Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Nov 23, 2006 5:43 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
TrekRangeri uus avatar on täitsa kena. Kust see klipp võetud? Tundub nagu DOS'i aegne "karvane" 3D. Kuid kena, väga kena. |
Ausalt öeldes ma ei teagi kust see pärit on, lihtsalt ühel hetkel avastasin, et vedeleb arvutis ja mõtlesin, et võiks avatari vahetada.
Ja tuleks ka mainida seda, et sarnaseid klippe pole ma enam hiljem leidnud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 9:35 pm Teema: |
|
|
FLT uus jõuluavatar on lahe ja samas vastab ka palju poleemikat tekitanud küsimusele, et mis religiooni need külonid siis lõppude lõpuks ikkagi järgivad.
Ja muuseas, päris räige jõuluvana, kellel vitsakimbu asemel käe sees kuulipilduja on.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 1:29 pm Teema: |
|
|
See oli mul juba natuke aega olemas, aga mõtlesin, et väga lame on kesk-november jõuluavatar panna, ootasin õiget aega
Külonite regiooni saladus on lahendatud  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 1:32 pm Teema: |
|
|
@FLT: Väga hea avatar tõesti, selline päkapikk kuluks ära.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
casaya Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 2:11 pm Teema: |
|
|
Hetkel meeldib mulle kõige rohkem MobY avatar. _________________ The devil is real. I know, I built his cage. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Teis Dets 12, 2006 5:51 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
aga mõtlesin, et väga lame on kesk-november jõuluavatar panna, |
Mul on enda oma olnud alates eelmisest detsembrist:D Augustis kuulasin Blindi White Christmas i vaatasin enda avatari ja ootasin jõule:D Nagu juba millalgi öeldud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Dets 24, 2006 7:45 pm Teema: |
|
|
Meeldib AlienX-i uus punane ja liikuv avatar. Toob naeratuse näole.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Dets 26, 2006 2:10 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Meeldib AlienX-i uus punane ja liikuv avatar. Toob naeratuse näole.  |
Indeed  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kris Leitnant

|
Postitatud: Teis Dets 26, 2006 3:23 pm Teema: |
|
|
Päris lahe avatar jah. Kui ma ei eksi, siis see avatar kujutab endast Pyramid Head`i Silent Hilli universumist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Teis Dets 26, 2006 4:24 pm Teema: |
|
|
Kris kirjutas: |
Päris lahe avatar jah. Kui ma ei eksi, siis see avatar kujutab endast Pyramid Head`i Silent Hilli universumist. |
Jup.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 11:04 pm Teema: |
|
|
AlienX avatar on nii koom! _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 1:11 am Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
AlienX avatar on nii koom! |
Olen sinuga täitsa nõus - AlienX _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 2:50 pm Teema: |
|
|
uue kasutaja Artzzi avatar on kah väga hea, klassikaline, nagu olema peabki _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 1:37 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
FLT avatar meeldib, selline lihtne. Paganama tuttav märk igastahes. Mingit liitu vist tähistab mingis ulmesarjas. |
Peacekeeperid Farscape'ist. _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 4:32 pm Teema: |
|
|
Enterprisel on uus avatar, kui keegi märkas!
Tuleb tõdeda, et lahedam kui eelmine...  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:10 pm Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
Enterprisel on uus avatar, kui keegi märkas!
Tuleb tõdeda, et lahedam kui eelmine...  |
Minu arust oli vana ilusam, aga uus on ka täitsa hea.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:20 pm Teema: |
|
|
Hehe, eks ta maitse asi ole. Mul lihtsalt sai vanast kõrini, põhimõtteliselt algusest peale juba olnud. Pealegi hakkas mind see vilkumine kuidagi häirima, mõjus liiga pretensioonikana. Aga eks ta oli päris ilus küll jah, võib-olla kunagi tulevikus panen tagasi.
Ajah, ja casaya avatar meeldib mulle ka väga.   _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 6:28 pm Teema: |
|
|
AlienX uus avatar on tore.  _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|