Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Milline Harry Potteri raamat pakkus sulle kõige enam huvi? |
"Harry Potter ja tarkade kivi" |
|
5% |
[ 2 ] |
"Harry Potter ja saladuste kamber" |
|
0% |
[ 0 ] |
"Harry Potter ja Azkabani vang" |
|
30% |
[ 12 ] |
"Harry Potter ja tulepeeker" |
|
23% |
[ 9 ] |
"Harry Potter ja fööniksi ordu" |
|
41% |
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 39 |
|
Autor |
Teade |
Spacegirl Kadett
Liitunud: 6 Mai 2005 Postitusi: 12 Asukoht: Everywhere you look
|
Postitatud: Reede Mai 06, 2005 10:10 pm Teema: |
|
|
J.K.Rowling on kõige parem naiskirjanik. Ega ma teisi ei teagi eriti.
Harry Potter id olen ma kõik läbi lugenud. Need on lihtsalt megahead. Ma ei suuda ära oodata, kuni ülejäänud kaks osa tulevad.
Esimesed kaks filmi olid paremad, kui kolmas. Kolmandast filmist sai kohe aru, et on olnud teine re¾issöör. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Esm Mai 16, 2005 5:05 pm Teema: |
|
|
Uue Potteri-raamatu esitlus toimub ©oti kindluses
http://www.postimees.ee/160505/online_uudised/166041.php
hehe, päris lahe  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

Liitunud: 28 Veeb 2005 Postitusi: 678 Asukoht: Nõmme, Tallinn
|
Postitatud: Teis Mai 17, 2005 4:36 pm Teema: |
|
|
nosiis.. jõuab see varsti ka eestisse....
tahaks juba läbi lugeda selle käbe.. _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vader D Lipnik

|
Postitatud: Kolm Juun 15, 2005 1:26 pm Teema: |
|
|
Olen paadunud HP fänn...Kõik raamatud loetud..Aga enam kõitis Harry Potter ja Fööniksi Ordu....Õigus...Ma ka ei sa seda raamatut käest kui läbi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Püh Juul 17, 2005 4:00 pm Teema: |
|
|
Vaatasin praegu, et ma ei olegi siia teemasse veel kirjutanud. Hääletanud küll olen, aga enam ei mäleta, mille poolt. Tõenäoliselt Fööniksi Ordu.
Olen nüüd siis ka uuest Potteri raamatust mõned peatükid läbi lugenud (ei jäksanud maakeelset varianti ära oodata) ja esialgsete muljete põhjal tundub küll, et see seeria läheb iga raamatuga järjest paremaks. Hirmus tahtmine oleks nüüd täiega spoilerdama hakata, aga üritan ennast tagasi hoida ja lõpetan selle postituse siinkohal ära  _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me
Viimati muutis seda shadowman (Kolm Juul 20, 2005 9:19 am). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Püh Juul 17, 2005 8:00 pm Teema: |
|
|
mulle ainukesena meeldib 3 osa kõige rohkem. Potteri filmid mulle eriti ei meeldi.. 3 osa kõige nõmedam üldse... see tüüp kes seal näitleb Potterit näitleb minu arust suht sit*sti.
Filmide juures ei meeldi veel liiga kiiresti käib kõik, sündmustikkude õige järjekord segi paisatud ja need väikesed nolgid näitlejad.
Raamatud seevastu on väga head... kõiki osasid olen lugenud mitu korda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Kolm Juul 20, 2005 9:46 am Teema: |
|
|
See teema sisaldas vahepeal spoilereid, mis on nüüd kõik ära kustutatud.
Need, kes tahavad rääkida kuuendast raamatust, peavad uue teema tegema.
Aitäh _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hithlain Leitnant

|
Postitatud: Esm Juul 25, 2005 9:17 am Teema: |
|
|
MC-PePe kirjutas: |
.. ja need väikesed nolgid näitlejad .. |
Heh-heh, täpselt minu mõte.
Võtsin uue raamatu kätte, lehitsesin ning lugesin siit-sealt ning üldmulje jäi positiivne. Tundub läbimõeldum kui eelmised. Arvan, et pole mõtet maakeelset oodata, tõlked pole mulle tegelikult kuigivõrd meeldinud. Eks mõne kuu pärast kui kolimisega ühel pool võtan kätte. |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Kolm Juul 27, 2005 5:21 pm Teema: |
|
|
mulle ainukesena meeldib 3 osa kõige rohkem. Potteri filmid mulle eriti ei meeldi.. 3 osa kõige nõmedam üldse... see tüüp kes seal näitleb Potterit näitleb minu arust suht sit*sti.
Filmide juures ei meeldi veel liiga kiiresti käib kõik, sündmustikkude õige järjekord segi paisatud ja need väikesed nolgid näitlejad.
Raamatud seevastu on väga head... kõiki osasid olen lugenud mitu korda. |
nad ei ole nolgid, aasta pärast on nad kõik juba täiskasvanud inimesed, keda edutavad raha ja kuulsus _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Nelj Juul 28, 2005 9:42 am Teema: |
|
|
Filmide juures ei meeldi veel liiga kiiresti käib kõik, sündmustikkude õige järjekord segi paisatud ja need väikesed nolgid näitlejad. |
Päris lapsed näitlejatena on igal juhul parem variant kui 30-aastased riietatud teismelisteks. Varsti on praegused näitlejad ka liiga vanad, et täiesti tõetruu oleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MC-PePe Bännitud

