Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Teis Nov 17, 2009 11:50 pm Teema: |
|
|
Keegi peale minu veel üldse Heroest jälgib?
Praegune hooaeg on minuarvates päris põnev. _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hyperion Endymion Viitseadmiral

|
Postitatud: Teis Nov 17, 2009 11:57 pm Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Hyperion Endymion kirjutas: |
vaatan ehk paar osa veel ära |
Seda on ainult 6 osa kokku nii et...  |
noo siis võib ära ehk isegi vaadata
kirjutasin mingi pika teksti veel aga CBA. lihtsalt liiga ähmane see asi minu jaoks isiklikult Selle et kas NY on luul või reaalsus võiks kuidagi kohe paika panna alguses vms.
ei ole üldse paha... lõppude lõpuks Ian mängib seal. ainuüksi sellepärast vaataks natukene seda  _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Nov 18, 2009 9:04 pm Teema: |
|
|
kangur1000 kirjutas: |
Keegi peale minu veel üldse Heroest jälgib?
Praegune hooaeg on minuarvates päris põnev. |
Mina mina mina! Ei ole lihtsalt kooli kõrvalt väga aega pikemaid postitusi teha vastavasse teemasse. Iga hooaeg on omamoodi lähenemine asjale ning seekord on millegi päris huvitavaga hakkama saadud.
Päris suur spoiler neile, kes veel eelmisi hooaegasid näha tahavad, ärge edasi lugege. Väga meeldib see, et Sylar on (või oli, seni viimase osa lõpp oli hea) kahes kohas korraga ning väga palju ka Hirot näidatakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Dets 19, 2009 8:04 pm Teema: |
|
|
For the love of God, palun hakake Dollhouse'i vaatama.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 23, 2009 8:53 pm Teema: |
|
|
Tegin seda, eriti üle 5-6 osa ei viitsinud vaadata. Praegu pole aega ka enam, et niisama vaadata. Kui suur vahe viimaste osade ja esimese 10 vahel on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 24, 2009 1:22 am Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Tegin seda, eriti üle 5-6 osa ei viitsinud vaadata. Praegu pole aega ka enam, et niisama vaadata. Kui suur vahe viimaste osade ja esimese 10 vahel on? |
Üsna mäekõrgune ikka. Aga kui sulle esimesed 10 osa ikka üldse ei meeldinud, siis vaevalt sa ka edaspidi sellest sarjast väga vaimustud. Kuskil viiendast episoodist alates muutus sari minu arvates juba päris heaks, kuid sealt edasi on mindud vaid ülesmäge ning esimese hooaja lõpp ja terve teine hooaeg on olnud, nagu SinkaVonka korduvalt mainis, lihtsalt suurepärased. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Dets 24, 2009 4:13 pm Teema: |
|
|
No kui mulle üldse istunud poleks, ei oleks ma vist ka nii kaugele vaadanud, kuigi kunagi ei või teada, äkki oli lihtsalt igav. Aga eks ma siis uuri mingi aeg jälle seda värki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Dets 29, 2009 12:47 am Teema: |
|
|
Hetkel on käsil Star Trek TNG (teine vaatamine), Star Trek Voyager (teine vaatamine), pausil olevad Stargate Universe ja V uusversioon ning Star Trek TOS remastered.
Plaan on mingi hetk ka Heroes taaskord üles korjata ning teisi uuemaid sarju uurida. _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nielander Viitseadmiral

