Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 10:41 am Teema: Ulmefoorumi portaal |
|
|
Portaal asub aadressil: http://www.ulmefoorum.pri.ee
Otsustasin teha sellest teema ka tagasisidesse, sest arutelu uudiste all ei ole eriti hea.
Siia teemasse paluks postitada kõik kommentaarid ja küsimused uue Ulmeportaali kohta, sest kindlasti on neid tekkinud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 7:22 pm Teema: |
|
|
Väga hea, et portaal ka lõpuks olemas on
Millal sarjade lingid korda saab? Mul "episoodid" ei avanud (võib peabki see nii olema?) _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 7:25 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Millal sarjade lingid korda saab? Mul "episoodid" ei avanud (võib peabki see nii olema?) |
Juhin tähelepanu meie uudisele.
Jah, praegu ei olegi midagi muud üleval, kui ainult sarjade lühitutvustused, kuid lähima aja jooksul hakkame neid kokkuvõtteid üles panema, mis juba valmis on ja neid, mida me peatselt tegema hakkame.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 11:16 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Millal sarjade lingid korda saab? Mul "episoodid" ei avanud (võib peabki see nii olema?) |
Juhin tähelepanu meie uudisele.
Jah, praegu ei olegi midagi muud üleval, kui ainult sarjade lühitutvustused, kuid lähima aja jooksul hakkame neid kokkuvõtteid üles panema, mis juba valmis on ja neid, mida me peatselt tegema hakkame.  |
Irw, sry, uudised on tavaliselt viimane asi mida vaatan kui mul kiire
Mul praegu kiire aeg, muidu saaks vb hakata Atlantise kokkuvõtteid tegema, septembris peaks saama... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2005 5:57 pm Teema: |
|
|
Farscape kohta üks tähelepanek: Farscape tegevus toimub tänapäeval, isegi minevikus (2001 aastal tuli ta Maale). Ühes episoodis kus Crichton kodus oli, vaidlesid nad isaga, et kas tehnoloogiat anda kogu planeedile või ainult USA'le ja ta isa arvas, et ainult USAle, sest ta ei taha, et 911 korduks (Crichton küsis, et millest selline muutus ja ta isa vastas, et 911).
Või on teil mingeid andmeid mille kohta mina ei tea midagi?  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2005 6:19 pm Teema: |
|
|
Või on teil mingeid andmeid mille kohta mina ei tea midagi?  |
Asi on lihtsalt selles, et kuna mingit sellist programmi ei ole veel olnud, kus astronaut niimoodi kaduma on läinud, siis me lihtsalt eeldasime, et see on lähitulevik. Minevik ei saa see nagu olla.
Muidugi võiks panna, et tegu on ka minevikuga, aga nuh, kui soovi on, siis võib selle ju vabalt ära muuta. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2005 7:24 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Või on teil mingeid andmeid mille kohta mina ei tea midagi?  |
Asi on lihtsalt selles, et kuna mingit sellist programmi ei ole veel olnud, kus astronaut niimoodi kaduma on läinud, siis me lihtsalt eeldasime, et see on lähitulevik. Minevik ei saa see nagu olla.
Muidugi võiks panna, et tegu on ka minevikuga, aga nuh, kui soovi on, siis võib selle ju vabalt ära muuta. |
Njah, tegelikult polnud tegu mitte meie Maaga, vaid ühe versiooniga sellest (Ussiaugud ju vedasid ka teistesse paralleeluniversumitesse), sest tegu polnud mitte NASA'ga vaid IASA'ga.  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 12:27 am Teema: |
|
|
Nüüd üks mure...
Miks ei ole viidet sellele lehele foorumi esilehel. Või ei leidnud ma seda lihtsalt? Muidu sinna ei satu eriti keegi ja paljud ei teagi, et selline koht eksisteerib.
Viite võiks panna (kui võimalik) kuhugi ülaosale, sellele, mis alati paista on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 9:10 am Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
Nüüd üks mure...
Miks ei ole viidet sellele lehele foorumi esilehel. Või ei leidnud ma seda lihtsalt? Muidu sinna ei satu eriti keegi ja paljud ei teagi, et selline koht eksisteerib.
Viite võiks panna (kui võimalik) kuhugi ülaosale, sellele, mis alati paista on. |
Paremal on olemas, paremal all _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 3:20 pm Teema: |
|
|
Nüüd üks mure...
