Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 1:55 pm Teema: |
|
|
kust kohast enterprise neid "lahedaid" objekte leiab? _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 2:05 pm Teema: |
|
|
vicebarbar kirjutas: |
kust kohast enterprise neid "lahedaid" objekte leiab? |
Oleneb.
Kui välismaa foorumitest kellelgi mõni ilus avatar silma jääb, siis seivin tavaliselt arvutisse, aga muidu leiab palju ilusaid avatare näiteks siit:
http://www.thescifiworld.net/avatars.htm
http://theomegasector.com/index.php?showtopic=2532 Selles teemas on tohutult palju ilusaid Star Treki avatare (ka minu praegune sealt pärit), ainult kahjuks on nad suuremad, kui meie foorumis lubatud on, mis tähendab, et need tuleb mõne programmiga sobivaks muuta. MS Painti ei soovitaks, see jätab koledaks, aga näiteks GIMP (seda kasutan mina) või ilmselt ka Photoshop jms peaks päris hea tulemuse andma. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 7:58 pm Teema: |
|
|
sellel viimasel lingil on niipalju ilusaid avatare...
aga ma märkasin et seal foorumis on jõhkralt bannereid, miks siis ei võiks ulmefoorum üle pika aja bänndereid lubada  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 8:13 pm Teema: |
|
|
aga ma märkasin et seal foorumis on jõhkralt bannereid, miks siis ei võiks ulmefoorum üle pika aja bänndereid lubada  |
Ma ei tea, kas see ei muuda siin seda elu siis veidi liiga kirjuks. Ja ma ei ole veel aru saanud, mis mõte neil üldse on - kas ainult ilu pärast v? _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 8:14 pm Teema: |
|
|
Vot ei luba jah bännereid, sest minu arvates on see nimetatud foorumi juures lausa kohutav omadus - tõeliselt õudne näeb välja. Ei ole sellist "juudi jõulupuud" meile küll vaja siia. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 8:15 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Vot ei luba jah bännereid, sest minu arvates on see nimetatud foorumi juures lausa kohutav omadus - tõeliselt õudne näeb välja. Ei ole sellist "juudi jõulupuud" meile küll vaja siia. |
'
olen sinuga 200% nõus  _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 8:24 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Vot ei luba jah bännereid, sest minu arvates on see nimetatud foorumi juures lausa kohutav omadus - tõeliselt õudne näeb välja. Ei ole sellist "juudi jõulupuud" meile küll vaja siia. |
'
olen sinuga 200% nõus  |
haha naeran puruks end  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 8:50 pm Teema: |
|
|
Väga tülikas on tõepoolest otsida infot, kui iga nurga peal vaatab vastu suur bänner... _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 10:05 pm Teema: |
|
|
TrekRanger on uue avatari otsingul väga hea valiku teinud.  _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 10:14 pm Teema: |
|
|
Sigma kirjutas: |
TrekRanger on uue avatari otsingul väga hea valiku teinud.  |
Ma tänan.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 11:16 pm Teema: |
|
|
Sigma kirjutas: |
TrekRanger on uue avatari otsingul väga hea valiku teinud.  |
Pidin just seda ütlema. Kosh on tõepoolest hea valik  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chained Lady Kaptenleitnant

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 2:58 am Teema: |
|
|
ShatterhandŽi ja RincewindŽi avatarid on minu arvates täitsa lahedad... _________________ Kõige paremini on Kuu seletatav vaatlusveaga: tegelikult pole Kuud olemas! |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 5:42 pm Teema: |
|
|
peaaegu kõik on siin avatari muutnud, ma märkasin...
FLT avatarile ma pihta ei saa. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 7:31 pm Teema: |
|
|
FLT avatarile ma pihta ei saa. |
Tsiteerin:: |
FLT kirjutas: Peacekeeperid Farscape'ist
|
Mina leian , et Enterprise`l on avataride peale silma. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ulmeguru Laevastikuadmiral

|
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 7:29 am Teema: |
|
|
FLT avatarile ma pihta ei saa. |
Nagu paarposti ülevalpool korrati, siis tegu on Peacekeeperite "lipuga" Farscapest. Tegin natuke suuremaks, kuna originaal oli väga pisike.  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 12:13 am Teema: |
|
|
Artzzi uus avatar naerva Dataga on lõbus!
(Kuigi mulle meeldis eelmine ka väga)
Üritasin siin eile ja täna ise katsetada erinevate avataridega, aga ükski ei saanud nagu päriselt omaks, nii et jäin endise juurde.  _________________ Administraator
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 12:15 am Teema: |
|
|
Artzzi uus avatar naerva Dataga on lõbus!
(Kuigi mulle meeldis eelmine ka väga) |
Mõtlesin jah, et peaks ka vahelduseks midagi muud avatarina kasutama ja siis leidsin sellise laheda LOL Data. Hakkas kohe meeldima  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|