|
Postitatud: Nelj Juul 28, 2005 2:23 pm Teema: |
|
|
see oleks veel nõmedam kui nad hakkaksid veel näitlejaid ka vahetama |
|
Tagasi üles |
|
 |
vicebarbar Veteran

|
Postitatud: Nelj Juul 28, 2005 4:55 pm Teema: |
|
|
see oleks veel nõmedam kui nad hakkaksid veel näitlejaid ka vahetama |
.... seda ei elaks isegi mina üle  _________________ Trust me, Im a Jedi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman Veteran

|
Postitatud: Esm Aug 15, 2005 9:15 pm Teema: |
|
|
"I would have thought that the wizards, witches, trolls, unicorns, hidden worlds... would have given her a clue?"
Pratchett on ikka paras naljamees.
Aga Rowlingule võib andeks anda... võibolla see, et ta fantaasiast enne Potterite kirjutamist suurt midagi ei teadnud, võimaldaski tal niivõrd heaks fantaasiakirjanikuks hakata - ehk suutis ta tänu sellele mitmeid fantaasiale omaseid kli¹eesid vältida ja mitte liiga palju teisi fantaasiaromaane eeskujuks võttes luua midagi tõsiselt originaalselt. Sest olgem ausad, mitmed tänapäeva fantaasiaromaanid kannatavad kvaliteedis just seetõttu, et üritavad olla näiteks liiga tolkienlikud, milles nad paraku tihti raskelt läbi kukuvad. _________________ Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me |
|
Tagasi üles |
|
 |
stefani Lipnik

|
Postitatud: Püh Aug 21, 2005 10:48 pm Teema: |
|
|
lahedad raamatud fööniksi ordu oli liiga segane või mai oska öelda milline minu jaoks. tulepeeker vast kõige parem.
muhahahaha....pakkuge mitu korda ma neid potteri raamatuid läbi olen lugenud?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 9:28 am Teema: |
|
|
Mitte rohkem kui mina. Aga korralikult 3-5 ikka vast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
stefani Lipnik

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 6:04 pm Teema: |
|
|
No kui palju sina siis oled? ´
Mina igatahes 8-9 korda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Luury Veteran

|
Postitatud: Esm Aug 22, 2005 8:14 pm Teema: |
|
|
nn3 kirjutas: |
Varsti on praegused näitlejad ka liiga vanad, et täiesti tõetruu oleks. |
ka 25-aastased on mänginud teismelisi nii tõetruult, et ma pole arugi saanud, et nii suur vahe on vanusel.(nt. Liis "Kodu Keset Linna"st.)
ning ka tegelased saavad vanemaks. 5. filmi ajaks on nad juba 15-16 ja paljud selles eas inimesed näevad välja juba nagu nad oleksid 20.
stefani kirjutas: |
No kui palju sina siis oled? |
Korralikult läbi ainult 3 osa 2 korda. Ülejäänud kõik 1. Aga suvalistelt kohtadelt mõnda kohta isegi kuni 15-20 korda vähemalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
nn3 Kommodoor

|
Postitatud: Kolm Aug 24, 2005 12:39 pm Teema: |
|
|
shadowman kirjutas: |
ehk suutis ta tänu sellele mitmeid fantaasiale omaseid kli¹eesid vältida ja mitte liiga palju teisi fantaasiaromaane eeskujuks võttes luua midagi tõsiselt originaalselt. |
Juhiks tähelepanu ka pildile artikli kõrval ;)
shadowman kirjutas: |
Sest olgem ausad, mitmed tänapäeva fantaasiaromaanid kannatavad kvaliteedis just seetõttu, et üritavad olla näiteks liiga tolkienlikud, milles nad paraku tihti raskelt läbi kukuvad. |
Milliseid fantaasiaromaane täpsemalt silmas pead?
Tuntumad a la Meremaa-sari, Amberi kroonikad, Perni loheratsanikud, Moorcockid, Conanid, rääkimata Pratchettist, on küll kõik ise nägu ja tegu. Mitte, et nad kõik enam kõige tänapäevasemad oleks.
Klisheesid ja "ebaoriginaalsusi" on Potteris kindlasti, alustades kas või Võlukunsti ülikoolist. Väärmõistmise vältimiseks -- sellest hoolimata meeldivad mulle Harry Potteri raamatud ka.
Luury kirjutas: |
ka 25-aastased on mänginud teismelisi nii tõetruult, et ma pole arugi saanud, et nii suur vahe on vanusel.(nt. Liis "Kodu Keset Linna"st.) |
Nõus, lisaks veel näiteks Vampiiritapja Buffy "kollektiivi". Aga kui on võimalus kasutada õiges vanuses näitlejaid, siis ei näe põhjust vanemaid eelistada.
Põhjus, miks need "väiksed nolgid näitlejad" mõnele ei meeldi, on v-o selles, et teatud vanuses ei meeldi omasuguseid ekraanilt vaadata ;) No offence, lihtsalt teooria.
Spacegirl kirjutas: |
J.K.Rowling on kõige parem naiskirjanik. Ega ma teisi ei teagi eriti. |
Hihi, kuidas Sa siis öelda saad, et parim? Soovitaks Sul lugeda näiteks Ursula Le Guin'i Meremaa sarja. Eesti keeles ka ilmunud, raamatukogu abiks näiteks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|