Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 1:53 pm Teema: |
|
|
eelmine osa oli mitme hooaja üks parimaid ja ka tänane kaheosaline hooaja lõpetus oli väga 5+
Jagati palju vastuseid ja lõpetati alustatud värke. Lõpus suudeti aga nagu ikka asjad nii kaugele viia, et ma tapaks, et kohe uut osa näha  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Reede Mai 30, 2008 2:47 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
eelmine osa oli mitme hooaja üks parimaid ja ka tänane kaheosaline hooaja lõpetus oli väga 5+
Jagati palju vastuseid ja lõpetati alustatud värke. Lõpus suudeti aga nagu ikka asjad nii kaugele viia, et ma tapaks, et kohe uut osa näha  |
Haha , sama siin. 2009 Jaanuar ei olegi nii kaugel.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Teis Juun 17, 2008 8:02 pm Teema: |
|
|
Oh seda Lostikest küll, aina segasemaks läheb. Flashforwardid olid kahtlemata väga huvitavad ja innovatiivsed - eriti Suni-Jini osa puhul - kuigi ajasid vähemalt minu jaoks ajaarvestuse täiesti sassi.
Ja mulle hakkab vaikselt tunduma, et kõik, kes saarelt minema pääsesid, on veel õnnetumad kui varem.
Huvitav fakt, kes veel ei tea: ka Jeremy Bentham oli filosoof ja sai oma filosoofias mõjutusi Locke'lt.  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
|
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Laup Juun 21, 2008 5:56 pm Teema: |
|
|
Need flashforwardid mind nii palju ei seganudki kui alguses kartsin. Esimese hooga võib ju tunduda, et mis mõte on sarja vaadata kui tulemus ette teada.
Siiski jäi mul vist midagi kahe silma vahele, tehke targemad lollile selgeks, kust see jääkaru kõrbe sai... . _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Laup Juun 21, 2008 8:29 pm Teema: |
|
|
tõenäoliselt samamoodi nagu Bengi. Keegi liigutas saart ning jääkaru oli mingis piirkonnas, milles olijad siis kuhugi mujale transporditakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|