Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 4:06 pm Teema: |
|
|
becks7 kirjutas: |
Meeldib rohkem lugeda  |
No sinule kui lugemishuvilisele peaks siis ka tsitaat sobima, mitte enda mõttevälgatus, seega esitan Dr. Einsteini sõnad siinkohal.
"Reading, after a certain age, diverts the mind too much from its creative pursuits. Any man who reads too much and uses his brain too little falls into lazy habits of thinking."
Lühidalt öeldes, lugemisest üksi pole sittagi kasu...
Aga see selleks, spekuleerida ei ole tore tegelikult.
Viimati muutis seda tint (Kolm Sept 28, 2005 5:12 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 4:36 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
[Any man who reads too much and uses his brain too little falls into laizy habits of thinking." |
Iga mees kes loeb liiga palju ja kasutab oma aju liiga vähe omandab laisa mõtlemise kombe.(natuke ilustatud.ei suutnud täpset tõöget teha.) |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 4:40 pm Teema: |
|
|
tint kirjutas: |
Meeldib rohkem lugeda  |
No sinule kui lugemishuvilisele peaks siis ka tsitaat sobima, mitte enda mõttevälgatus, seega esitan Dr. Einsteini sõnad siinkohal.
"Reading, after a certain age, diverts the mind too much from its creative pursuits. Any man who reads too much and uses his brain too little falls into laizy habits of thinking."
Lühidalt öeldes, lugemisest üksi pole sittagi kasu...
Aga see selleks, spekuleerida ei ole tore tegelikult. |
Sa loe enne oma tekst läbi, kui copyma hakkad sõna laizy pole olemas!!! mõtlesid vist lazy. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn
Viimati muutis seda becks7 (Kolm Sept 28, 2005 6:23 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 5:11 pm Teema: |
|
|
Sa loed liiga palju! |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Kolm Sept 28, 2005 10:31 pm Teema: |
|
|
Ülbeks?
ma kopeerisin selle oma ruudulisest kulunud märkmikust...
Mina ei näe siin ülbust, ja maailm ongi ju täpselt selline millisena sa seda näha tahad. Mõni inimene ei näe ülbuses ülbust, sest ta ei ole ülbuse vangis. Aga see selleks.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 8:54 am Teema: |
|
|
Mõnel mehel on ikka katus sõidab veits. Huvitav, kas sinna ruudulisse märkmikusse paned inimeste nimed ka kirja, kes sulle ei meeldi.
Oli mingi film kunagi, kus üks kibestunud vennike kõik nimed, kes talle ei meeldinud oma ruudulisest kulunud märkmikusse kirja pani ja hiljem kätte maksis. _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn
Viimati muutis seda becks7 (Nelj Sept 29, 2005 6:57 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 1:45 pm Teema: |
|
|
Seda värki mäletan ma "Kodus ja Võõrsil" mngist osast. Tuli relvaga kooli ja võttis oma klassi pantvangi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 3:04 pm Teema: |
|
|
Hmm, no praegu ma sain küll veits pahaseks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Wendelh Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 3:50 pm Teema: |
|
|
Mina nägin ühes filmis ka midagi sarnast. Mees, keda kooliajal kiusati, tegi endale "People to kill list"-i.
Oi-oi, milline offtopic...  _________________ To take a chance on something that just might end up being the most profoundly impactful moment for humanity, for the history... of history.
Viimati muutis seda Wendelh (Nelj Sept 29, 2005 3:52 pm). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 3:52 pm Teema: |
|
|
Wendelh kirjutas: |
Mina nägin ühes filmis ka midagi sarnast. Mees, keda kooliajal kiusati, tegi endale "People to kill list"-i.
Oi-oi, milline offtopic...  |
Ma vaatan ka ja imestan, et see teema on ikka rekordiliselt off-topic, nii teemavälist jutuajamist ei olegi veel ühegi teema all kunagi olnud.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
FLT Auliige

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 4:00 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Ma vaatan ka ja imestan, et see teema on ikka rekordiliselt off-topic, nii teemavälist jutuajamist ei olegi veel ühegi teema all kunagi olnud.  |
Ühes foorumis tegime teema kohe kus inimesed niisama asjadest rääkisid, polegi midagi teemakohalist olnud  _________________ In the name of everything still holy to us |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 4:16 pm Teema: |
|
|
FLT kirjutas: |
Ma vaatan ka ja imestan, et see teema on ikka rekordiliselt off-topic, nii teemavälist jutuajamist ei olegi veel ühegi teema all kunagi olnud.  |
Ühes foorumis tegime teema kohe kus inimesed niisama asjadest rääkisid, polegi midagi teemakohalist olnud  |
Et siis mis teema ette tuli seda arutati
OK.teemasse tagasi siis. Kui surnud punkti(vahet pole millise.täpsustatud pole) kohta midagi öelda, siis tehke seda siin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
becks7 Admiral

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 4:59 pm Teema: |
|
|
Vabandan OT-gu pärast, aga lihtsalt mõni arvab endast liiga palju  _________________ ...KeepB5AlivE...
"Only one human captain ever survived a battle with a minbari fleet... He is behind me, you are in front of me. If you value your lifes be somewhere else!" Delenn |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 5:27 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Minu arust küll surnud punkt ei ole hetkel. Viimasel ajal on koguaeg kollased märgid alamfoorumite ees.  |
Tuleb teema algatamise kuupäeva vaadata.  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Nelj Sept 29, 2005 6:07 pm Teema: |
|
|
Vabandan OT-gu pärast, aga lihtsalt mõni arvab endast liiga palju  |
Ehk siis täpsustaks?
Minu arust küll surnud punkt ei ole hetkel. Viimasel ajal on koguaeg kollased märgid alamfoorumite ees.  |
Tuleb teema algatamise kuupäeva vaadata.  |
Jah. Uusi teemasid pole eriti juurde tulnud. Tuleb uusi kasutajaid, nad vaatavad vanu teemasid, postitavad nendesse(ja suurem osa nendest uutest kaob ära). Vahetevahel aga mõni teema ikka tuleb. Kui toimub midagi huvitavat, siis on arutamist ikka pikaks ajaks(nt. kuu vandenõu teooria arutamine, maa tulevik...) |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 8:43 pm Teema: |
|
|
Ise muidugi postitaks rohkem aga pole näinud neid Star Trek'e, Babylon'i. Stargate olen kah nii vähe näinud. Üritan nüüd Lost'i vaatama hakata, et oleks millest arutleda. Tahaks mudugi väga neid Star Trek'e jne vaadata aga mis teha. Ei saa siis ei saa.  _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Reede Sept 30, 2005 8:49 pm Teema: |
|
|
Ise muidugi postitaks rohkem aga pole näinud neid Star Trek'e, Babylon'i. Stargate |
Jah. Mina samuti. Vaatan, et väga palju uusi poste tuleb just nendesse teemadesse, sest neid vaadatakse ja need on klassikad(noh..peaaegu) aga ise ei vaata ja ei loe ka neid foorumeid, siis on raske sinna midagi kirjutada. Üritan ka Lost i vaatama hakata. Ja kui mõni teises alafoorumis huvitav teema on, sii sleiab mind ka sealt. Eriti SW teemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|