Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SinkaVonka Veteran

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 2:07 am Teema: |
|
|
Tore et sa otsustasid liituda.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enterprise one of a kind

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 2:08 am Teema: |
|
|
SinkaVonka kirjutas: |
Samad sõnad.  _________________ Administraator
It changed the future, and it changed us. It taught us that we had to create the future, or others will do it for us. It showed us that we have to care for each other, because if we don't, who will? And that strength sometimes comes from the most unlikely of places. Mostly, though, I think it gave us hope that there can always be new beginnings, even for people like us. |
|
Tagasi üles |
|
 |
TrekRanger The One

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 1:07 pm Teema: |
|
|
Enterprise kirjutas: |
Samad sõnad.  |
Tere tulemast ka minu poolt kawoosh ja rõõm näha uut postitavat liiget!  _________________ Administraator
"The Universe is so vast and we are so small, that the only thing we can ever truly control, is whether we are good or evil" |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawoosh Leitnant

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 1:32 pm Teema: |
|
|
TrekRanger kirjutas: |
Enterprise kirjutas: |
Samad sõnad.  |
Tere tulemast ka minu poolt kawoosh ja rõõm näha uut postitavat liiget!  |
Tänan teid meeldiva ja julgustava vastuvõtu eest!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Laup Jan 08, 2011 9:16 pm Teema: |
|
|
kawoosh kirjutas: |
Tere!
Mina olen tegelikult lugeja juba aastast 2005. Leidsin Ulmefoorumi NETI kataloogist ja jäin tihedaks külastajaks (vahepeal lühemate pausidega). 2011ndal aastal, täpsemalt siis eile, võtsin julguse kokku ja tegin kasutaja. Otsustasin, et mul on siiski põhjust postitada aeg-ajalt. |
Tere tulemast ka minu poolt! Värsket verd ja uusi mõtteid on meile alati vaja ja ülimalt tore on, kui saame sinu näol pikemaks ajaks juurde uue postitaja.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Qerr Kadett

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2012 9:49 am Teema: Kuidas sattusin |
|
|
Otsisin Battlestar Balactica lauamängu mööda interveebi ja mööda Tallinna linna. Leidsin mingi lingi siia vastavasse sektsiooni ja kuna ise samuti ulmesõber siis panin end ka kirja. _________________ Qerr |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2012 2:48 pm Teema: Re: Kuidas sattusin |
|
|
Qerr kirjutas: |
Otsisin Battlestar Balactica lauamängu mööda interveebi ja mööda Tallinna linna. Leidsin mingi lingi siia vastavasse sektsiooni ja kuna ise samuti ulmesõber siis panin end ka kirja. |
Väga hea, ulmesõpru on siia foorumisse ikka vaja ja kindlasti neid, kes on aeg-ajalt valmis siia ka häid mõtteid ja leide jagama ning kõige tähtsam on vast oma arvamuse avaldamine, nii et ära jää võõraks.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SoulHunter Viitseadmiral

|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2012 8:42 pm Teema: |
|
|
 _________________ Minna alati sinna kus veel keegi pole käinud...
Ja loota, et ehk pääseb kuidagi ka tagasi... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ulmo Kadett
|
Postitatud: Laup Mai 11, 2013 6:37 pm Teema: |
|
|
Mina sattusin siia juhuslikult. Mulle meeldib väga fantaasia ja ma tahts in mingit foorumit. Leidsin mitu tükki, kuid üks oli aegunud, teine mitte väga sobilik. Siis leidsin selle foorumi. See on hea foorum, sest siin saab arutleda igasuguste ulmeteemade põhjal. See on minu meelest parim! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Artzz Auliige

|
Postitatud: Esm Sept 30, 2013 9:16 pm Teema: |
|
|
ulmo kirjutas: |
Mina sattusin siia juhuslikult. Mulle meeldib väga fantaasia ja ma tahts in mingit foorumit. Leidsin mitu tükki, kuid üks oli aegunud, teine mitte väga sobilik. Siis leidsin selle foorumi. See on hea foorum, sest siin saab arutleda igasuguste ulmeteemade põhjal. See on minu meelest parim! |
ma arvan sama! Vaatan, et keegi ei ole veel tervitussõnu maininud. Tere tulemast! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|