|
Ulmefoorum.eu See on foorum kõigile ulmehuvilistele Eestis!
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 7:05 pm Teema: Mis sarju te veel vaatate? |
|
|
Mina vaatan regulaarselt lisaks sarjadele Lost ja Smallville ka selliseid sarju nagu: 24, Hirmu Faktor, Amazing Race, Survivor, Võluvägi, Alias ja ka Sõbrad (seda mitte väga regulaarselt, aga ikkagi). _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 7:13 pm Teema: |
|
|
Hmm, sarnane teema on olemas... aga kui sa mõtled muid sarju peale Ulme, siis Politsei Akadeemia (jah, ma tean, et see on halva huumoriga, ebaõnnestunud sari aga seepärast ongi ta nii hea), mõnikord satub silm peale C.S.I'le, nüüd natuke Nannyt:D, mäletama veel kui see 7-8 aastat tagasi jooksis, ega rohkem ei vaatagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 7:17 pm Teema: |
|
|
Jah, ma mõtlen sarju peale ulme. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 7:52 pm Teema: |
|
|
Peale ulmesarjade? Mul on olemas peaaegu kõik Friends osad (kahjuks VHS`, kohati väga kehvad ), võib öelde , et fänn. Loomulikult Simpsonid, varem Futurama, Deadwood , kõik C.S.I: - d. Oma ette klass on The Shield ja Monk. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 8:03 pm Teema: |
|
|
CSI: Miami ja tavaline CSI, Las Vegas, Simpsonid, ega rohkem polegi vast... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Veeb 01, 2006 8:07 pm Teema: |
|
|
Peale ulme? Hmmh, ma ainult ulmet vaatangi sarjadest peaaegu.
Nu vaatame...
Commander in Chief - sari USA esimesest naispresidendist, meeldib hästi, on selline meelelahutuslik, mitte väga tõsine ja Geena Davis sobib sinna rolli päris hästi.
Kui nüüd mõelda, siis rohkem polegi. Lihtsalt ulmesarju, nii uusi kui vanu, on liiga palju, et midagi muud vahele võtta jõuaks. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 3:25 pm Teema: |
|
|
Lost, CSI ja Dr. House. Viimane on väga-väga meeldima hakanud.
Ja rohkem vist ei olegi. _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 4:49 pm Teema: |
|
|
Kindlalt ei vaata midagi(isegi lost i mitte kuna kõik osad nähtud..)
Kui viitsin sii vahest Dr.House, Las Vegas, Nakkusoht(kooli-ajal mitte), Ext.MO. Home Edition(enam seda pole. nüüd tavaline Extreme makeover), Hirmu faktor, Simpsonid, Kodu Korda..
Kindlasti on neid veel aga ei tule kõik meelde. |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
TaaviK Kadett

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 6:04 pm Teema: |
|
|
Simpsonid, Family Guy, South Park, American Dad, Vanemad Star Treki oskad, Stargate, Scrubs, Malcom in the Middle...ja see peaks vist kõik olema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 02, 2006 8:18 pm Teema: |
|
|
Peale ulme vaatan praegu ainult sarja 24. Tegelikult vaatan ka The Shieldi, aga see on praegu ulmesarjade ülekülluse tõttu on hiatus minu jaoks
Plaanis ka Prison Breaki vaatama hakata millagi, aga see toimub kunagi määramata ajal, sest praegu jagub vaatamist niigi.
Ulmekatest siis hetkel aktuaalsed Stargate-id ja Lost ning paar päeva tagasi hakkasin vaatama sarja Firefly, mis on nii põnev, et enne ma ühtki muud asja ei vaata, kui see läbi  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 3:24 pm Teema: |
|
|
peale ulme...
Kodu korda on hea sari... _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Reede Veeb 03, 2006 4:16 pm Teema: |
|
|
Peale ulme ei vaata midagi. Ei viitsi lihtsalt oma aega eriti sarjade peale raisata. Aga regulaarselt vaatan Stargate ja Losti, võimalik, et hakkan ka Battlestar Galacticat regulaarselt vaatama. Eile vaatasin ka esimese osa sarjast Life on Mars, ei tea kas rohkem viitsin, omad võlud muidugi sellel sarjal on, aga väga ei köitnud. Üldiselt ei vaata eriti telekat. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Laup Märts 04, 2006 11:01 pm Teema: |
|
|
Vaatan küll telekat suht palju, aga mitte sarju. Losti vaatan ikka (kui just maha ei maga) ja BSGd ka (kui just sõna otses mõttes maha ei maga ).
Kui päeval pärast kooli väsinud olen, siis ka A-rühm ja kui esmaspäeva öösel jõuab siis TOS.
On jah mõned väga head sarjad peale ulme, mida vaadanud olen (Monk), aga hetkel ei ole ühtki sellist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 15, 2006 7:30 pm Teema: |
|
|
Peale ulme 24, Dr.House (viimaste aastate 2 parimat sarja) ja vahel ka Scrubs. _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Kolm Märts 15, 2006 7:40 pm Teema: |
|
|
Mul lisandus 3ks episoodiks ka The Unit. 3ks, sest ma lahkun Eestist mõneks ajaks, vb olete märkand asukohta nimes, aga see selleks.
Unit on päris põnev sari ja soovitan vaadata, seal möned tuttavad näod ka
http://www.tv.com/the-unit/show/33480/summary.html _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Olorin Veteran

|
Postitatud: Nelj Märts 16, 2006 12:15 am Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Mks, sest ma lahkun Eestist mõneks ajaks, vb olete märkand asukohta nimes, aga see selleks. |
Kas leiad Itaalia päikese all ka aega meie toredat foorumit külastada?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Märts 16, 2006 8:23 am Teema: |
|
|
Olorin kirjutas: |
FLT kirjutas: |
Mks, sest ma lahkun Eestist mõneks ajaks, vb olete märkand asukohta nimes, aga see selleks. |
Kas leiad Itaalia päikese all ka aega meie toredat foorumit külastada?  |
Räägiti hirmujutte sellest, et netti seal pole...  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Märts 16, 2006 2:49 pm Teema: |
|
|
[jõhker off-topic]See, et sa meie foorumist mõneks ajaks kaduda võid, on kole kurb, ikkagi aktiivne ja tubli liige. Aga ma (ja ma usun, et me kõik) soovime sulle edu ja loodame, et sul seal Itaalias ikka netile juurdepääs on.
Sellel teemal veel niipalju, et ise sõidan laupäeval nädalaks Egiptusesse ja tõenäoliselt ma seal netti ei pääse. Ärge vahepeal TrekRangeri elu siis liiga raskeks tehke. [/jõhker off-topic] _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|
|