavasti. Aga kui oleks meeletult facehuggereid ja kuskil veel meeletult inimesi?  |
"No matter who wins, we lose."  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
grunt Kaptenleitnant

|
Postitatud: Esm Dets 05, 2005 4:31 pm Teema: |
|
|
Alien on siiski intelligentsem ja suudab palju rohkem kahju tekitada kui need Pitch Black-i kollid. Nende eelis oligi ainult hulgas.
Samas kui alien suutis üksinda terve sõjaväe üksuse maha võtta. _________________ "Dont watch daytime TV - It will only make you feel stupid." - Sean Kennedy
http://www.rantmedia.ca/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
mallow Kommodoor

|
Postitatud: Esm Dets 05, 2005 10:10 pm Teema: |
|
|
Pitch Black.. super film... Kui seda nägin, ei teadnud ma Vin Kütusepoisist midagi. Seda enam ma seda nautin.. enamus tundmatud näitlejad ja brutaalne süzee Hilisem kroonika oli juba tavaline action film.. vaadatav, kuid hale vari esimese osa kõrval.
Alien võidab!!!!
Aliensi mäletate? Terve rühm eriüksuslasi marssis Aliensite käppade vahele ... ilma, et nende tehnika oleks neid aidanud!
Alien on kõige täiuslikum tapamasin. _________________ I am Pentium of Borg. Accuracy is irrelevant. You will be approximated |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 29, 2006 9:43 pm Teema: |
|
|
Nendest kahest filmist meeldis mulle Chronicles of Riddick rohkem. Mõlemad filmid olid üsna head. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ordzo Lipnik

|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 7:57 pm Teema: |
|
|
tegelikult jääks asi viiki...
point siis happes  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Juun 27, 2010 2:14 pm Teema: |
|
|
Vaatasin minagi lõpuks vahele jäänud Pitch Balck-i ära ning peaks ütlema, et tegelikult olin meeldivalt üllatunud.
Kuigi Vin Diesel mulle näitlejana ei meeldi, siis selles filmis sobis ta küll Richard B. Riddicku rolli hästi ning mängis tegelase salapärasuse hästi välja.
Teades ette, et tegu on võrdlemisi madala eelarvega filmiga, ei oodanud ma kindlasti nii häid eriefekte. Eriti just alguses nähtud kosmosestseenid jätsid väga hea mulje ning ka planeedi peal nähtud efektid ei jäänud palju alla.
Sisu ei olnud muidugi väga keeruline ja originaalne, kuid ühe sci-fi actioni jaoks piisavalt kaasahaarav ning tõi sisse ka mõningad ootamatud pöörded. Kasvõi ühe peategelase surm enne filmi lõppu oli üllatavalt julge samm tegijate poolt.
Kuna filmist on tekkinud omamoodi saaga, arvestades nii animeeritud filmi kui ka teist linateost ja planeeritavat kolmandat filmi, siis omab Pitch Black kahtlemata suuremat väärtust kui ta oleks eraldiseisev film.
Üldiselt jäin nii story, efektide kui ka näitlejatööga enamasti rahule ja pean Pitch Black-i igati korralikuks ulmeliseks põnevusfilmiks.
Vaatan kindlasti ära ka teise filmi.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Juun 27, 2010 8:00 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Vaatan kindlasti ära ka teise filmi.  |
Tee seda kindlasti! Olen enda arvates suhteliselt suur Riddicku fänn ning tema müstiline olemus on mulle üsna palju peale läinud. Ootan huviga Riddicku järgmiseid seiklusi.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|