Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Samantha Nooremleitnant

|
Postitatud: Reede Dets 29, 2006 10:54 pm Teema: |
|
|
Olin eksinud paksu, tihedasse metsa ja ei leidnud väljapääsu. Ekslesin mitu päeva. kõhtu täitsin marjade ja okastega, mis oli ime, sest talvel lumega pole marju tavaliselt kuskilgi. Siis aga ärkasin üles.
(loe: filmiveeb.ee-s soovitas üks moderaator mul siia tulla, kuna siin oli Stargate SG-1 jaoks eraldi teema ja puha. Nii ma siia sattusingi.) _________________ The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. -Oma-
Amanda Tapping and her fans support Hearing Dogs |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
Postitatud: Reede Dets 29, 2006 11:57 pm Teema: |
|
|
Samantha kirjutas: |
Olin eksinud paksu, tihedasse metsa ja ei leidnud väljapääsu. Ekslesin mitu päeva. kõhtu täitsin marjade ja okastega, mis oli ime, sest talvel lumega pole marju tavaliselt kuskilgi. Siis aga ärkasin üles.
(loe: filmiveeb.ee-s soovitas üks moderaator mul siia tulla, kuna siin oli Stargate SG-1 jaoks eraldi teema ja puha. Nii ma siia sattusingi.) |
Hihi, tore et must kasu ka on. Ega jah, Filmiveebis on ulme fänne väga vähe ja TOS kommentaaridest ei tasu rääkidagi. _________________ http://www.last.fm/user/Hauatagune/
http://raidoukuzunoha.wordpress.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Samantha Nooremleitnant

|
Postitatud: Laup Dets 30, 2006 6:17 pm Teema: |
|
|
AlienX kirjutas: |
Samantha kirjutas: |
(loe: filmiveeb.ee-s soovitas üks moderaator mul siia tulla, kuna siin oli Stargate SG-1 jaoks eraldi teema ja puha. Nii ma siia sattusingi.) |
Hihi, tore et must kasu ka on. Ega jah, Filmiveebis on ulme fänne väga vähe ja TOS kommentaaridest ei tasu rääkidagi. |
Oi, see olid sina? Aitäh sulle. Olid jah kasulik. _________________ The universe is vast and we are so small. There is only one thing we can truly control. -Oma-
Amanda Tapping and her fans support Hearing Dogs |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 7:27 pm Teema: |
|
|
Tekkis mõte vaadata, kas Eestis on ka mingit Star Treki teemalist lehekülge tehtud ja siis leidsin UF. Nii ma siia sattusingi ja loodan, et ka pikemaks ajaks kohe  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 7:52 pm Teema: |
|
|
Artzz kirjutas: |
Tekkis mõte vaadata, kas Eestis on ka mingit Star Treki teemalist lehekülge tehtud ja siis leidsin UF. Nii ma siia sattusingi ja loodan, et ka pikemaks ajaks kohe  |
Tore näha, et Eestis ikka rohkem neid inimesi leidub, kellele Star Trek meeldib.
Tere tulemast! _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 8:02 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Artzz kirjutas: |
Tore näha, et Eestis ikka rohkem neid inimesi leidub, kellele Star Trek meeldib.
Tere tulemast! |
Täpselt minu mõte! Mul olid esimesed kokkupuuted ST'ga juba mingi '94. aastal ja siis jäin ootama, millal seda ka siin näitama hakatakse. TV3 tegi millalgi '97 v '98 ka sissejuhatuse, kui näitas DS9-st 13 esimest osa, kuid see ajas ainult hamba verele ja muud tarka sellele ei järgnenudki
Õnneks saab seda nüüd näha - aga jälle uus probleem - kuna mul on väga varajane ärkamine, siis praegune eetriaeg ei ole mulle üldse vastuvõetav ja nii on suur osa lõbust ära jäänud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarthAnubis Leitnant

Liitunud: 1 Apr 2007 Postitusi: 62 Asukoht: Galaktika tumedaimad kohad
|
Postitatud: Esm Apr 02, 2007 6:04 pm Teema: |
|
|
mina sattusin neti otsingut tehes - tegelikult otsisin üldse Eestist Star Warsi fanclub, aga tjaaa.... pole .... ulmefoorumis ainsana Star Wars leiab kajastamist  _________________ Feel the power of the dark side!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Fletcher Lipnik

