Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Jedi Riddick Viitseadmiral

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 8:16 pm Teema: |
|
|
Sa nägid Star Trek TOS'i. Mida sa ootad kuuekümnendate sarjast? Tegelased on TOS'is väga hästi õnnestunud ning mitte puised nagu Seaquest'is. Üldse minu arust on Seaquest suht Enterprise meats The Mermaid, Star Trek vee all. Ja nii palju kui ma olen näinud seda (kuskil 4-5 episoodi) on need osad olnud igavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
rincewind Veteran

|
Postitatud: Püh Okt 09, 2005 1:50 pm Teema: |
|
|
TOS ja TNG on klassika, hilsemates võttis moraalitsemine liigselt võimust . DS9 on selgelt liiga staatiline ( võib-olla ainult minu arvamus) . Babylon 5 sisaldas ka palju poliitikat etc , aga üld stoory oli väga tugev.
Sama kehtib Star Treki filmide kohta. Esimesed olid head, vahepeal tase langes , kuid viimased Frakes tehtud filmid on senistest parimad , ja seda mitte tänu hüppeliselt arenenud eriefektidele. _________________ Pettumus on lootuse nukker lapsuke.-S.Vititski- |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Leib.ja.vein Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Juun 27, 2008 12:19 am Teema: |
|
|
Ma arvan, et mu küsimus/arvamus mahuks kenasti siia teemasse: Olen tähele pannud kuidas ST: Voyageri arst on hologram kes nagu saab teha kõike mida inimene. Peale selle olen näinud kuidas Holodecis on võimalik surra Holodecis tekitatud relvade poolt. Kas nagu ei oleks võimalik teha laeva sisse mingi laeva kaitse arme.. juhul kui keegi juhtub laeva peale beamima ja juhtub tahtma seda üle võtta siis lihtsa nupuvajutusega tekivad surematud hologram sõdurid.
Üks ST: Voyageri osa oli veel kus arst saadeti ühele planeedile (Blink of an eye 6x12) ja seal ta nagu võis vabalt ringi liikuda.. see eeldaks, et nad võiksid taas teha terve armee hologram sõdureid.
Kas asi on star treki universumis keelatud või ebaeetliline või mida? Kas kõigil ehk ei ole seda tehnoloogiat või milles on probleem? |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Juun 27, 2008 4:42 am Teema: |
|
|
Põhimõtteliselt oleks see võimalik, kuid:
1. hologrammide loomine on küllaltki keeruline ja nõuab tohutut arvutivõimsust
2.niipalju kui mina olen asjast aru saanud, siis holoemittereid ei saa vist replikeerida, vaid peab ehitama...Voyageris said nad hädavaevu lisaks medlabile veel ka silla nendega katta, et arst saaks ka sillale minna.Selleks vist võeti holodekilt emittereid(võin ka valesti mäletada)
3.doktori individuaalne holoemitter sattus nende kätte tulevikust, õigemini küll alternatiivsest ajaliinist, kus see ehitati 27.saj. teadmiste põhjal.Nad ei olnud suutelised Voyageril seda replikeerima, nii jäigi see ainsaks
Rohkem ei oska miskit lisada, ehk keegi teine arendab mõtet edasi või korrigeerib mu arutelu...
Peace, man...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Juun 27, 2008 7:57 am Teema: |
|
|
SoulHunteri mõttearendus on õige. Seda nüüd küll ei oska kommenteerida, kas need holoemitterid, mis sillale installeeriti, võeti holodekilt või meisterdati ise valmis... Aga Doktori mobiilne holoemitter oli tõesti ainulaadne ja tuleviku tehnika, mida sel ajal ei olnud võimalik veel kopeerida. _________________ Q - "All we need is a few good men... Oh, look! Here's one now." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|