Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Laup Okt 31, 2009 11:47 pm Teema: |
|
|
Ja siis veel lisa - kopeerisin mõni minut tagasi maailma inimeste arvu ja googeldasin. Säh, mis mulle vastati: http://reversephonelookup.intomobile.com/678-518 _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Dets 15, 2009 9:54 am Teema: |
|
|
Viibin hetkel praktikal. Loodan siin aktiivseks jääda  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Dets 16, 2009 2:55 pm Teema: |
|
|
Väljas on külm. Ning need vähesed sarjad, mida ma vaatan, on ka Jaanuarini puhkusele läinud -.- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

|
Postitatud: Laup Dets 19, 2009 2:50 am Teema: |
|
|
Väljas on t õ e s t i külm. Või noh, külmem kui enne. Hullematki ju saadud siin samas kohas, aga jajahh... lihtsalt kontrast. _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Märts 03, 2010 7:01 pm Teema: |
|
|
Külm ilm on kasutajad loiuks ja laisaks muutnud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

|
Postitatud: Kolm Märts 03, 2010 11:57 pm Teema: |
|
|
Vastupidi - sula _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 12:04 am Teema: |
|
|
Irw... Kuna tegemist on vaba mikrofoniga, siis ma kasutan seda ning soovin tänasel Ulmefoorumi sünnipäeval õnne ka endale, sest see on minu tuhandes postitus siia.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 12:06 am Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Irw... Kuna tegemist on vaba mikrofoniga, siis ma kasutan seda ning soovin tänasel Ulmefoorumi sünnipäeval õnne ka endale, sest see on minu tuhandes postitus siia.  |
Palju õnne sulle Artzz, igati teenitud Auliikme staatus!
P.S. Siin teemas spammi olla ei saa, kõik on lubatud (peaaegu). _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 12:10 am Teema: |
|
|
Õnne jah! Alles neljas liige, kes tuhande postituseni jõudnud.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Laup Nov 27, 2010 6:29 pm Teema: |
|
|
Oi oi, väga tore, palju õnne!!!  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2010 6:41 pm Teema: |
|
|
Hmm, lugesin just, et jaanuarist hakkab Elion digiTv-s SyFyd näitama. Huvitav, mida sealt näha saab. Eestikeelseid subtiitreid vist ei tule, kuid saab valida Narvataguse dialektiga pealelugemise.
Tsiteerin:: |
Telekanal SyFy toob ekraanile ulmepõnevikke ning teaduslikke seiklusi, näiteks Ghost Hunter International, Warehouse 13, Legend of the Seeker ja Haven. Ühtlasi pakub kanal mitmeid mängufilme |
_________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Dets 19, 2010 11:00 pm Teema: |
|
|
rincewind kirjutas: |
Hmm, lugesin just, et jaanuarist hakkab Elion digiTv-s SyFyd näitama. Huvitav, mida sealt näha saab. Eestikeelseid subtiitreid vist ei tule, kuid saab valida Narvataguse dialektiga pealelugemise.
Tsiteerin:: |
Telekanal SyFy toob ekraanile ulmepõnevikke ning teaduslikke seiklusi, näiteks Ghost Hunter International, Warehouse 13, Legend of the Seeker ja Haven. Ühtlasi pakub kanal mitmeid mängufilme |
|
See on ju väga hea uudis ja mis veel kõige parem selle juures on, et nii SyFy kui ka teine uus kanal Universal Channel pannakse põhipaketti, s.t asendatakse kahe kõige vähem vaadatud vene kanaliga ja see tähendab, et mingit lisaraha selle eest välja käima ei pea.
SyFy on jah esialgu kas siis inglise keeles või venekeelse pealelugemisega, Universal Channelis aga saavad kõik saated eestikeelsed subtiitrid, kuid loodetavasti, kui SyFy saab populaarseks kanaliks, siis eestindatakse ka seda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2011 9:16 pm Teema: |
|
|
Tahtsin öelda, et ilm on vastik. Igal pool on hirmus libe ja kus ei ole libe, on selline lomp, et kuiva jalaga üle ei saa. Ja sajab ka mingit kummalist ollust, mis on nagu lume moodi, aga teeb riided märjaks nagu vihm.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawoosh Leitnant

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 9:58 am Teema: |
|
|
Aga mulle paistab igal hommikul, kui pilvi pole, päike aknast sisse ja laeb mu akud täis positiivsusega. Seda paha ilma enam kauaks pole, praegugi iga päevaga pikeneb valge aeg viis minutit ja peatselt tuleb kevad - viimane pidi see aasta varakult saabuma. Aga libeduse kohta nii palju, et pane kassid alla, mul on ja püsin jääl ka bussi peale joostes  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 9:19 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Tahtsin öelda, et ilm on vastik. Igal pool on hirmus libe ja kus ei ole libe, on selline lomp, et kuiva jalaga üle ei saa. Ja sajab ka mingit kummalist ollust, mis on nagu lume moodi, aga teeb riided märjaks nagu vihm.  |
Olen sinuga täiesti nõus. Ilm on lihtsalt nõme, et ei viitsikski kohe välja minna...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 10:02 pm Teema: |
|
|
Mulle soojakraadid meeldivad aga libe on tõesti.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 10:26 pm Teema: |
|
|
Leidsin mingist kossipoest paarisaja kroonised naeltega reguleeritavad asjad, mille saab siis teoreetiliselt igale asjale peale venitada. Igapäevaselt Tartus Jakobi mäest alla kõndima pidades oleks vast hea ost. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 10:42 pm Teema: |
|
|
Luury kirjutas: |
Leidsin mingist kossipoest paarisaja kroonised naeltega reguleeritavad asjad, mille saab siis teoreetiliselt igale asjale peale venitada. Igapäevaselt Tartus Jakobi mäest alla kõndima pidades oleks vast hea ost. |
Haha, sama siin.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 10:49 pm Teema: |
|
|
Kas asi on minus või ei tööta postituse ees kollasele märgile (uus postitus) vajutades automaatselt uue postituseni minek? Varem (st .pri.ee aegadel) oli sellega kõik korras. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|