Paremal on olemas, paremal all |
Ma ausalt öeldes ei suutnud leida.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 6:04 pm Teema: |
|
|
Kui juba jutuks läks siis lihtsalt mainin, et Ulmeportaali tegemine pole kaugeltki seiskunud, lihtsalt kuna praegu on meil olnud kiired ajad, siis me pole üle jala tegema hakanud.
Plaanis on teha portaaliga paar küllaltki suurt muudatust.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Jan 26, 2006 7:59 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Ma ei tea, kas see siia teemasse sobib aga mida te kavatsete teha? Lisate Episode Guide'd või hoopis sarjade info nagu tegelased jms? |
Episoodide kokkuvõtted tulevad ka...
Edit: hiljem vb võiks tegelaste kohta ka mingit infi panna, aga praegu on episoodide kokkuvõte tähtsam, mul ka suht kiire aeg ja ei saa hetkel SG1'ga tegeleda... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 1:16 am Teema: |
|
|
Saan aru, et portaali arendamiseks aega vähe, aga siiski on mul tegijatele üks ülesanne, mis ei tohiks väga palju aega võtta. Kõikidest kohtadest, kuhu te pole veel midagi kirjutanud, aga plaanite, võtke url ära. Selles mõttes, et nime peale vajutada ei saaks. Uskuge mind, see on väga ebameeldiv, kui pooled lingid töötavad ja teised löövad errori ette. Mõni kes kogematta külastama juhtub võibolla lahkub kohe, kui paremal reas asetsevatelt linkidelt midagi ei saa või kui Star Trek osasi, tegelasi või tehnikat vaadates tuleb ette cannot find page. Ma ei kiirusta teid tagant, aga ilma nende linkideta oleks asi palju parem. Tegelikult võib enamuses need väiksed kastikesed üldse ära kustutada, ning ainult sinna jätta, kus tõesti midagi ilmub või panna alles siis, kui midagi ilmub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 1:21 am Teema: |
|
|
Ma ei kiirusta teid tagant, aga ilma nende linkideta oleks asi palju parem. Tegelikult võib enamuses need väiksed kastikesed üldse ära kustutada, ning ainult sinna jätta, kus tõesti midagi ilmub või panna alles siis, kui midagi ilmub. |
Olen sinuga täitsa nõus, võimaluse korral ajame asja joonde, hetkel pole lihtsalt mahti olnud selle peale mõelda.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 12:07 pm Teema: |
|
|
Teise tulba linkide peale klikates tuleb nüüd kiri, mis selgitab, et lehekülg valmib alles 2006. a. teiseks pooleks. Arvan, et see on isegi etem variant kui lingi eemaldamine.
Hiljem teen korda ka sarjade juures olevad lingid, nagu need episoodide kokkuvõtete juurde viivad lingid jne. _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 1:18 pm Teema: |
|
|
Eks ka see ole lahendus.
Aga kui nüüd väga viisakas olla, siis võiks uutele lehtedele panna ka lingi "tagasi pealehele". Siis ei peaks back´i vajutama koguaeg, tekib mõnes mõttes selgem pilt korralikust lehest, mis ei sisalda ei ummikuid ega lõpmatuid ringteid. Või läheb see soov juba norimise alla?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 1:23 pm Teema: |
|
|
Eks ka see ole lahendus.
Aga kui nüüd väga viisakas olla, siis võiks lehele panna ka lingi "tagasi pealehele". Siis ei peaks back´i vajutama koguaeg, tekib mõnes mõttes selgem pilt korralikust lehest, mis ei sisalda ei ummikuid ega lõpmatuid ringteid. Või läheb see soov juba norimise alla?  |
Hehe, norimisest on asi kaugel, lihtsalt siis läheb veel veidi kauem aega, aga ka see on hea mõte. Vaatasin ka ise, et pidevalt backi vajutamine muutub tüütavaks, ei tulnud kohe selle peale.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Veeb 05, 2006 2:34 pm Teema: |
|
|
Nüüd läheb iga seletava lehe pealt link ka esilehele, sarja pealehele eraldi ma ei hakanud iga väikse lehe juurest, nagu näiteks tegelased, linki tegema.
Hetkel on valmis kõik pealehe lingid ning ka lingid sarjade Star Trek, SG ja B5 juurest.
Loodan, et see rahuldab kõiki, õhtuks peaks see probleem lahendatud olema.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
|