Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Qui-Gon Nooremleitnant

|
Postitatud: Kolm Mai 10, 2006 3:27 pm Teema: |
|
|
Qui-Gon kirjutas: |
RedStar kirjutas: |
Ma ainult tean, kust saada Jedi Knight: Outcast  |
No aga kustkohast siis.. |
bump _________________ Qui-Gon : Don't center on your anxiety, Obi-Wan. Keep your concentration here and now where it belongs.
Obi-Wan : Master Yoda says I should be mindful of the future...
Qui-Gon : .....but not at the expense of the moment. Be mindful of the living Force, my young Padawan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
RedStar Kadett

|
Postitatud: Reede Juun 02, 2006 10:07 am Teema: |
|
|
see foorum on kinni muidu saaks aga otsi rapidsareist |
|
Tagasi üles |
|
 |
kangur1000 Kommodoor

|
Postitatud: Laup Juun 03, 2006 9:32 pm Teema: |
|
|
Kindel See  _________________ "An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded." |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarthAnubis Leitnant

Liitunud: 1 Apr 2007 Postitusi: 62 Asukoht: Galaktika tumedaimad kohad
|
Postitatud: Püh Apr 01, 2007 10:46 pm Teema: |
|
|
tjah.... paar korda ta läbi mängitud suht kiiresti - õnneks oli ta lihtsam kui Jedi Outcast, mis kohati nõudis meeletut ragistamist, et nagu mis edasi. Aga mingi aeg tagasi avastasin enda jaoks midagi nii huvitavat nagu seda on Star Wars - Knights of the Old Republic II - Sith Lords.... vähemalt kõik otsused mille teed mõjutavad lõppkokkuvõttes galaktika saatust  _________________ Feel the power of the dark side!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Balian Kadett
|
Postitatud: Püh Juun 17, 2007 12:25 pm Teema: |
|
|
Jedi knight 3. Olen seda mänginud multiplayeris juba 3 aastat. Jedi Knight 2 olen 2 aastat mänginud. Selle aja jooksul olen seal kohanud aint 2 eestlast . Endal on originaalne koopia olemas ostetud 2004 aastal Kaubamaja 5'ndalt korruselt. Hetkel mängin Jedi Knight 3'es RPG serverites mis on väga lahe. Ma mõtlesin et ma teeks ka enda RPG serveri kus oleks ka Eestlased teretulnud. Kui teil huvi on siis võte mu msni kribada: dragonlord47@otmail.com |
|
Tagasi üles |
|
 |
|