Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
suzlik Leitnant

|
Postitatud: Kolm Okt 01, 2008 4:10 pm Teema: |
|
|
Ära siis kohe nii kriitiliselt. Sinu eelmist teksti oleks võinud vabalt sõna-sõnalt võtta nagu ma alguses tegin ja mõtlesin et sa siis eksisid natuke, aga jah, vahet enam ju pole
Kuda need filmid üldse meeldisid ja kas sa oled siis varem SG-1 hooajad lõpuni vaadanud? |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Reede Okt 03, 2008 4:19 am Teema: |
|
|
Sorry, kui arvasid, et ma veits tõredalt vastasin... Aga mis puutub SG-1 hooaegadesse, siis jah, need on kõik nähtud ja samuti Atlantis, niipaljukest kui teda siiani tulnud on. See reede öösel ilmub järjekordne osa ja ka see saab laupäeval ära vaadatud... Kuna ma olen parandamatu ulmefänn, siis loomulikult need sarjad ja filmid mulle vägagi meeldivad. Kõik on nähtud, nii esimene, n.ö. pilootfilm, kui ka hilisemad. Ja tegemist on vaieldamatul ühe parima ulmekaga üldse, jääb loota, et ka Stargate Univers tuleb sama hea, ehk veel parem...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
skycat Kaptenmajor

|
Postitatud: Reede Okt 03, 2008 9:22 am Teema: |
|
|
SoulHunter kirjutas: |
...
Aga mis puutub SG-1 hooaegadesse, siis jah, need on kõik nähtud ja samuti Atlantis, niipaljukest kui teda siiani tulnud on. See reede öösel ilmub järjekordne osa ja ka see saab laupäeval ära vaadatud...
.... |
järgmine reede tuleb uus osa, nädalane auk on 5x10 ja 5x11 vahel |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Laup Okt 04, 2008 2:23 am Teema: |
|
|
Kuradikurat...  _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ades Lipnik

|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 11:19 pm Teema: |
|
|
Ma saan aru, et praegu jookseb TV 6-s kolmas hooaeg? Kas keegi teab mitmes osa oli kolmapäeval. Jäi nägematta ja kuidagi ei saa pihta millist osa muretsema tormata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
duncan Leitnant

|
Postitatud: Nelj Dets 18, 2008 11:57 pm Teema: |
|
|
Tsiteerin:: |
Ma saan aru, et praegu jookseb TV 6-s kolmas hooaeg? Kas keegi teab mitmes osa oli kolmapäeval. Jäi nägematta ja kuidagi ei saa pihta millist osa muretsema tormata. |
Täna oli tv6-s 10. hooaja esimene osa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ades Lipnik

|
Postitatud: Reede Dets 19, 2008 12:11 pm Teema: |
|
|
duncan kirjutas: |
Tsiteerin:: |
Täna oli tv6-s 10. hooaja esimene osa. |
Siis olen ma omadega ikka väga puus. See esimene osa, nagu sa kirjutasid, hakkas kuidagi poole pealt pihta. Laevastik puruks löödud, Samantha hõljub juba kosmoses... Väga imelik tundub. Aga aitäh, eks ma uurin asja.
Edit: Tänud, kõik oligi täpselt nii. |
|
Tagasi üles |
|
 |
suzlik Leitnant

|
Postitatud: Reede Dets 19, 2008 6:41 pm Teema: |
|
|
viimane hooaeg lõpuks käes.
ootasin lõppu kaua et saaks stargate filmidest paremini aru. nüüd kui sari on läbi saamas võib ära vaadata mõlemad filmid:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
Postitatud: Esm Aug 31, 2009 11:01 am Teema: |
|
|
Just praegu nägin TV6-es reklaami, võib-olla juba teate ka, aga TV6 hakkab jälle SG-1hte näitama!
Argipäeviti enne mängukat, täpset kellaaega ei öeldud.
Oleks küll võibolla oodanud midagi uut, mida seal varem pole näidatud(Babylon 5, Star Trek?, vms.), aga hea seegi. _________________ Better a little which is well done, than a great deal imperfectly. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Aug 31, 2009 8:51 pm Teema: |
|
|
Thor kirjutas: |
Just praegu nägin TV6-es reklaami, võib-olla juba teate ka, aga TV6 hakkab jälle SG-1hte näitama!
Argipäeviti enne mängukat, täpset kellaaega ei öeldud.
Oleks küll võibolla oodanud midagi uut, mida seal varem pole näidatud(Babylon 5, Star Trek?, vms.), aga hea seegi. |
SG-1-te tahaks küll vaadata, sest polegi seda algusest lõpuni näinud. krt, elioni digi tv ei näita ka veel tv6-te. küsisin küll nende käest, millal nad hakkavad seda näitama, sest tasuta digi levist saaks vaadata küll, aga raha eest näed ei saa ütlesid, et peavad läbirääkimisi pidama ja loodetavast ehk selle aasta jooksul hakatakse ka näitama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
Postitatud: Teis Sept 01, 2009 9:02 am Teema: |
|
|
Tasuta näed ja kui maksad siis ei näe?
Elion täitsa loliks läinud. Kellega nad neid läbirääkimisi veel peavad pidama?
Endal mul ikka veel analoog, nii et ausaltöeldes ma ei tea sellest asjast eriti midagi  _________________ Better a little which is well done, than a great deal imperfectly. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Teis Sept 01, 2009 3:07 pm Teema: |
|
|
Thor kirjutas: |
Tasuta näed ja kui maksad siis ei näe?
Elion täitsa loliks läinud. Kellega nad neid läbirääkimisi veel peavad pidama?
Endal mul ikka veel analoog, nii et ausaltöeldes ma ei tea sellest asjast eriti midagi  |
Lambist nad ei tohi mingeid kanaleid näidata ja peavad ennem luba küsima kanali omanikult, kas nad võivad näidata seda või mitte, aga juusiis see nii lihtne ei olegi, et käik kiiresti ja valmis.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|