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 6:52 pm Teema: |
|
|
Näedsa, tegin Filmiveeb.ee'sse teema "Lehed, mida külastad?", lootmaks enda jaoks midagi huvitavat leida... Ja leidsingi! _________________ http://fletchujafilmid.blogspot.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sigma Veteran

|
Postitatud: Laup Apr 21, 2007 8:36 pm Teema: |
|
|
Teretulemast!  _________________ Happiness makes up in height for what it lacks in length. - Robert Frost
http://aeneafilmid.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
AlienX Veteran

Liitunud: 17 Aug 2005 Postitusi: 975 Asukoht: Dimension Third Earth
|
|
Tagasi üles |
|
 |
tint Veteran

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Apr 23, 2007 3:32 pm Teema: |
|
|
heh, fletcher, sina
Blogi uus taust on hästi mõnus Puit on ikka parem kui tavaline must  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 11:16 am Teema: |
|
|
Mina sattusin selle peale Googeldades. Otsisin tegelikult mingit Eeesti Stargate Fännifoorumit, aga sellist ma ei leidnudki. Siis leidsin selle koha, tundus huvitav ja kuna siin on ka Star Trek kenasti ära mainitud(mille suur fänn ma samuti olen) otsustasin liituda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Equ Laevastikuadmiral

|
Postitatud: Esm Aug 24, 2009 11:06 pm Teema: |
|
|
Tre,
Egas midagi, tere tulemast sulle Elu on meil siin vaikne aga siiski sihikindel ja liikumises.
Equ _________________ Live long and prosper! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Nelj Aug 27, 2009 11:09 pm Teema: |
|
|
Väga ammu kui ma olin pühendunud Star Warsi fänn siis otsustasin otsida Neti.ee kaudu ka eesti star warsi foorumeid. Esimese otsingu tulemusena näitas "ULMEFOORUM", vajutasin selle peale ja avastasin ka siit kõvast muud head kraami ka kui peale star warsi. Foorumi tuleviku poole pealt olen üpris positiivne, inimesi liitub ja inimesed ka unustavad selle foorumi kuid nagu näha siis foorum on välja suremise ohust kõvasti möödas  _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Thor Lipnik
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 7:40 pm Teema: |
|
|
Equ kirjutas: |
Tre,
Egas midagi, tere tulemast sulle Elu on meil siin vaikne aga siiski sihikindel ja liikumises.
Equ |
Tänan . Paistab kuidagi vaikne tõepoolest, aga hea et mingigi pulss sees on. Nüüd tuleb jälle talv, loodetavasti hakkavad inimesed ka siin jälle rohkem käima. _________________ Better a little which is well done, than a great deal imperfectly. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 9:17 pm Teema: |
|
|
Thor kirjutas: |
Equ kirjutas: |
Tre,
Equ |
Tänan . Paistab kuidagi vaikne tõepoolest, aga hea et mingigi pulss sees on. Nüüd tuleb jälle talv, loodetavasti hakkavad inimesed ka siin jälle rohkem käima. |
Tore tõesti, kui foorumiga uusi inimesi liitub, nii et tere tulemast ka kõigile teistele, kes siia tee leiavad ja vaikne on siin tõesti juba mõnda aega olnud... isegi adminnid on kuhugi kadunud aga muidu läheb aeglaselt, kuid kindlalt.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoda Admiral

Liitunud: 4 Dets 2004 Postitusi: 275 Asukoht: Saku, Luhamaa, Tartu, New York
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 10:41 pm Teema: |
|
|
Võib-olla on sellest kasu kui ma endast selle teatega märku annan. Loen Ulmefoorumit keskmiselt ülepäeviti, postitada on põhjust aga harva . Elame elame, kuis siis teisiti! _________________ Addo mihi septem animus inter orbis terrarum quod vos lucror. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Anomaly Kadett

|
Postitatud: Esm Mai 10, 2010 8:28 pm Teema: |
|
|
Mina küsisin ühest teisest foorumist lehekülge, kus on lühemaid ulmejutte, mida ajaviiteks lugeda. Sealt soovitati ulme.ee, kust leidsingi lingi siia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawoosh Leitnant

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 1:50 am Teema: |
|
|
Tere!
Mina olen tegelikult lugeja juba aastast 2005. Leidsin Ulmefoorumi NETI kataloogist ja jäin tihedaks külastajaks (vahepeal lühemate pausidega). 2011ndal aastal, täpsemalt siis eile, võtsin julguse kokku ja tegin kasutaja. Otsustasin, et mul on siiski põhjust postitada aeg-ajalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|