|
Postitatud: Püh Jan 17, 2010 4:30 am Teema: |
|
|
Hakkan täesti värskelt vaatama Babylon 5'te...kuna selle sarja suhtes olen täelik võhik ja olen nii selles foorumis kui ka paljudest muudest allikatest kuulnud sarja kohta ainult head, siis isiklikud ootused võivad olla potensiaalselt ebatervelt pettuvustvalmistavad...loodan, et see nii ei ole...
On tugev kavatsus hakata lähiajal vaatama ka Star Trek Voyager'i...
Samal ajal on muidugi sundpuhkusel sellised sarjad nagu Lost, Smallville, Flash Forward, V ja SG Universe... _________________ When the spit hits the fan...
Viimati muutis seda Nielander (Teis Jan 26, 2010 10:28 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kütt Lipnik
|
Postitatud: Teis Jan 26, 2010 9:22 pm Teema: |
|
|
Babylon 5 on küll selline sari mida on saanud ikka ja jälle uuesti vaadatud, kuigi viies hooaeg on alati kuidagi üleliigsena tundunud meeldis siiski ka see. jube kahju on et viimased aastad on ulme osas muutunud lausa üli vaeseks. Poleks BSG olnud siis oleks täielik kaputt. Tea kas miski head plaanitud ka on, ainus mida oodata oskan on see, et Lost lõppeks ja selle loojad võtaks käsile Stephen Kingi Tumeda Torni nagu kusagilt sai loetud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 26, 2010 11:50 pm Teema: |
|
|
Kütt kirjutas: |
Babylon 5 on küll selline sari mida on saanud ikka ja jälle uuesti vaadatud, kuigi viies hooaeg on alati kuidagi üleliigsena tundunud meeldis siiski ka see. jube kahju on et viimased aastad on ulme osas muutunud lausa üli vaeseks. Poleks BSG olnud siis oleks täielik kaputt. Tea kas miski head plaanitud ka on, ainus mida oodata oskan on see, et Lost lõppeks ja selle loojad võtaks käsile Stephen Kingi Tumeda Torni nagu kusagilt sai loetud. |
Nad ütlesid hiljuti, et on Dark Toweri projekti hüljanud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kütt Lipnik
|
Postitatud: Kolm Jan 27, 2010 12:45 am Teema: |
|
|
Mjaa jama siis. Pole küll ulmekas, aga loodan et George R. R. Martini jää ja tule laul saab siis vähemalt teoks. Piloot on küll tehtud aga rohelist tuld pole veel antud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 27, 2010 5:41 pm Teema: |
|
|
Mjaa jama siis. Pole küll ulmekas, aga loodan et George R. R. Martini jää ja tule laul saab siis vähemalt teoks. Piloot on küll tehtud aga rohelist tuld pole veel antud. |
Ma olen aru saanud, et HBO on 'Game of Thrones'iga ikka väga rahul ja oodata võib esimest hooaega 2011 kevadel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Jan 28, 2010 11:04 pm Teema: |
|
|
Ma olen aru saanud, et HBO on 'Game of Thrones'iga ikka väga rahul ja oodata võib esimest hooaega 2011 kevadel. |
Viimasest ilmunud raamatust on veel 50 lk lugeda ning ootan nii seda kui Pacificut (märtsi algus!) kohe eriti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nielander Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Märts 03, 2010 12:17 am Teema: |
|
|
Nonii...poolteist hooaega Baylon 5'te vaadatud...
Alguses tundus küll sari väga krõbedana ja osad episoodid ikka väga naiivsetena ja liigsest müstitsimist läbitilkuvatena, siis teise hooaja alguseks hakkas sari juba värvi omandama...
Kuigi tavaliselt peaosatäitjate vahetamine pole kõige parem asi, siis Sinclare vahetamine Sheridaniga läks küll täkkesse...tegelaskuju oma pisikeste ekstsentrilisustega ja realistlikuma iseloomuga hakkas kohe esimeset episoodist peale meeldima...
Ka selle vastu, et Delenn endale juuksed pähe kasvatas, pole midagi halba öelda...
Eks tuleb tõmbamismasin uuesti käima tõmmata ja edasi vaadata... _________________ When the spit hits the fan... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Märts 30, 2010 8:01 am Teema: |
|
|
Viimasel ajal on siis olnud päris palju asju, mida vaadata - nii ulmekaid, vähem ulmekaid kui mitte ulmekaid.
Vaatamisel on siis Stargate SG1 (7. hooaeg), uuesti hakati näitama FlashForward'it, Fringe (kuigi 1. hooaeg on olemas, ei ole ma viitsinud seda korraga vaatada ja jälgin seda kanal 2-st), Star Wars - Clone Wars animasari, kohe-kohe saab jälle hakata vaatama V-d ja Stargate Universe'i, Caprica jäi nüüd sügist ootama, RoboCop: Prime Directives, mis tegelikult on minisari nelja 2 tunnise osaga. Mingi hetk sooviks läbi vaadata ka Total Recall 2070.
Mitte ulmekana avastasin päris omapärase ja laheda uue sarja: Spartacus - Blood and Sand. Verega on küll veidi üle pingutatud, kuid omapäraselt lahe ja koomiksilaadne ning meenutab veidi filmi "300". Nii et kes pole seda sarja veel avastanud, soovitan järgi uurida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hyperion Endymion Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Juul 17, 2010 10:56 am Teema: |
|
|
hetkel miskit warehouse 13 teist hooaega vaatan...
ei ole just paremate killast aga ikalduse ajal kõlbab kah...
ning jah spartacus: blood and sand on lihtsalt epic sari...
tits and blood and .... _________________ He`s like fire and ice and rage.
He`s like the night, and the
storm in the heart of the sun.
He`s ancient and forever. He
burns at the center of time
and he can see the turn of
the universe.
And...he`s wonderful. |
|
Tagasi üles |
|
 |
velz83 Veteran

|
Postitatud: Teis Juul 20, 2010 10:00 am Teema: |
|
|
Hyperion Endymion kirjutas: |
hetkel miskit warehouse 13 teist hooaega vaatan...
ei ole just paremate killast aga ikalduse ajal kõlbab kah...
|
Sama asi ja samad mõtted... sari on suhteliselt fail, aga vähemalt ulme... imelik, et hulga palju paremaid asju katkestatakse, aga see sai uue hooaja. Üldjoontes ma saan aru küll mis selle sarjaga taotletakse, aga millegi pärast see ei tööta... see peategelaste paar ei kannaks nagu asja välja vms.
No ja eureka hakkas kah, mis iseenesest on suhteliselt sama kategooria asi, aga veidi parema teostusega ja hooaja algus on mulle isegi suhteliselt meeldinud.
Ja siis veel True Blood, mida isegi tõsiselt ootasin. _________________ Isegi masendav reis on parem, kui siia saabumine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Okt 20, 2010 3:04 pm Teema: |
|
|
Praegu siis käimasolevatest sarjadest vaatamisel:
Stargate Universe
The Event
Vanematest sarjadest vaatan DVD pealt:
Star Trek: Voyager
The Outer Limits (1990ndate versioon) |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Okt 20, 2010 4:15 pm Teema: |
|
|
Hetkel vaatan:
Stargate Universe
The Event
Tru Calling
ja ootan V uue hooaja algust.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|