Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 10:51 pm Teema: |
|
|
Ma ei teadnudki, et nii võimalik oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 11:52 pm Teema: |
|
|
Kuigi spacepilot3k teema on mõnus ja rahulik, lootsin leida varasema phpbb versiooniga kaasas olnud (default vist isegi, kui ei eksi) rahulikumat hõbedast teemat. Uue versiooniga on ka see ära muudetud ning kuigi ka uuem versioon oli meeldiv, vahetasin selle foorumi defauldi vastu jälle tagasi, sest ... eelmisel teemal puudus avalehel paremal üleval ääres "vaata enda postitusi". Nii lihtne see ongi
Pisiasjad ärritavad ja võivad jällegi parima tuju tekitada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 12:38 am Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Ma ei teadnudki, et nii võimalik oli. |
Nüüd töötab jälle. Äärmiselt mugav värk. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dru Nooremleitnant

|
Postitatud: Esm Veeb 07, 2011 11:59 pm Teema: |
|
|
Niuniu, minul ei näita uusi postitusi  _________________ It's not enough to simply survive. You have to be worthy of survival. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Teis Veeb 08, 2011 8:20 pm Teema: |
|
|
Niimoodi mõeldes tundub masendav, aga huvitav, mis saaks, kui samasugune küsitlus Eestis korraldada. Mine tea, tulemused võivad üllatada.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Veeb 08, 2011 8:34 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Niimoodi mõeldes tundub masendav, aga huvitav, mis saaks, kui samasugune küsitlus Eestis korraldada. Mine tea, tulemused võivad üllatada.  |
Ega ma ei välistagi, et Eestis ei võiks ka selliseid inimesi olla, aga väikese rahvusena ei oleks selliste inimeste hulk kindlasti nii suur, kuna ma usun, et meie haridussüsteem on selleks piisav, et inimesed võiksid ühte-teist ka teada...
...ja kui mingi vend läks juba eurode ajal poodi ja talle öeldi, et kroonid enam ei kehti ja siis ta süüdistas müüjat valetamises... eks mõni võib tõesti ka kivi all ja infosulus elada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2011 5:21 pm Teema: |
|
|
Lihtsalt ütleks Enterprise'le, et Voyageri hooaegade kommenteerimine eeldab muidugi seda, et asi on värskelt meeles või siis vaatad praegu suure hoolega, nagu sina teed hea meelega ütleks ka midagi, aga sellist süvaanalüüsi teha küll praegu ei suuda... seetõttu pole ka kommenteerinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2011 5:29 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Lihtsalt ütleks Enterprise'le, et Voyageri hooaegade kommenteerimine eeldab muidugi seda, et asi on värskelt meeles või siis vaatad praegu suure hoolega, nagu sina teed hea meelega ütleks ka midagi, aga sellist süvaanalüüsi teha küll praegu ei suuda... seetõttu pole ka kommenteerinud. |
Ei päris ausalt, ma ei "vaadanud" kellegi poole kritiseeriva pilguga viimast teemat tehes. Aga ega ma ei ootagi, et keegi mingi eepose maha paneks, lihtsalt kui kellelgi on mõni osa paremini meelde jäänud, siis igasugused lühikesed ja pikad kommentaarid on oodatud. Ei olnudki nii mõeldud, et terve hooaja kohta peaks midagi kirjutama.
Hooaegade teemad tegin sellepärast, et iga osa kohta eraldi teema tegemine tundus veel mõttetuma ruumi raiskamisena. Vähemalt hetkel on episoodid teemadesse kuidagi grupeeritud. _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Märts 10, 2011 8:27 pm Teema: |
|
|
Kuidas libedusega on? Kondid kõigil terved? |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawoosh Leitnant

|
Postitatud: Nelj Märts 10, 2011 9:17 pm Teema: |
|
|
Tegelen ekstreemse libisemisega iga hommik (igakord ei pane nagasid alla, et paigal püsiks), kui bussi/trammi peale lähen. Ükskord maandusin isegi tagumikule, kõik mehed kiirustasid ülesse aitama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 6:27 am Teema: |
|
|
jopagolla, logisin üle pika aja jälle UF'sse sisse ja sekundipealt tekkis selline nostalgiapauk, et vähe pole  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Nelj Jan 19, 2012 5:14 pm Teema: |
|
|
Wow, su viimane postitus oli 2 aastat tagasi. Tore näha, et ikka ulmefoorumlased elus on.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Reede Jan 27, 2012 7:46 pm Teema: |
|
|
heh, jeh, ulmehuvi hakkab vaikselt tagasi tulema, vaja kõik vanemad sarjad ja asjad üles otsida ja uuesti aga otsast lõpuni vaadata. Täitsa, selline, kaardimängude soov on ka peal, nagu aastaid tagasi. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Püh Juun 17, 2012 4:51 pm Teema: |
|
|
Tore kuulda, siin ongi juba mõnda aega liiga vaikne olnud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Kolm Juul 18, 2012 8:12 pm Teema: |
|
|
Olen ka kuidagi eemale jäänud foorumi külastamisest, kuid püüan seda parandada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Reede Sept 14, 2012 9:33 pm Teema: |
|
|
ükspäev ma endale lubasin, et ma leian end siit jälle. Foorum pole enam päris selline, mis ta aastaid tagasi oli :/ _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Teis Sept 18, 2012 10:45 am Teema: |
|
|
Tre,
vicebarbar kirjutas: |
ükspäev ma endale lubasin, et ma leian end siit jälle. Foorum pole enam päris selline, mis ta aastaid tagasi oli :/ |
Minu arust on foorum täpselt selline nagu ka aasta tagasi. Ei midagi uut. Isegi disain on eelmisest aastast
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Okt 23, 2012 1:26 pm Teema: |
|
|
Ma mõtlesin juba mõnda aega, et keegi ei ole veel tõesti tervitanud uusi foorumi liikmeid, aga egas nad ei ole ka hetkel väga aktiivsed olnud. See muidugi ei tähenda, et peaksime tervitused unarusse jätma:
Teretulemast kõikidele uutele liikmetele Ulmefoorumisse!!
Siin on paar teemat, kus alustuseks saate otsa lahti teha ja endast veidi rääkida:
Kuidas valisid oma kasutajanime Ulmefoorumisse?
Tere mina olen ... ...irw, peaks ka ise sinna postitama
Kuidas sattusid Ulmefoorumisse? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|